Şimdi Ara

Cevap: SAMSUNG Galaxy S4 Kulübü {GT-I9500} - İlk Sayfada ve Facebook sayfamızda gerekli tüm bilgiler mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler merhaba. Ben dün 4.4.2 Rusya güncellemesini Odin aracılığı ile yükledim telefona. Wi Görüşlerimi kısaca yazayım.

- Şarj konusuna kesinlikle el atmışlar. 4 saatin 2 saatini telefon görüşmesiyle geçirdim, %10 luk bir düşüş oldu. Normalde neredeyse yarı yarıya düşüyordu 4.3 ile.

- Üst bar kısmı beyaz olmuş.

- Bir uygulama açık olduğu zaman üst barı aşağı ilk çektiğimizde şeffaf görünüyor. 4.3 te o durumda yukarı ittiğimiz zaman geri kayboluyordu bunda biraz daha geç kayboluyor. Şahsen şeffaf olmasını sevmedim çok hoş durmamış.

- Ekran ışığına el atmışlar sanıyorum, daha iyi ışık geliyor.

- Yazı fontu biraz daha küçülmüş, yazılar daha netleşmiş gibi geldi.

- Rehber gecikme sorunu hala mevcut. Ona bir el atamadılar.

- Kilit ekranında sağ altta kameraya veya oraya atadığımız istediğimiz bir uygulamaya direkt geçiş için ikon koymuşlar. Bu güzel bir şey, mesajlara falan direkt geçiyor.

Şahsen 4.3 ten kat kat çok sevdim. Şarj olayı özellikle çok hoşuma gitti. Kilit ekranına eklenen ikon da pratik olmuş. Onun haricinde kameraya bakmadım eğer orada bir yenilik var ise bilmiyorum. Vallahi herkese tavsiye ederim indirin rusya romunu odin ile güncelleyin boşuna beklemeyin.

Ayrıca bu işten anlayan abilerime bir şey sorayım;

Şimdi bu *0227# miydi 228 miydi o kodu tekrar girip quick start'a basmalı mıyım? Önceden yapmıştım. Güncelledim, wipe data ve wipe cache yaptım. Tekrar yapmalı mıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.