Şimdi Ara

Cevap: MEZUNA KALACAK ARKADAŞLARA BİR MORAL NEREDEN NEREYE SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezuna kalmayı dünyanın sonu olarak görmeyin arkadaşlar
    2013 tm2 80k
    2014 tm2 13k

Cevap:  MEZUNA KALACAK ARKADAŞLARA BİR MORAL NEREDEN NEREYE SS'Lİ Cevap:  MEZUNA KALACAK ARKADAŞLARA BİR MORAL NEREDEN NEREYE SS'Lİ

• Hocam nasıl basardiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -WOLFIE-

Hocam nasıl basardiniz? :)
    aman hocam daha bu seneki sınava çok var şimdiden mezuna kalmaya teşvik etmeyin milleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

aman hocam daha bu seneki sınava çok var şimdiden mezuna kalmaya teşvik etmeyin milleti

Alıntıları Göster
    hocam YGS netlerini de görebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antoavaloss

hocam YGS netlerini de görebilir miyiz?

Alıntıları Göster
    sadece edebiyat tavsiyesi istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldPeace

bu yıl mezun olanlar için söylemiştim ben onu :D
  • 2014ygs tr 33d7y sos 32d8y mat31d4y fen0 ygs5 40k
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaan1502

sadece edebiyat tavsiyesi istiyorum

herkesin öğrenme şekli farklıdır ben lisede hep sayısalcıydım limit edebiyat el kitabı var kalın bişey onu adam akıllı okuyup not çıkardım hiç ezberleme çabasına girmedim ki o kadar şey hayatta ezberlenmez kavraman lazım benim tavsiyem limit olabilir başka kitap olur oku kavra not tut sonra konuyla ilgili tüm testleri çöz bi yerden sonra aklına girer illaki ygs den sonra en az 4 5 kaynaktan edebiyat soru bankası bitir faydasını göreceğine inanıyorum.soru bankası olarak karekök ve ekstremi tavsiye ederim
  • konu haziranda acilmis hortlatan benim
  • yusufgoxu Y kullanıcısına yanıt
    Ygs matı nasıl çalıstınız acaba temeliniz var mıydı?
  • Hocam merhaba.tebrik ederim başarınızı :)
    Ben de mezuna kaldım. Sayısal çıkışlısınız galiba. Ben de öyleyim ve ilk yılki netlerinizle netlerimiz neredeyse aynı. Lys mat 19 net geo 5 net edb 35net coğ 15net.

Ygs de sosyal yetiştiremediğimden ygsm biraz kötü. Tmler 80k geldi.

Dediğim gibi bu sene tekrar hazırlanıyorum mat 40ın üstünde hedefliyorum sizinki sanki biraz düşük gelmiş. Denemelerde kaç yapıyordunuz? Edb aşağı yukarı aynı netleri hedefliyoum.

Benim hedefim ilk 5k ve hatta daha ilerisi. Sizin başarınız çok iyi bi başarı ama 5k 2k olabilmesi için önerileriniz vardır elbet daha tecrübelisiniz sonuçta. Önerilerinizi bekliiyorum genel olarak.

Bi de benim ygs mat1 21 netti sizin kaçtı ilk sene?
  • tm2 gecen yil 39k bu sene tm2 4300
    ayrica tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kaan -- 5 Ekim 2014; 20:34:54 >
  • Mr.Kaan kullanıcısına yanıt
    Nereyim tercih ettiniz? Bi üstteki durumum hakkında yorum yapar mısınız :) size de danışabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flatfooted

Nereyim tercih ettiniz? Bi üstteki durumum hakkında yorum yapar mısınız :) size de danışabilirim

ankara hukukdayim su an.. ygsmat 33 lys mat 35 geo 24du benim
    Lysyi seviyorum da ygs için ne önerirsin nasıl bi çalışma
  • Blondinka kullanıcısına yanıt
    temelim vardi temeli olan icin ygs mat kolay temeliniz yoksa isin ozunu kavramaniz lazim iyi calismalar
    Hocam pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: flatfooted

Hocam merhaba.tebrik ederim başarınızı :)
    Ben de mezuna kaldım. Sayısal çıkışlısınız galiba. Ben de öyleyim ve ilk yılki netlerinizle netlerimiz neredeyse aynı. Lys mat 19 net geo 5 net edb 35net coğ 15net.

Ygs de sosyal yetiştiremediğimden ygsm biraz kötü. Tmler 80k geldi.

Dediğim gibi bu sene tekrar hazırlanıyorum mat 40ın üstünde hedefliyorum sizinki sanki biraz düşük gelmiş. Denemelerde kaç yapıyordunuz? Edb aşağı yukarı aynı netleri hedefliyoum.

Benim hedefim ilk 5k ve hatta daha ilerisi. Sizin başarınız çok iyi bi başarı ama 5k 2k olabilmesi için önerileriniz vardır elbet daha tecrübelisiniz sonuçta. Önerilerinizi bekliiyorum genel olarak.

Bi de benim ygs mat1 21 netti sizin kaçtı ilk sene?

tebriginiz icin tesekkur ederim oncelikle:)
    denemelerde konulari bitirdikten sonra 40in altina dusmedim hic tabi sonav farkli bi dunya yeteri kadar soru cozmedigimden 35.soruda sinavi bitirdim malesef sinavdan ciktigimda dedim bu is bitti cunku edebiyatim cok kotuydu bir haftada tam 4kitap bitirdim ve 45net yaptim matematigide 40larda yapsam tahminim 5binlerde olurdum fakat nasip kismet meselesi birazda ben su an deu hukuktayim 5k da olsam yine deu yazardim su yaptigim netlerle bile marmara gazi ve ist io oluyo rahatlikla eger hedefin 2k ise senin sinavin lys ona gore calis ygs seni ne tamamen kurtarir ne de komple batirir yilbasindan sonra ygs konularin kalmasin benim ilk yil mat 27netti o sinavida yetistirememistim ve en onemlisi bol bol soru ciz hiz kazan yoksa yetistiremeyip kapasitenin altinda bir derecenin sahibi olursun isin zor degil ama kolayda degil allah kolaylik versin

Çok sağolun hocam
    bende sizi tebrik ederim cok guzel bir sonuc
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.