Şimdi Ara

Cevap: * SELÇUK İÖ HUKUK GELİR Mİ ? *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: Steve Jobs35

quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs35

quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

Sen önce benim yaptığımı yap sonra muhaha dersin bebe

Aslanım 28 haziran gibi görüşürüz.Senden iyi gelirse derecem ne olacak ? Sana 10 k avans sıralaman ne ise 10 k fazladan söyle.Ben kazanırsam kendini çizersin tamam

Hahaha muhabbete bak tam ergen la. Şöyle olursa böyle olursa, -ecek -acaklarla posta koymaya çalışıyor aklınca. ilk 100k'ya giremeyen liseli muhabbetleri, abisi yürrü bak işine ya

Güveniyorsan kendine kabul edersin.Sıralamanı 7 k yaptım hala mı tırsıyorsun ? Hadi 2 k da bayram şekeri niyetine hediyem olsun 5 k azıcık güveniyorsan kendine kabul edersin.Sanki ilk 1 k dasın çıkınca olacağın en fazla savcı-hakim oda 3-4 bin liraya tamam diyor.Burda havalar 1500 senden hiç bir şeyde olmaz zaten.bir daire tutarsın ofisini açarsın başlarsın sinek avlamaya hadi uza şimdi güveniyorsan kendine kabul edersin allahın eziği

Neyi kabul edicem armut, seni ipleyen mi var sen kimsin?. Normalde muhatap olmazdim,ilk defa biriyle laf dalaşına giriyorum burda. Ama senin gibi kişiliksizlere birinin haddini bildirmesi lazım. Yazdıklarıma okudukça uyuz olman içi yazıyorum. Hiç bir platformda başarılı olamayıp burda millete salça olanlara ibret olsun senin bu soytarılığın.Kişiliğini tam olarak oturtamamış veletler anca burada sanal kişiliklerle bulunabiliyor. Avans veriyormus falan, zeka seviyeni kendi ellerinle belli ediyorsun. Cahile laf anlatılmaz sokulurmuş. Kısıtlı kelime haznesine sahip aklınla burda üstün geleceğini falan mı sanıyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.