Şimdi Ara

Cevap: S3 QS-I9300 KITKAT [ROM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Gh0sT-CRH

quote:

Orijinalden alıntı: WaloqX

Son bir sorum olacaktı bahsi geçen roomda herhangi bir sıkıntıyla karşılaştınız mı? Çalışmayan birşey var mı ? Memnun kaldıysanız kurup bende kullanacağım. Emeğinize sağlık bu arada...

Açıkçası çalışmayan bir şey görmedim oldukça stabil ve akıcı. Sıkıntı verecek bir şey yok fakat graphical glitches dediğimiz bir bug cidden nadiren başınıza gelebilir.

Menüdesiniz diyelim geri tuşuyla ana ekrana geri dönerken ufak bir grafiksel hata oluşuyor. Sadece bu hatayı bulabildim. Zaten telefonu sürekli kullanıyorum ve yormaya çalışıp hatalarını bulmaya çalışıyorum. Sadece bir kere bu bug ile karşılaştım...

Wifi Drect var ama çalışmıyor. Bu önemli bir eksik. Ses hoparlörden değil ahizeden çıkıyor, bu ayrı bir sorun. Sensörler bazen çalışıyor bazen sıkıntı yaratıyor. Genelde derin uykuda sensörler çalışmıyor. İnternette ve galeride de fazlasıyla kasıyor. Şarj konusunda da aktif kullanıldığında stock rom kadar iyi değil. Not defteri vb uygulamalar eksik. Genel itibariyle görsel anlamda iyi ama aktif kullanımda berbat. Paylaşımınız ve emeğiniz için size teşekkür ederim ancak bu romu önermiyorum. İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaloqX -- 18 Temmuz 2014; 2:54:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.