Şimdi Ara

Cevap: Lutfen yardim edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınav sisteminin değişip, değişmeyeceği henüz belli değil. kaldı ki değişecek olsa bile ygs ve lys üzerinden bugüne kadar baz alınmış konulardan, benzer soru türleri çıkacaktır. yani sistemin değişmesi sizin çalışma süreniz ve nekadar çalıştığınızla bağdaştırılmaz. o sebepten ötürü çalışmaya nekadar erken başlarsan senin yararına olacaktır, eğer iyi bir üniversitede iyi bir bölüm kazanmak istiyorsan, bu yola nekadar erken atılırsan eğitim ve geleceğin de o yönde garanti altına alınmış olur.

son olarak siyasetle ilgili zerre kadar konuşup, yorum yapmayı sevmesemde. gelecek olan yeni sistemde ygs ve lys sınav sisteminin kaldırılıp 12(lise son sınıf) öğrencileri okudukları 2 dönem boyunca 5 defa olmak suretiyle sınava girilecek ve aldıkları sonuçlarının ortalaması baz alınarak yerleştirmeler yapılacaktır, bunun asıl nedenide dershanelerin kapatılması ile alakalı. fakat bu şuan ki hükümetin aldığı bir karar olmakla beraber, seçimlerden sonra hükümetin değişmesi ile bu karar da askıya alınıp veya tamamen geçersiz kılınabilir. ilk başta da söylediğim gibi kesinlikle ve hiçbir suretle sistemin değişmesi siz(leri)i etkilemez, etkilemeyecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.