Şimdi Ara

Cevap: Rusyada üniversite okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kazan devlet üniversitesine gdicem önümüzdeki sezon inş gdebilecegin en ii yer orası emin oll hem nüfusun yarısından fazlası müslüman hemde ırkçılıgın en düşük oldugu yer ve şehirde çok gzel bilgisayar mühendisligi okuycam bn ygs den 180 brajını geçtgim takdirde gdecem moskova ve st.petersburg çok pahalı ama kazanda 600 700 lira fazlasıyla yeterli olucaktır .. ygs den 180 puan barajını geçmen yeter[:-

• Kazan'daki üniversite CWTS,Urap,Shangai ranklarında ilk 500'de ise sorun yok puansız bile gidersiniz.

Ancak ilk 500'de değilse yasa şöyle:

2015-2016 eğitim öğretim yılı itibariyle eğitime başlayacakları yıl ÖSYM tarafından yapılan YGS ve LYS'ye girmeleri; tıp doktorluğu alanında sıralamada ilk 40 bin, hukuk alanında ilk 150 bin içinde yer almaları; ÖSYS Kılavuzunda yer alan diğer alanlarda en az Türkiye'deki programlara yerleşen en son öğrencinin almış olduğu puanı almaları; ÖSYS Kılavuzunda yer almayan alanlarda eğitim alacakların ön lisans programları için herhangi bir puan türünde en az 140, lisans programları için herhangi bir puan türünde en az 180 puan almaları gerektiğine karar verilmişti.

Bakın ne diyor? ÖSYS klavuzunda yer almayan alanlarda 180..

Yani 180 puan Türkiye'deki klavuzda olmayan bölümler için geçerli.

Bilgisayar mühendisliği Türkiye'deki klavuzda var.180 yapıp gidemezsiniz.

• hocam sagolasın araştırıcam bunu ancak yurtdışı danışmanlık egitim kurumlarına sormuştum bana ygs den 180 almam halinde gdebilecegimi sölediler .. gderimde yök denkligimi vermezler dyosun yanii ama ztn bilgisayar mühendisligi çin oraya puansızda gdebilirmişim ama denklik vermezlermiş ygs den 180 puanı geçtgm takdirde denkligi alıyormuşum ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat yalçın -- 16 Ağustos 2015; 23:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat yalçın

hocam sagolasın araştırıcam bunu ancak yurtdışı danışmanlık egitim kurumlarına sormuştum bana ygs den 180 almam halinde gdebilecegimi sölediler .. gderimde yök denkligimi vermezler dyosun yanii

Hocam yasa ortada? Danışmanlık şirketleri sadece alacağı paraya bakıyor.Yasaya göre 180 ile giderseniz Türkiye'de diplomanız tanınmaz.
  • hocam bu denklik işini nasıl ögrenebilirim yanii rusyaya gidip ygs den 180 i geçip diploma alıp alamayacagımı nasıl ögrenebilirim

• okudum hocam sagolasın tel numrasını arayıp ögrenicem denklik durumunu orda daha açık anlatırlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.