Şimdi Ara

Cevap: Samsung Galaxy A5 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu telefonu aldım modeli SM-A500H/DS dualsim olarak geçiyor ancak telefon tek hatlı baska hat takıcak yerde yok anlamıs değilim ve internetten baktım birsürü modeli var bunların bi farkı varmıdır tek hatlı çift hatlı olması önemli değil ama telefonda 1. hat takıldı işareti cıkıyor yukarıda sım ayarlarındada sım 1 etkin, sım 2 kart yeride var ancak ağ kartı yok diyor konuyla ilgili bi arkadaş yardımcı olursa cok sevinirim teşekkürler iyi forumlar.
    EDİT:Suanda kurcalarken fark ettim cihazda 4g baglantısıda yok arastırdım bütün modellerinde 4g var yazıyor ancak ben kendi cihazımda bulamadım şebeke modunda sadece (WCDMA/GSM-SADECE WCDMA-YANLIZCA GSM) Secenekleri mevcut 4 g baglantı yapabilmesi için LTE/WCDMA/GSM olması gerekiyormus galiba nasıl iştir anlamadım biri beni aydınlatırsa cok mutlu olucam cok midemi bulandırdı bu cihaz ama hayırlısı bakalım

• 4g olmadığına göre çift simli modeli almışsınız hocam. 2. simin girişine micro sd kartta takılabiliyor isteğe göre ya micro sd yada 2. simini takıyosun o kısıma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.