Şimdi Ara

Cevap: Quatro Mobile F1453 Yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar Quatro Mobile F1453 ayda 2 kez ses propleminin sebebi belli oldu kullanıcı hatası hoparlör değişmiş 20 tl ödeme çıkarmışlar telefon ettim nedir bu ücret diye tamir ve hoparlör ücreti pakiyi garanti ne işe yarıyor bu cihazda dedim aynı arızadan gelmesi kullanıcı hatasıymış pakiyi benim kullanma hatam hoparlörüne kazık mı sokmuşum dedim yok dedi metal tozu varmış dendi iyide kardeşim bu metal tozu benin yıllardır kullandığım cihazlara neden zarar vermiyor dedim kullandığım cihazın markasını sordu verdim onlarda hoparlör yok diyor pekiyi sizin cihazınızdan daha fazla ses veren vede yıllardır dahada ağır kullanım şartlarına rağmen onda bu problem olmuyorsa sizin cihazınızın üretiminde bir hata var o zaman o metal tozu o hoparlöre nasıl ve neden ulaşıyor bunun cevabı yok bu arada mesleğim motor tamirciliği haliyle metalle oğraşıyoruz o zaman cihazı satarken yanına NOT düşecekler metal işleriyle ve tozlu ortamda iş yapanlar almasın böyle bir sorunu var diyecekler vatandaşta ona göre seçim yapacak neyse telde biraz tartıştık yetkiliyle ben bu ücreti ödemiyorum telefonuda almıyorum dedim geri gelsin bakalım makalım dendi bu kadar methedilen ve alt gelir gurubuna itap edecek bir ürünün bu şekilde sorun yaşatması hiç hoş değil amma artık hiç bir şey gizli kalmıyor saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.