merhabalar öncelikle yeni kayıt oldum forma ve çok karışık geldi sanırım zamanla alışırım. eski bir pick up tarzı araç baktığım için buraya yazma gereği duydum max 50 bin tl kredi ile kısa vadede binek uzun vadede ise üzerine karavan koyanileceğim veya çektirebileceğim araç bakıyorum. hemen belirteyim mesleğim Arama-Kurtarma ve devlet kurumları ile irtibatlı çalışıyorum. 2013 model ısuzu 4*4 , 2000 ranger4*2 aktif olarak arazide ve şehirde kullandıgımız kurtarma araçları ve 2011 model l200 ise beraber çalıştığımız başka kurumun aracı ford olarak arzide gerçekten neredeyse 15 yılda 20-30 farklı şöförün kullandıgı ve daha yıkılmadım diyen bir traktör emektar şehiiçi ve uzun yolu traktörden hallice yaşı gereği. d-max yeni ve sınırlı kullanıcısı olmasına rağmen bitmiş durumda arazisi hikaye 4 çekerde ve kavramada sorunlu ve artık vites değişiminde manuel sorun yaratmaya başladı uzun yolda iş gereği 200 km kadar basarken ilk geldiginde şimdi 170 i gören yok. diğer l200 ise bizle aynı anda çıkmasına rağmen herzaman tokatlar ısuzuyu ve kullanan şöförün haddi hesabı yok yükleri eşit diyebilirim. velhasıl kelam şu anda l200 son kararım fakat sizdende başka araçları kullanan varsa tavsiyelerini beklerim ssangyong gibi örneğin.