Şimdi Ara

Cevap: Kripto Madencilik(Mining) nedir? REHBER (GPU ile coin-para kazanma) bitcoin litecoin doge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: espressodelisi

quote:

Orijinalden alıntı: serkancan62

Bayağı geç olmuş ancak yazıya soruya uygun cevabı veriyim ben size bizim bilgisayarlarımızın işlemcilerini kullanarak süper bir bilgisayar ağı oluşturuyorlar böylece bizim bilgisayarlarımız üzerinden ellerinde onlarca işlemcili koca bir mega hafıza duruyor bu hafızayla neler yapılabilir pekiği ? cevap 1 : kriptolu telefonların kriptosunu çözmek bu oluşturulan sistemle saatler alır şifreler bir bilgisayarın kırmaya çalıştığı bir kriptoyu bu sistemle hemen çözersiniz ve daha fazlası Burda açıklıyorum Belki çoğunuz biliyor ama bilmeyenler için söyliyim deep work yani derin internet diye tabir edilen sistem internetin kara yüzü bu sistemde silah kaçakçılığından daha birçok şeye kadar ödemeler hep bitcoinle yapılır çünki izi sürülemez sürdürmezler biz sadece para kazanmak için bitcoin piyasasını hareketlendiriyoruz onlar bitcoinlerle suç işliyorlar olayın birde bu yüzü var tabi kısacası Elinizde onlarca işlemcilik bir beyin varken iyiye kullanmazlar her halde..

bilmeden, okumadan sallamak da böyle oluyor işte. oradan buradan kulaktan dolma bilgileri biraz da hayal gücü ile birleştirip derin analizler yapmış arkadaş. Sağolsun, hepimiz farkında değildik uyandık.

EE madem doğrusunu biliyorsun buyur seni duyalım varsa bir cevabın söyle. Ama eğer sende adamların sadece senin iyiliğini düşünüp sen biraz oyun oynama ekran kartını eskit birazda elektrik harca bizde karşılığında para verelim diye düşündüklerini sanıyosan hayal dünyana saygım sonsuz. Ama yok burda en bilmiş benim diye hava atmaksa amacın bildiklerini göster bizde senden birşeyler öğrenelim. Ha yok eğer ben çok bilgiliyim bilgim bende kalsın ben sadece havasını atarım diyorsan burda işin ne. Bak güzel kardeşim .kardeşim diyorum çünki yaşına bakma tenezüllü bile göstermiyorum ki yazdığın yaşında dogru olma ihtimali çok zayıf burası bilgi paylaşım sitesidir birisi bildiklerini söyler sende dersinki kardeşim sen yanlış biliyorsun doğrusu budur. bende birşeyler öğrenmiş olurum. ha yok sen beni aşşağılamak için yazacaksan saten forumdaki kardeşlerim ve abilerim gereken cevabı verirler sen merak etme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.