Şimdi Ara

Cevap: SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KULLANICILAR KULÜBÜ - ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: SezZzaR

Şuan Z1 kullanıyorum ama Note 3'e geçmeyi planlıyorum. Benim için önemli olan şeyler;

*Akşam arkadaşlarımla cafede otururken (ya da gün ışığından yoksun ortamlarda diyelim) hızlı resim çekebilmek. Z1'de çok çok yavaş. 5 saat netleme yapıyor.
    **Ekranda tuşların olmaması. Z1'de tuşlar ekranda ve ekran büyüklüğünden yiyor.
    ***Denlanşör de önemli ancak olmasa da olur ne yapalım sanki her telefonda deklanşör var..
    ****Şarj Z1'den çok memnunum ama Note 3'ün de aşağı kalır yanı olacağını düşünmüyorum, çok iyi diyorlar ama Samsung'da genel bir pil ömrü sıkıntısı var, umarım onu yaşamam.

Not: bu yazıyı hem Z1 hem de Note 3 konusuna yazıyorum ki iki tarafın da görüşlerini alabileyim.

Hocam 2.5 aydır note3 kullanmaktayım. Daha hiç bir şekilde şarj sıkıntısından dolayı mağdur kalmadım. Mobil veri sürekli açık. Whatsapp,Facebook,Lig Tv,Gazeteler,alışveriş sitelerinin programlarını her an kullanmaktayım ayrıca Dead Trigger 2 adlı oyunuda boş vakitlerde sık sık oynamaktayım. Tüm bunlara rağmen eve gelip yatmadan önce şarjıma baktığımda 30-40 civarı şarjım kalmakta. Kısaca şahsen benim şarjdan dolayı bir şikayetim yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.