Şimdi Ara

Cevap: Lineage 2 Global 12x den sonra pvp serverda yakında açılacaktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 12x server şuan açılmış olup 2. server pvp server için çalışmalara başlamıştır.http://www.l2worldwar.net/website/

• Low Rate serverlar da oynamayı hep sevmişimdir. ( kalıcı olduğu sürece ) Sebebi ise Low Rate'de L2 oynadığının farkına varıyor insan. En azından saatlerce bilgisayar başında geçirdiğinde, 1 2 level bile atlasan bir hedefi başarmış gibi seviniyorsun. Emeğin boşa gitmemiş oluyor.

Ben Low Rateli serverlarda şuna çok önem veririm. " Gm Shop olmayacak, Npc Buffer olmayacak " C grade set çektiğin zaman bile havalara uçacaksın sevincinden.

Örnek : Dragon Network. ( 10 yıldır açık ) Ve L2 hayatıma c2 zamanlarında Dragon Network'de başladım.
  • http://l2raven.com/

Interlude low rate kanka, yeni açıldı. Emret dağıtalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanpgs

Merhaba arkadaslar 12x server şuan açılmış olup 2. server pvp server için çalışmalara başlamıştır.http://www.l2worldwar.net/website/

Yurdunum insanı server açmış girmemek olmaz diyecektim, böyle serverlar neden bir gold,eternal sin,hobby,dragon network gibi dünyaca bilinen serverlar olmasın ki, serverın Interlude olmadığını öğrendim. Bu kendi yemediğim bir şeyi başkasına ısmarlamayacağım gibi birşey. Keşke Interlude olsaymış. Başarılarınızın devamını dilerim.
  • Arkadaslar görüşleriniz benim için önemlidir. fakat interlude cok olduğu için hi5 olarak açmak istedik server için yeni bir video yaptık inş beğenirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oPD5Qy00vU4 <----

Server kapanmıcağını garantisini verebilirim yıllık ödeme yapıldığı için sorun oluşturmicak yakında pvp serverida eklicez herkesin fikirlerine açığız eğerki bir düşünceniz veya olmasını istediğiniz veya şu olsa çok iyi olur gibi seyler var ise çok güzel olur .

http://www.l2worldwar.net/website/<------

Game Master -Rid-

• quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

http://l2raven.com/

O server'e daha önce girdim ben, wipe atılmış olabilir girdigim serverin aynısı içerik falan herşey aynı. Şuan serverde 200 300 online var. a - s gradeler craft ve dance song cow falan yok. Aslında güzel server ama a s gradeleri craftla yapmaya degecek kadar çok player yok. O yüzden denemeye degmez.

• @Mediv
    Daha yeni açıldı o server 1 haftalık değil. Bende girdim gayet güzel ve temiz geldi ama dediğin gibi az oyuncusu var. Oynayan 2-3 clan var ama solo playerlar genelde low rate tercih etmedikleri için uzun zamanda player toplar diye düşünüyorum.

@ridvanpgs
    Samimi olmak gerekirse buradan H5 oynayan bulamazsın. Bu forum sadece orjinalde oynayanlara ve Interlude client aşıklarına hitab eder. Interlude server açsaydın hiç değilse denemeye rahat 30 kişi gelirdik :)
  • quote:

@Mediv
    Daha yeni açıldı o server 1 haftalık değil. Bende girdim gayet güzel ve temiz geldi ama dediğin gibi az oyuncusu var. Oynayan 2-3 clan var ama solo playerlar genelde low rate tercih etmedikleri için uzun zamanda player toplar diye düşünüyorum.

@ridvanpgs
    Samimi olmak gerekirse buradan H5 oynayan bulamazsın. Bu forum sadece orjinalde oynayanlara ve Interlude client aşıklarına hitab eder. Interlude server açsaydın hiç değilse denemeye rahat 30 kişi gelirdik :)

Kafam karıştı olm yaw Tribute mi beklesek yoksa bi tane girip dagıtsakmı ? Hangisi sana daha mantıklı geliyor? MXC de açıldıgında çok player gelirse düşünmeye bile gerek yok ama ona bi tarih bile vermediler. Playeri çok olan biyere girelim istiyorum aklıma tribute geliyor. Çünki oranın player gene çok olacak açıldıgında. Düşün bişeyler olm fikrini söyle.d

@ridvanpgs
    Ercanında dedigi gibi bura orijinal oyuncularla dolu. Burda kamael goddes farkı tartışmaları yapılmıyor. DÜşün c4 - c6 tartışmaları yapılıyor :D

• Konusu yeni açılmış olan bu servera ne diyorsun kanks?

http://l2alone.eu/

Benim dikkatimi çekmeyi başardı .
  • Arkadaslar tabi herkes özgür nerde oynamak isterse oynayabilir bizim amacımız biz bu işin içindeyiz belirtmek ve duyarmak için burdayız.ilerki zamanda talebe göre interlude acılabilir veya god pvp serverda olabilir. ben burda nabız tutmaya çalısıyorum oyuncular neler istediği önemli benim icin.. server sahibi olarak yapmam gereken bu benim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanpgs

Arkadaslar tabi herkes özgür nerde oynamak isterse oynayabilir bizim amacımız biz bu işin içindeyiz belirtmek ve duyarmak için burdayız.ilerki zamanda talebe göre interlude acılabilir veya god pvp serverda olabilir. ben burda nabız tutmaya çalısıyorum oyuncular neler istediği önemli benim icin.. server sahibi olarak yapmam gereken bu benim ...

Süleyman, Oyuncu ne ister biliyonmu ?

Başta oyuna girdiginde level 1 den level 6 yaptıktan sonra o guard'a ölüp talking ısland'da dogmayı ister, Ordan gludin / gludio / giran'a gitmek ister.
    Sonrasında önünde kış ayı ise dumanı tüten bi kahve yaz ise buzlu bi kolasıyla beraber üstünde no gradeler gludio'nun dışında level atlamak ister.
    Armorlarını falanda yaptıktan sonra balancelerin eleştiriye açık olmadıgı bi pvp ister. Bi necro ile yaptıgı abyss nin % 100 işlemesini yaptıgı mass bane'lerin % 100 işlemesini ister.
    Bir Shilien Knight ile yaptıgı "Touch Of Death"'dan sonra karşısındaki muhtemelen wind walk ve song of wind'i gitmiş adamın koşma çabasını görmek ister.
    Dance Song'u para verip almak isteyenlerde vardır, bunun yanında acuman level 3 için buffer yada warcryer aramak isteyebilir.
    Sub questinı yaparken Cabrio'nun fighterlere vurabilmek için levelini bilerek 77'de bırakmak ister.
    Toi 3 - Toi 8 - Toi 11 bosslarını beklerken Blazing swamp yada toi 3'de mss kasmak ister.
    Nobless questini yaparken 5 lunargent / 1 hellfire oil verdiginde gitti itemler ! Demek ister.
    Ve her gece saat 8 de açılıp 12'de kapanan zevkli bir olympiad ister.
    Ve randolf'u /target randolf - /attack yazarak bulmak ister :D

• Hadi be bunlari c6da durmadan patch indirip orayi burayi dolasan insan mi yapacak :D 1. baiumu kacirdi 2. spawn server kapandi be :D
  • quote:

http://l2raven.com/

Valla kanka. İçimde öyle Low rate oynama isteği var ki sana anlatamam. 1x bile olsa oynarım. Ama server kalıcı olacak. Yani değecek, 1 2 sene mi oynadın. Canın çok mu sıkıldı o low ratede, gireceksin bir pvp servera dağıtacaksın kafanı. Ama Low Rate'ye geri döndüğünde charın hala orda olmuş olacak. Taco'nun yaptığı gibi mesela. Ama ben GM Shop ya da NPC buffer olan bir Low Rate hiç sevmiyorum. Bufflar 19 dk olacak, song dance cow pow magnus 1 dakika olacak. 30k'ya buff satacak millet. Dance song almayacaklar kimi zaman.

Dragon Network öyleydi c2 c3 ve c4 zamanlarında. Biz cafece üstümüze c grade çeksek havalara uçuyorduk. Dün Dragon Network'e bir bakmak için Hİ5 indirdim, girdim. Baktım ki anasını ağlatmışlar serverin. Yok Newbie Helper'den buff alıyorsun 59 dk. Yok quest veriyor sana exp atlıyorsun. Bunlar çok saçma. Biz o zamanlar bir tek haste potion ile level atlamaya giderdik. 40 levele gelince, bufflar bitecek korkusuyla çantanda sürekli haste potion'u saklaman ayrı bir mutluluktu. Tekrar dedim; " İnterlude'den sonrası yalan. "

Dün gece girdiğim Dragon Network'den bir kare;

Cevap:  Lineage 2 Global 12x den sonra pvp serverda yakında açılacaktır.

Ne Türk kalmış adam akıllı, ne Draconic set görüyorsun. Üstünde Avadon set olan bir kişi bile yok.

Ya c4, ya da İnterludeden sonrası yalan. Valla özlemiyorum değil eski günleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCoNn0y -- 27 Haziran 2013; 16:01:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Hadi be bunlari c6da durmadan patch indirip orayi burayi dolasan insan mi yapacak :D 1. baiumu kacirdi 2. spawn server kapandi be :D

Ooo sıkıntısı olan bi arkadaş daha, benim sabit serverim var. l2elite.us c4'dür kendisi. 3 senedirde oynuyorum. 11 yıllık server, ve içinizden hiç biriniz orda oynamayı beceremezken ben türklerin ilk herosunu çıkardım. Titan ;) Bilirsin işte heroluk ? "I want to be hero" sorusuna "YES" cevabını vermek ? 2 -3 k playerin oldugu yerde türkiyeden kimsenin yapamadıgı bişeydi bu. Ben kendimle gurur duyuyorum. Ve manifesto adı altındada clanımın kemik playerlerini toplarım c6 mid serverlere girer pvpmizi yapar çıkarız. Aksi halde c4 oyuncusuyum. Tanışma merasimi bitti sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 27 Haziran 2013; 16:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medivhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_12/tt.htm

quote:

Hadi be bunlari c6da durmadan patch indirip orayi burayi dolasan insan mi yapacak :D 1. baiumu kacirdi 2. spawn server kapandi be :D

Ooo sıkıntısı olan bi arkadaş daha, benim sabit serverim var. l2elite.us c4'dür kendisi. 3 senedirde oynuyorum. 11 yıllık server, ve içinizden hiç biriniz orda oynamayı beceremezken ben türklerin ilk herosunu çıkardım. Titan ;) Bilirsin işte heroluk ? "I want to be hero" sorusuna "YES" cevabını vermek ? 2 -3 k playerin oldugu yerde türkiyeden kimsenin yapamadıgı bişeydi bu. Ben kendimle gurur duyuyorum. Ve manifesto adı altındada clanımın kemik playerlerini toplarım c6 mid serverlere girer pvpmizi yapar çıkarız. Aksi halde c4 oyuncusuyum. Tanışma merasimi bitti sanırım ?
    Hadi behttp://la2.theabyss.ru/ :D Yanliş kişilerle konusuyosun icimizden biri beceremezken ? sana surada hero ssleri katmiyayim :D muahahha Ne lazimsa o cevabi verelim Dogru benim icinde gecerli senin icinde bu cumle bilmedigin kisi hakkinda konusmamak lazim :D Ben sana istedigin class ta yes ss atayim dicemde ss leri bulmam lazim mutlaka bulurum ama sıkıntı yok :D 2005 2006 senelerinin konulari mevcuttur :D
    Bundan sonra no comment tekrar soyluyorum biz kimsenin kotulugunu istemiyoruz. nokta bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 27 Haziran 2013; 16:57:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Medivhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_12/tt.htm

quote:

Hadi behttp://la2.theabyss.ru/ :D Yanliş kişilerle konusuyosun icimizden biri beceremezken ? sana surada hero ssleri katmiyayim :D muahahha Ne lazimsa o cevabi verelim Dogru benim icinde gecerli senin icinde bu cumle bilmedigin kisi hakkinda konusmamak lazim :D Ben sana istedigin class ta yes ss atayim dicemde ss leri bulmam lazim mutlaka bulurum ama sıkıntı yok :D 2005 2006 senelerinin konulari mevcuttur :D
    Bundan sonra no comment tekrar soyluyorum biz kimsenin kotulugunu istemiyoruz. nokta bitti

Kötülük tabiiki istenmez, insanları berbatlaştıran üstünlük kurma çabası. Ve birbirlerini tanımadıgı halde tanıyormuş gibi konuşmak ;) Burda kabullenmedigim tek konu var. Oda kimse kimsenin başarısını oyunculugunu küçümsemicek. Ben gitmişim 8 char kasmışım 0dan 78 yapmışım isimlerini eventno1 no2 no3 no4 yapmışım 8 tane. Ve 8 vs 8 eventde bunlarla katılıp event'den 1. olarak çıkmışım ? Biride gelip bana burda sallıcak. Bunu kabullenmem. l2 elite tvt event yazarsan bahsettigim olayı görebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.