Şimdi Ara

Cevap: Samsung Galaxy Note 2 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU - İlk Sayfayı OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki size kolay gibi gelebilir ama hiç root yapmayan birisiyim. telefonu yurtdışından aldığım için telefonu rootlayayım dedim. amacım hem biraz androidi kurcalamak, hemde tecrübe kazanmaktı. root yaparken birşeyler ters gitti heralde.

odin ile işlemi tamaladıktan sonra cihazı açtım. herşey normal gibiydi ama SUser programı menüye gelmesine rağmen açılmadı. açmaya çalıştığımda su durduruldu yazıyor ve yukarı bildirimden de güvenli bölgeye yetkisiz giriş gibi birşey yazıyordu. telefonu roottan sonra fabrika ayarlarına döndürün uyarısını dikkate alarak fabrika ayarlarına dönmeye çalıştım. telefon kapandı ama açıldığında sadece samsung yazısı geldi ve o şekilde kaldı.

bugün telefonu eve bıraktığımda kardeşim biraz kurcalamış. internette gezen bilgilerle birşeyler yapmaya çalışmış. anlattığı kadarıyla recovery moduna girmiş. wipe data /factory reset ve reboot kısımlarına giriş yapmış ve hepsiyle oynamış.

şu an için ne yapmam lazım ? telefon download moduna ve recovery moduna girebiliyor ama telefon açılmıyor.

telefonum almanyadan geldi. 4.1.2 güncellemesinin üzerine 4.3 güncellemesini kurdum. En son 6 - 7 ay önce format attım. 4.3'e geçiş yaptıktan sonra da cihaz formatlanmadı.

ayrıca telefonu bir şekilde açılır duruma getirdikten sonra, 4.3'ten 4.1.2'ye dönmek istiyorum ve 4.1.2'ye döndükten sonra telefonumu rootlamak istiyorum. bu dediklerim mümkün mü ? knox engelliyormuş diye duymuştum.

belki arkadaşlar benim açtığım gibi başlık açmış yada soru sormuş olabilirler. sitede aramama rağmen bulamadım. eğer önceden böyle bir sorunla karşılaşılmış ve cevaplandıysa, buraya yazdığım için kusura bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.