Şimdi Ara

Cevap: Samsung Galaxy Grand 2 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugune kadar bu telefonun konusunu kullananı bile bulamamıştım ve kimseyle bişey konuşamadan ya nasip dedim ve aldım. 10 haziran tarihinde vodafone dan red classic tarifeme ek olarak 24 aylık taahhütle aylık 38 TL den almış bulunmaktayım. Daha önce android sicilime gelecek olursak Huawei X5, LG optimus L7 , ve malum General Mobile Discovery. Bu telefonları kullandıktan sonra Grand 2 yi kullanmaya başlayınca kendimi note serisi bir telefon kullanıyormuş gibi hissetmeye başladım. Almayı düşünenlere tek tavsiyem şu : Yüksek beklentileri olmayan ortalama özellikte büyük ekranlı şarj sıkıntısı yaşatmayacak şöyle elimde durdumu da hoş görünsün diyorsan bu telefon tam sana göre. Samsung mağazasında 79 TL olan ve yan sanayisi 20 TL olan note 3 pencereli flip cover kapak aldım ve akıllı bekleme mi diyorlar ne işte o pencere özelliği bu telefonda destekliyor bunu da deneyen biri olarak sizlere ileteyim elimde görenler note 3 zannediyor. Oyun olarak fazla oyun yüklemedim. Clash of Clans ı 5.25" ekranda oynamak çok güzel . Real Racing 3 ü yükledim önceden de hesabım vardı onu aktif ettim oyunda araba yüksek hızlara ulaştığında bile takılmadan canavar gibi oynanıyor. Ama hardcore oyunlar için bişey diyemem çünkü meraklısı değilim. ses olarak da güzel. Samsung S4 ve Note 3 e yapmış olduğu yazılımsal kıyakların çoğunu bu telefondan esirgememiş. Camera da sesli foto çekme özelliği bile var ve fotoğraflar Discovery nin yanında 13 MP gibi duruyor. birtek çift taraflı resim çekim modunu eklemmişler. resimleri düzenleme menüsü de çok zengin aynı note 3 gibi. Ekran fotosu alma şekli note 3 le aynı. yani kısacası bu telefon benim gibi beklentisi yüksek olmayan insanlar için tam olarak " Kalemsiz Note 2.5"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.