Şimdi Ara

Cevap: KIZ KONUSU, TROLLEYECEK GELMESIN SINIRLERIM BOZUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle sevgilinin ne kadar hata yaptigini dusunsende hatasina verdigin tepkiler yanlis. Bir kiz hata yapiyorsa asla sinirlenme. Sinirlendigin zaman hatasina hatayla karsilik verirsin ve bir sure ara verelim cevabini alirsin. Ben boyle bir duruma dussem keko diye tabir ettigin insanlarla konustugunun farkinda oldugumu belli ederdim ama hic bir sekilde sinir belirtisi olmadan soylerdim. Kizlar erkek arkadaslarindan gizli bir sey yaptiklari zaman, yaptiklari seyin ortaya cikma ihtimalini goze alirlar. Buna hazirliklidirlar. Hazirlikli olduklari kisim senin verecegin tepki. Kisaca sinir,kavga veya tartisma. Neden sevgilinin bekledigi tepkiyi veriyorsun? Soylediklerimi ciddi anlamda dusunursen bana hak verirsin. Mesela sevgilin sana beklemedigin bir tepki vermis.Haksiz oldugunu dusundugun halde bir sure ara verelim yalniz kalmak istiyorum demis.Karsindaki insan sinirliyken yapilacak en mantikli davranis. Bu senin canini fazlasiyla sikmis ki foruma yazmissin.. Karsindaki insan zaten sinirli ve sen onun onune beklemesi icin sure koyuyorsun.Sinirli bir insan bekleyemez duygularini yansitmak ister ve konusur konustukca hata yapar haksiz duruma duser. Ayrica sorunu sadece kiz arkadasinda aramani tavsiye etmem. Sevgilinle buyuk bir iletisim probleminiz olmasa bunu yapacagini sanmiyorum.Bu ikinizin problemi. Baska erkeklerle konusmasi yerine seninle konusmasini istiyorsan kavga etmek disinda bir yol denemeni tavsiye ederim. Her ne kadar kisa ve oz anlatmaya calissamda umarim anlatabilmisimdir.

• Adamı hasta etme şükrüü
  • Yanlis birseyler oldu Bu konuyu nasil kapatabilirim?
    Asil konu bu:http://forum.donanimhaber.com/m_94202937/f_/key_KIZ%252BKONUSU%252BTROLLEYECEK%252BGELMESIN%252BSINIRLERIM%252BBOZUK//tm.htm#94203072

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemsubasi -- 5 Temmuz 2014; 17:45:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.