Şimdi Ara

Cevap: MEZUNA KALACAK ARKADAŞLARA BİR MORAL NEREDEN NEREYE SS'Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.yıl tam istediğim puanı almışsın hocam ben de geçen yıl 243 yaptım , bu yıl için ne önerirsin özellikle LYS-Matematik için , YGS netlerini de yazarsan çok memnun olurum.
  • Mr.Kaan kullanıcısına yanıt
    bende sizi tebrik ederim cok guzel bir sonuc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12. Sinifim ygs denemelerinde 90 kusur net yapiyorum (30 kusur tr, 30 kusur mat, 25 kusur sos, 4-5 fen). Bu sene de baya gayretliyim. Sizce ilk 5k sansim var mi? Tabi her sey bu yil ne kadar calisacagima bagli biliyorum ama tecrubesi olanlardan da bir seyler ogrenmek guzel olur benim icin.

Edit: TM'yim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 5 Ekim 2014; 22:16:26 >
  • Galiba 2. kez mezun olacağım bu gidişle,her gün saatlerce çalışmama rağmen yetişmiyor be arkadaş
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Yetişiiir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: flatfooted

Yetişiiir :)

İnş hocam,ben hergün çalışayım da,gerisini takmıyorum
  • yusufgoxu Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle tebrik ederim. Ben sözelciyim. Mezun olduğum için 15-16 obp gelecek. Hedefim ts1 hamda 4-5k'ya girip 10k falan geri atarsa hedefime ulaşabiliyorum.

Siz;
    Edb: 47 D 8Y
    Coğ1: 16 D 7 Y
    Tar: 26 D 14 Y
    Coğ2: 9 D 4 Y
    Fel: 23 D 6 Y

Bu netlerle siz ilk 4k'ya girmişsiniz. Bende bunlarla hedefime ulaşabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Merhaba öncelikle tebrik ederim. Ben sözelciyim. Mezun olduğum için 15-16 obp gelecek. Hedefim ts1 hamda 4-5k'ya girip 10k falan geri atarsa hedefime ulaşabiliyorum.

Siz;
    Edb: 47 D 8Y
    Coğ1: 16 D 7 Y
    Tar: 26 D 14 Y
    Coğ2: 9 D 4 Y
    Fel: 23 D 6 Y

Bu netlerle siz ilk 4k'ya girmişsiniz. Bende bunlarla hedefime ulaşabilir miyim?

sözelden edebiyat hariç hiç çalışmadım coğrafya ve tarih bana hep zevkli gelmiştir yapılmıcak dersler değil bence benim hamda 4k olmamın tek nedeni ygs çünkü 24k oldum matematikten yapacağın bi sorunun bile çok önemi olduğu kanaatindeyim.paragraf testi çöz demeye gerek bile duymuyorum sözelci adama türkçe say söz tm farketmez herkes için çok önemli

• ygsde ne yaptığınızda önemli lysleri biraz yüksek tutup ygsden ödün verebilirsiniz
  • 35bna 3 kullanıcısına yanıt
    Lys mata girmedim. Ygs mat netim 8di türkce 24 sosyal 20olması lazım hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.