Şimdi Ara

Cevap: ★ Sony Xperia C4 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★En İyi F/P Cihazı★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. bu telefondan almak istiyorum. bulunduğum yerde bimekste teşhir ürünü var.900 lira. alınır mı sizce.bir de kredi kartıyla tek çekim alsam sonradan taksitlendirebilir miyim. bir baska telefoncuda var. o da kutusu acık. elinde tek varmıs. 1100 lira diyor. serisinde falan bi fark var mı. alınır mı sizce. Hepsiburadadan vs alıp sonradaşimdiki telim GMD. SONYE geçerek sınıf atlamış olurum heralde :)
    m5 bu telefona göre sorunlu bir cihaz mıdır. M5i tavsiye edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaycan_19 -- 25 Haziran 2016; 17:03:31 >

• albaycan_19 A kullanıcısına yanıt
    slm arkadasım,
    2 aydır kullanıyorum 1000 Tl ye almıstım kampanya dan ı,beyaz olanını cok arastırarak zar zor buldum cok sık duruyor..900 tl iyi fiyat guzelce kolonyalı selpak ile sil telefonu ustune kırılmaz cam yap sıfırdan farkı kalmaz,kamerası iyi sarjı şlk basta oturana kadar sorunlu bikac haftadan sonra sarjım bu sabah cıkar yarın aksam tak olarak kullanıyorum,bu fiyata daha iyisini alamazsın emin ol ama 900 ver 1100 vericeksen iphone 5s al derim 1200 e kadar dustu.
  • Telefon tek kelime ile harika bende gmd den geçtim ve çok ama çok memnunum.

Bu arada m5 e herkes çok sorunlu vs diyor ama yengem aldı onda hiçbir sorun yok m5 i de tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Şubat ayında aldım ikinci el olarak. İki ay kullanılmış bi sıkıntısı yok ama kullananlara sorum olacak. Arka kamera uzağı puslu gösteriyor yakınlaşınca cisim belli bile olmuyor. Acaba kamerada mı sorun var yoksa kronik midir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.