Şimdi Ara

Cevap: JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
23
Favori
100.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimki o zaman daha yola çıkmamıştır o zaman bende görünmüyo hala ptt ve 17trackta
  • quote:

Orijinalden alıntı: crusht

Bugün hareket gördüm sonunda. Cumartesi singapurdan çıkmış. Yarın istanbula düşerse perşembe falan alırım herhalde. Tabi gümrüğe gitmezse.

15 güne eline düşerse iyi postane çok yoğun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem1981

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ en sonunda neo n003 ümde klazasız belasız bana ulaştı. darısı siz arkadaşlar yolda 4 tane daha tel var
     Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ

Yoğunluk varsa tabi iş uzar ama belki gümrük riski azalır. Yukarıdaki arkadaşın ürünü 10 gün neredeyse Türkiyeye ulaşmamış. Zannedersin ki uçakla dünyayı dolaştı ama büyük ihtimalle geldi Istanbulda hareket bekledi.

• Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)"

arkadaşlar bu yazıyı göreli bir hafta olacak. satıcı ürünü kargoya vermemiş mi hala
  • ugur0991 U kullanıcısına yanıt
    4px te ne görünüyor?
  • crusht C kullanıcısına yanıt
    orada hiçbirşey cıkmıyor. çıkan bu.
    birde siz deneyin isterseniz.
    RQ218747482SG
    RQ218747519SG

Cevap:  JIAYU G3 SİPARİŞ SÜRECİ VE GÜMRÜK PROBLEMLERİ
  • bu uçakta 3 tane tel gelıyo umarım 3üde geçer
  • hakanbrs87 H kullanıcısına yanıt
    Hocam dükkan açtın galiba?? :)
  • ne yani benimkide mi yolda şuan anlayamadım
    Benim tecrübelerime göre RQ ile başlayan SingaporePost gönderileri 4px'de görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveryDaySmoke -- 4 Kasım 2013; 17:39:55 >
  • EveryDaySmoke kullanıcısına yanıt
    başka hangi siteleri öneririsiniz.
    chinapost ile gelen bir ürünüm daha var o da görünmüyo rb ile başlıyo o da
    mesajı yazdıktan sonra küçük bir araştırma yaptım RQ ile başlayan SingaporePost gönderilerini quantiumsolutions'dan da bakılabiliyor. Ama server çok yavaş.

ben 17track.net'i kullanıyorum ama resmi sitede ne varsa onu gösteriyor. chinapost için başka özel bir site bilmiyorum.
  • bana aliexpres şu maili attı kargoya verildiği zaman.

Order No. 60333026864467 Part Shipped

Dear ugur ates,
    Your Order No. 60333026864467 has been part-shipped. Usually, tracking information is available 2 days after the shipment. The seller is scheduled to complete full delivery by 2013.11.04 16:57.

Sincerely,
    AliExpress.com
    2013.10.28 08:14

This is an automated system email. Please do not reply to this email.

ne anlama geldiğini bilmiyorum. son gün bugunü gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur0991 -- 4 Kasım 2013; 19:14:05 >
    Satıcı tamamını kargoya vermemiş, bir kısmını kargoya vermiş. Kalanı da en geç bu gün saat 16:57'ye kadar verecekmiş. Sisteme bir takip kodu girmiş galiba ama 2 günden sonra görünür diyor. İlk takip kodundan sonra bu gün 16:57'ye kadar gönderdiği parçalar içinde en az bir numara daha girmesi lazım.
  • EveryDaySmoke kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
    Dün 4px açılmıyordu bende bakamadım. Şimdi baktığımda da bilgi yoktu. Benim cihazın kutusunda 4px ibareleri vardı belki anlaşmalı olduğu için siteden takip edebildim. 17track te hala hareket yok bu arada şimdi baktım.
  • crusht C kullanıcısına yanıt
    9 gün oldu hala bu yazı var.satıcıya sordum nerede diye singapurda şimdi dedi. oradan transfer olunca sistemde görünür dedi.

senin cihaz geldi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur0991 -- 5 Kasım 2013; 14:49:02 >
  • Yok hala TC de görünmüyor, Singapurdan çıktı görünüyor. Merakımdan bir ara sendeki ibare yazarken Singapur Postasının müşteri hizmetlerini aramıştım benimkisi için sistemden bakıp böyle bir paket bizde görünüyor demişlerdi. Skypeda kredin falan varsa deneyebilirsin.
  • 10 güne birsey çıkmazsa dispute açarım ya
    RQ218747482SG TC ye gönderilmiş, gözün aydı.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.