Şimdi Ara

Cevap: Opel Corsa Yakıt Tüketimi 1.3 CDTI Dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

araştırmalarımı biraz daha ilerlettim ve 95hp model almaya karar verdim. ama donanım seviyesi ve 5 ileri mi 6 ileri mi bu araçlar. euro 5 motor varmış bumodellerde ve daha tasarruflu imiş.

alınabilecek model ve donanim hangisidir sizce.

saygılar

• Bende 2012 var, 5 ileri, euro 5 motor, Enjoy donanıma ek olarak parçalı deri koltuk geliyor. jantlar 16inç, 3cm alçaltılmış şası oluyor. Şehirdışı 3,8-4lt civarı yakıyor, şehir için 5.5-6lt civarı yakıyor.
  • Bende de 2012 1.3cdti 75 beygir euro 5 enjoy var. Klima açık tatil turunda 50km/h ortalama hız ile 675 km yol gitmişim, 156tl ye depoyu doldurdum. Motorin Shell nitro 3.89 güncel fiyat.

Km de 23kuruş.

100km de ortama tüketim 5-6 lt arası. Katalogda yazan 3.5lt mümkün değil.

Şubat 2012 den sonra donanım teknik özellikler tablosu.

İnceleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 9 Temmuz 2015; 21:24:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Bende 2012 var, 5 ileri, euro 5 motor, Enjoy donanıma ek olarak parçalı deri koltuk geliyor. jantlar 16inç, 3cm alçaltılmış şası oluyor. Şehirdışı 3,8-4lt civarı yakıyor, şehir için 5.5-6lt civarı yakıyor.

Peki hocam 95hp 111.yil mi color Edition mu önerisiniz

Saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

quote:

Bende 2012 var, 5 ileri, euro 5 motor, Enjoy donanıma ek olarak parçalı deri koltuk geliyor. jantlar 16inç, 3cm alçaltılmış şası oluyor. Şehirdışı 3,8-4lt civarı yakıyor, şehir için 5.5-6lt civarı yakıyor.

Saygilar

Kaç model istediğinize bağlı.

75 beygir yokuşta iyi ama düzde bana yetmiyor. Keşke 95 bg olsaymış.

Buna rağmen 111. Yıl sorunlu vb konular açılmış ne kadar doğru bilemem.

Araştırın iyice acele etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 10 Temmuz 2015; 1:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

quote:

Saygilar

Kaç model istediğinize bağlı.

75 beygir yokuşta iyi ama düzde bana yetmiyor. Keşke 95 bg olsaymış.

Buna rağmen 111. Yıl sorunlu vb konular açılmış ne kadar doğru bilemem.

Araştırın iyice acele etmeyin.

11-12 farketmez hocam 95 hp 6 ileri olsun istiyorum

Hangisinde var bu ikili

Saygilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla 6 ileri 95 hp modeli yok corsada. Aveo LTZ'de var sanırım. Ama 95hp'de vites oranları diğerlerine göre yüksek, 5 viteste 2000 devirde 100kmh ile gidebiliyor. Aşağı yukarı 6. vites gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 10 Temmuz 2015; 9:39:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASSAT 1.4 TSI YAKIT TÜKETİMİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bildiğim kadarıyla 6 ileri 95 hp modeli yok corsada. Aveo LTZ'de var sanırım. Ama 95hp'de vites oranları diğerlerine göre yüksek, 5 viteste 2000 devirde 100kmh ile gidebiliyor. Aşağı yukarı 6. vites gibi oluyor.

aynen hocam bulamadım. 95hp 5 ileri ama otomatik yanan farlı modeli arıyorum. sanırım o da paket halinde. stok araç üzerinde gelmiyor.

color edition yada 111.yıl olsun istiyorum iç dizaynı siyah olduğu için. sizin öneriniz nedir. ? lakin 111.yılda 95hp yok sanırım.

saygılar
  • burcink kullanıcısına yanıt
    5 ileriye ikna oludunuz ozaman. iç dizayn hep siyah zaten, faklı renk color edition harici görmedim. Farlar için şunu söyleyebilirim, gündüzleri bile farları açık dolşmayı alışkanlık edinmiş biriyim. Oyüzden opellerin far sistemi biçilmiş kaftan, yok öyle istemem derseniz zaten gündüz farı da var ayrıyetten. Benim aracın far açma düğmesi hep açık durur. Kontak açıldığında farlar otomatik yanar, kontak kapandığında otomatik söner. Düğmeye hiç dokunmam bile. oyüzden sensöere ihtiyeç olduğunu düşünmüyorum. Diğer markalarda genelde uyarı verir ve farları söndürmez, hep elinizle açıp kapamanız gerekir. Genede siz bilirsiniz.
  • quote:

5 ileriye ikna oludunuz ozaman. iç dizayn hep siyah zaten, faklı renk color edition harici görmedim. Farlar için şunu söyleyebilirim, gündüzleri bile farları açık dolşmayı alışkanlık edinmiş biriyim. Oyüzden opellerin far sistemi biçilmiş kaftan, yok öyle istemem derseniz zaten gündüz farı da var ayrıyetten. Benim aracın far açma düğmesi hep açık durur. Kontak açıldığında farlar otomatik yanar, kontak kapandığında otomatik söner. Düğmeye hiç dokunmam bile. oyüzden sensöere ihtiyeç olduğunu düşünmüyorum. Diğer markalarda genelde uyarı verir ve farları söndürmez, hep elinizle açıp kapamanız gerekir. Genede siz bilirsiniz.

şart değil hocam hız sensörü varmış zaten. ozaman içi siyah döşemeli 95hp color edition bulsam temiz. 35000 civarı çok mu olur 2011 en az ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2010-corsa-1.3-cdti-enjoy-111.yil-95-hp-6-ileri-90-bin-km-212765409/detay/

bu araç mantıklı geliyor görüştüm fiyatta biraz indirim yaptı telefonda. gidince de bişeyler yapacağını söyledi arkadaş. bayramdan sonraya kalırsa bu araç mantıklı geldi bana.

diğer alternatifimde bu araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2010-opel-corsa-111.yil-ozel-uretim-full-paket-218791779/detay/

bakalım kısmetimizde ne varsa

saygılar

• quote:

Bildiğim kadarıyla 6 ileri 95 hp modeli yok corsada. Aveo LTZ'de var sanırım. Ama 95hp'de vites oranları diğerlerine göre yüksek, 5 viteste 2000 devirde 100kmh ile gidebiliyor. Aşağı yukarı 6. vites gibi oluyor.

Katılıyorum. Vites oranları güzel.

2000devirde 100civarı,

2500devirde 120, 3000devirde 140 civarına tekabül ediyor.

Kumaş deri karışık olan 2012 sonrası enjoy paketler daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 10 Temmuz 2015; 12:57:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcink kullanıcısına yanıt
    ilkinin fena değil gibi, ikincide hasar varmış ve o km için fiyat yüksek, bence direk eleyin.
  • funnel kullanıcısına yanıt
    2.ci aracı aradım 100 lira indirim yaptı sağolsun.

ilk arac iyi gibi :)

bu arada başka bir araç buldum ama nasıldır bilmiyorum

donanım olarak çok iyi ama araç nasıldır araştırıyorum

Saygılar

• 2012 corsa CDTİ 75 hp
    1)500 km Ankara - Mersin
    90 km sabit hız ( cruse control)
    Ortalama tüketim 3.2 lt
    2)aynı mesafe dönüş
    90 km sabit hız
    Ortalama tüketim 3,7 lt
    3) son hız denemesi 180 km/sa
    Bu mesaja eklenen görseller:

Cevap:  Opel Corsa Yakıt Tüketimi 1.3 CDTI Dizel

• quote:

Orijinalden alıntı: pacificline

2012 corsa CDTİ 75 hp
    1)500 km Ankara - Mersin
    90 km sabit hız ( cruse control)
    Ortalama tüketim 3.2 lt
    2)aynı mesafe dönüş
    90 km sabit hız
    Ortalama tüketim 3,7 lt
    3) son hız denemesi 180 km/sa
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clio 4 1.5 dci ile klima açık halde aynı verileri yakalıyorum. Klima açarsanız orta kademede, emin olun bir dCi kadar az yakamaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.