Şimdi Ara

Cevap: SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, usb yazıcımı kablosuz kullanmak için TP-LİNK tl-wps510u v.5 printserver aldım. ama bir türlü kuramıyorum denemediğim teknik kalmadı. yardımcı olursanız sevinirim. işletim sistemi windows 8

• TP-LINK TL-WA701ND ürünün repeater modunda nasıl kuracağımla ilgili bir dökümanınız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmaganT -- 18 Ekim 2014; 14:16:27 >
  • Merhaba. Bilgisayarımın kasasının ETHERNET bağlantı yerinde sürekli bir turuncu ışık mevcut. Acaba bu turuncu ışık özellikle online oyunlardaki performansı etkiler mi? İnternete bağlanmada bir sıkıntım yok ama o turuncu ışık canımı sıkıyor. Eğer yeni bir ethernet kartı alacak olsam hangisini tavsiye edersiniz? TPLİNK ethernet kartı üretiyor çünkü.. Saygılar...

Modemim : WD8961nd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 18 Ekim 2014; 23:38:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmaganT

TP-LINK TL-WA701ND ürünün repeater modunda nasıl kuracağımla ilgili bir dökümanınız var mı ?

@ArmaganT

Kolay Kurulum Dokümanındaki talimatlar doğrultusunda cihazınızı yapılandırabilirsiniz.

Cevap:  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 20 Ekim 2014; 2:00:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Merhaba. Bilgisayarımın kasasının ETHERNET bağlantı yerinde sürekli bir turuncu ışık mevcut. Acaba bu turuncu ışık özellikle online oyunlardaki performansı etkiler mi? İnternete bağlanmada bir sıkıntım yok ama o turuncu ışık canımı sıkıyor. Eğer yeni bir ethernet kartı alacak olsam hangisini tavsiye edersiniz? TPLİNK ethernet kartı üretiyor çünkü.. Saygılar...

Modemim : WD8961nd

@LGatakan

Ağ kartındaki Turuncu LED'in anlamı adaptörün 10/100Mbps hızında haberleştiğini gösterir. Eğer ağ adaptöründe ve bağlı olduğu uç noktaki aygıtın 1000Mbps'e kadar yani Gigabit Ethernet desteği varsa Yeşil LED yanar.

Masaüstü bilgisayarınızda PCI slotu varsa Gigabit PCI Ağ Adaptörü TG-3269 modelimizi, PCI Express slotu varsa Gigabit PCI Express Ağ Adaptörü TG-3468 modelimizi tavsiye ederiz.

Ama öncelikle diğer ağ aygıtlarınızın Gigabit Ethernet desteği olup olmadığınızdan emin olunuz. Aksi halde 1Gbps'e kadar hızlara Fast Ethernet ağ kartıyla ulaşamazsınız.

AC1900 Kablosuz Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router Archer D9

Ürün hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 20 Ekim 2014; 2:22:14 >

• TD-W8951ND (TR) Ver 4.0 Güncel yazılımın linkini alabılırmıyım ? Resmi sitedeki en güncel olanı oldugunu sanmıyorum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cana-cana -- 20 Ekim 2014; 2:34:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

TD-W8951ND (TR) Ver 4.0 Güncel yazılımın linkini alabılırmıyım ? Resmi sitedeki en güncel olanı oldugunu sanmıyorum. Teşekkürler

@cana-cana

TD-W8951ND V4'ün en güncel TD-W8951ND_V4_120614_TR sürümlü yazılımı vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    500m geniş alana internet dağıtımı yapacağım,muhtar izini ile cami noktasına koyacağım.Hangi anteni tercih etmeliyim.Dışarı ve evden girilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjurkes -- 23 Ekim 2014; 10:08:25 >
  • iyigünler 30 40 metre ilerde 4-5 tane birket duvar var. kablosuz modemimle netti paylaşmak istiyorum. acaba TP-LINK TD-W8961ND alıp bu cihazla kablosuz sinyal alıp eternet kablosu ile paylaşacağımı pc de kullana bilir miyim yoksa. yani bu acces point çift taraflı çalışır değil mi wifi yakalayıp kablo ile gönderir değil mi.

ikinci olarak Tp-link TL-WN951N 2.4GHz PCI ile Tp-link ANTEN TL-ANT2409A 9 DBİ DIŞ ORTAM alıp 10 metre uzatma kablosu ile dışarıda bağalsam ama benim modem olan tarafı yine direk görmüyor.
  • TP-LINK TL-WA750RE 150 Mbps N model ürünle 4 katlı çift daire binada dağıtım yapmam mümkün müdür,

Modem 3. katta. ve çapraz dairede.
    Zemin (1.) kata Cat5 ile masaüstü bilgisayardan bağlanıyorum.
    2. katta wireless hiç çekmiyor.
    Sadece 3 ve 4. katta çekiyor.

Yada ürün tavsiye edebilirmisiniz,

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikcos -- 23 Ekim 2014; 17:10:10 >
  • Merhabalar TD-W8961ND model modemim ve TL-WA830RE model Range Extender im var. Extenderi cd si ile kolay kurulumdan kuruyorum. Sorun çıkmıyor. Sonra telefonumla extenderin olduğu yerde wifi ile bağlanmaya çalışıyorum. Bağlanıyor fakat internete girmiyor. Telefondan ip girerek bağlanabiliyorum. Bu seferde modemin olduğu yerden bağlandığımda bağlanmıyor. Girmiş olduğum ip silip tekrar bağlanmam gerekiyor. Extenderi yanlışmı kuruyorum. Hem modemin hemde extenderin olduğu yerden ip değiştirmeden direk bağlanamazmıyım. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Selam bana kablosuz icine sim kart takilabilen router tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablolu 100 mbit alırken wirelessde 20 mbit alıyorum maximum nasıl gözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjurkes

Merhaba,
    500m geniş alana internet dağıtımı yapacağım,muhtar izini ile cami noktasına koyacağım.Hangi anteni tercih etmeliyim.Dışarı ve evden girilecek.

Galiba konuya kimse bakmıyor.
  • Merhaba,

Tp Link TD-w8961nd V3 modemde firmware güncellemesi yapamıyorum. Sık sık kopmalar oluyor. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Firmware sekmesine tıkladığımda şu hatayı alıyorum.

Hata Mesajı:

HATA: GÜNCELLEME BAŞARISIZ... HATA: GÜNCELLEME BAŞARISIZ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.