Şimdi Ara

Cevap: ★★★ LG G2 ANA KONU ★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben böyle iş görmedim arkadaş. telefonu ekran kırıldı diye tekno garantiyle servise yolladım lg servisine gitmemiş teknosanın açtığı tamirhaneye gitmiş. Telefon geldi,yeni takılan ekran telefondan ayrık,bataryada düşük sıcaklık sorunu var :S tekrar gönderdim ser bu sefer lg kendi servisine adamlar aradı beni 560ti para istiyolar. Neymiş efendim ön panel yan sanayimiş onu değiştirceklermiş para vermeliymişim. Teknosa hayatımın kazığını attı yani. 300tl verdik teknogaranti yaptırdık adamların lg servisiyle alakası yok yan sanayi takıp geçiyolar. Üstelik takamıyolar sonra da lg servisi kullanıcı hatası olarak görüyo. :( şimdi ben ne yapayım.

• tüketici hakem heyetine başvur paranı al çatır çatır alenen dolandırıcılık
  • Tüketici Hakem Heyeti' ne git.Anlat her şeyi.Arkandayız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren..34 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolun. Ama önce teknosaya gideyim ortalığı ayağa kaldırayım çözüm bulsunlar,olmadı değiştirsinler telefonu değiştirmezlerse giderim heyete başvururum heyet son çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3scamp3

Eyvallah sağolun. Ama önce teknosaya gideyim ortalığı ayağa kaldırayım çözüm bulsunlar,olmadı değiştirsinler telefonu değiştirmezlerse giderim heyete başvururum heyet son çare.

Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama heyet bence ilk çare

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • estafurullah işime karışmak olur mu :S sen öyle diyosan öyledir ilk defa böyle bişey geliyo başıma bi halttan çaktığım yok zaten iyi bile olur karışman :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.