arkadaşlar ben de bu telefonu aldım. bir haftadır kullanıyorum. 800tl'ye teknosadan aldım. telefonun bence tek eksi yönü, ışık sensörünün olmaması. bu yüzden ortamdaki ışığa göre ya kendiniz ayarlamanız lazım ya da %60 civarında falan tutmanız lazım ekran parlaklığını dışarı çıktığınızda. ama 00:00-ile 6:00 arasını %0 a çekebiliyor kendisi otomatik olarak. o şekilde ayarlama da yapabilirsiniz. şarj olayı çok iyi. arayüz olarak da lg bence özenmiş yazılıma. telefonda IR kumanda ile kontorl edilebilen televizyok cd çalar tarzı şeyleri kontrol edebiliyorsunuz. tepesinde ufacık bir IR led var. ön kamera konusunda kişiye bağlı olarak beğenilmeme durumu olabilir. kamera konusunda beğendim. fHD video çekimi var yanılmıyorsam 30 fps kare hızında. ayrıca kamerada sesli komutla fotograf çekebiliyorsunuz bazı tanımlanmış kelimelerle(mesela lg, cheese,smile gibi...). bu kelimeyi söyleyince kamera otomatik çekim yapabiliyor. kamerada manuel focus da var. odak noktasını kendiniz uzaklık olarak ayarlayabiliyorsunuz. hdr panaromik falan onlar standart zaten. batarya gövdeden ayrılabiliyor. gündelik kullanım için bence hem pil hem de performans bakımından gayet kullanışlı ve sizi 3 yıl rahat götürebilecek bir telefon olduğunu söyleyebilirim. fason imalat yerine hem kalite hem servis konusunda bu telefonu tercih edebilirsiniz. neden böyle diyorum, fason imalat yapan bir yerden telefon aldım. telefon kutusu jelatinli (açılmamış) olmasına rağmen kutudan telefon kullanılmış ve bozuk vaziyette çıktı. bu vaziyete düştüğünüzde kimseye laf anlatamıyorsunuz. güç bela geri verebildim telefonu. bu tarz şeyler yaşamamak adına fason mallardan uzak durmanızı, üründe bir sıkıntı olduğu zaman muhatap bulabileceğiniz yerlerden ürün almanızı tavsiye ederim.
telefon hakkında merak ettiğiniz herhangi birşey varsa sorabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme