Evet Arkadaşlar bir göral klasiği daha yaşadım. Daha öncede bahsetmiştim. Sis farını taktırdığımı. O zaman içerisinde fark etmediğim fakat ince detay temizlik yaparken daha önceden burada konu olmuş boyanın cila kısmının kalkması problemi benim ön tamponda da meydana geldi. Ağır bir ameliyat geçirmem ve yaklaşık 2 aydır evde yatmam nedeni ile ilgilenemedim. Bu süre zarfında eşim aracı gündelik olarak Ankara içinde Mustafa Kemal Mah. - ODTÜ arasında kullandı. Yani taş çatlasa günlük 10km bile değil. Aracım sürekli kapalı garajda olması nedeni ile kar buz dolu ilede temas etmiyor.
Neyse servise bunun nedenini sordum. Bir cevap veremediler. Ne yazık ki ilk önce bir şey yok deyip sonra abi getir garantiden boyayalım dediler. iki hafta sonra randevu aldım gittim. İlginç bir şekilde usta seviyesinden servis yetkilisine çıkınca ilk önce garanti bitti dediler. 5 yıl değil mi deyince satışa bir sorun dediler. Benim film koptu. GErçekten kendimi kaybettim. SOnra Garanti yetkilisi olan bir nemrut suratsız ve sizi kale almadan sanki hayrına gelmiş gibi olan bir personel geldi. Bana bunun garanti dışı olduğu mavallarını anlattı. Bende sinirledim. Gerçekten çok sinirlendim. Hizmet aldım yetkili serviste tampona zarar vermişler sonra dikkatli bakılınca bu krom kaplı ızgara kenarlarında boya atması tespit edildi. Oralarda dökülüyor.
Halen bana saçma sapan garanti hikayeleri yazınca biraz sert çıktım ve bana antetli altında servis veya kurum yetkilinizin imzası olan kağıt verin dedim. Bunun üzerine bana arabamın ön tamponunun boyalı olduğu iftirasını attılar. O zaman patladım. Aracı sizden aldım ikinci el ve boyasız hatasız olarak eğer boyalı olduğunu idda ediyorsanız bunuda yazılı olarak verin size ayıplı mal satmaktan dava açacağım dedim.
Sonuç bugün tabiki garantiden kabul edilmiş ve boya için gün veriyorlar.
Ama ben bu sefer karar veremedim. Boyatsam mı yoksa boyatmasam mı?
Satarken problem olur mu bilemedim. Bana kalsa olmaz ama sizin fikrinizi merak ettim.
Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme