Şimdi Ara

Cevap: Philips 55pus9109

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teşekkür ederim. Philips markada ciddi sorun olduğunu birkaç satıcıdan duydum. Hatta mağazada bur tanesi kilitlenmiş ve 2 ay açılmamış. Androidde ciddi sıkıntılar varmış ve sesse 2 yil dolmadan cızırtı sorunu çok oluyormuş. Bu arada LG 55UF8507 3.999 tl
    Bu gun teknosa da bir ekran testi yapti satıcı arkadaş şöyle ki; Hareketli video diye bir test videosunu usb bellekten önce LG de izledim bir sarı renkli bina gökdelen yani kamera yukarıdan aşağıya katları tarıyor ardından durup aşağıdan yukarıya doğru çıkıyor LG aşırı takılarak bulanık ve kopuk bir görüntü verirken Samsung neredeyse hiç bir şekilde böyle takılma yaşamadı. Bu kadar bariz fark normal mi sizce. Testte LG 8507 ile Samsung UF7200 vardı 7200 ile 7000 fazla fark etmez dedi satıcı arkadaş fakat bilemedim 7200 200hz mis 7000 100hz.
    Ayrıca şöyle bir haber okudum
    http://m.hurriyet.com.tr/3d-tv-almayin-40008071

Ayrıca olayı bir tık ileri taşıyorum bütçe 5,000 olunca sizce bunun yanında ne olabilir;
    http://www.epey.com/televizyon/lg-55uc970v.html

Samsung JU7000 resmi sitede kullanıcı yorumları beni soğuttu... http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-av/tv/full-hd/UE55JU7000TXTK

• enterberk33 E kullanıcısına yanıt
    hangi mağazadan bahsediyorsun??*

Konuştuğun kişi firma temsilcisi galiba...Samsung elemanına deng gelirsen lg ile phılıps kötü .. lg denk gelirsen samsung phılıps hep aynı muhabetler...

internette araştır bütün marka ve modellerin sorunları varr bir ton paraverip bozuk panel denk gelmesin diye dua ediyoruz..

türkiyeye dandik ürünlerini resmen çakıyor bütün firmalar apaçık ortada..
  • Önereceğin 55" 3d 4k 100 hz. veya üstü mümkünse pasif 3d TV var mıdır? Aktifde olabilir. Ama tercihim pasif. benim gördüğüm LG 55UF950V var olabiliecek o da 6,300,00TL civarında.
    6000 çıkacaksan bekle 4k oledleri..hiç bir model önermiyorum çünkü her aldığın tvde sorun çaka bilir.teknoloji mağazasında çalışıyorum bende tv bakıyorum senin gibi kararsızım.

Sorunları çok olsada phılıps alacağım sanırım(ambılıght için) 8109 ve 9109 un panelerini beğeniyorum .Fazla araştırınca kafan daha çok karışıyor :) normalde hiç fark etmeyeceğin sorunları fark etmeye
    başlıyorsun ..bir ay içinde 2016 tvler geliyor onları bekle istersen..
  • Teşekkürler, hangi mağazada olduğunu nerde olduğunu merak ettim :-) Yeni modeller gelince önerini bekliyorum..
    vatan :)
  • Hangisinde :)
    bursa
  • Oo benim 2. memleket, hanımın ailesi. Nilüfer. Slında güzel bir kampanya vs. olur ise tv konusunda haber edersen ordan da alabilirim :-)
    tamam haber verimim tabi sen karar ver yeterki hangi modeli alacağına..Tv işi çok karışık oledlerde bile bir sürü sorunlar varmış az önce okutum forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chizyo -- 31 Mart 2016; 10:35:44 >
  • Bu arada şuan LG 55UF950V 6,000TL ye alabiliyorum LG TR garantili sıfır ürün. Alsam mı beklesem mi? Bu tutara bu özellikte başka ürün alabilir miyim ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enterberk33 -- 1 Nisan 2016; 11:34:18 >
    fiyat çok iyi

LG 55EC930V LG 55EG910V SAMSUNG UE 55JS8500 bu modellerede bak söylediğin fiyatlarda bunlarda.Ama her modelde sorun çıka bilir unutma :) internet üzerinden almanı tavsiye ederim

panelde bir sorun çıkarsa daha kolay iade edebilirsin.
  • Kavisli TV düşünmüyorum. Ben düz bakıyorum.
    :)
  • Kavisli görüntü açısı beni rahatsız ediyor :-)
    evet çaprazdan bakınca görüntü bozuluyor gibi:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.