Arkadaslar 2020 de inşallah esitağırlıkta ilk 100 e girecegim.Hedef :BOĞAZİÇİ İŞLETME çalışmalara bugün itibari ile başladım size 2 sorum var. 1-seneye 2. Mezun yılım olacak bu yüzden ilk 100 bursu alabilirmiyim ve ücret ne kadar oluyor ?ya da bunun cevabını nereden öğrenebilirim 2-Kyk herkese yurt ve burs veriyor mu veriyorlarsa ne kadar veriyor verdiği paranın bi kısmını yurt için istiyor mu?
Not:Arkadaşlar tek başımayım bir yandan iste çalışıp hazırlanıyorum üniversitede para gönderen kimsem olmayacak İstanbul biliyorsunuz pahalı şehir.Şuan bile ev kirası su elektrik faturası zar zor geciniyorum.
tazemeta9
kullanıcısına yanıt
Hocam fakir bi ailem vardı o da yok artık bir tek ben kendinle baş başa kaldım
tazemeta9
kullanıcısına yanıt
Çok sağ olun hocam 1400 liraymış galiba
tazemeta9
kullanıcısına yanıt
Hocam ben tam emin olmak istiyorum 2. Mezun yılım olacak çünkü kimi arayıp sormam lazım ÖSYM yi mi ilk 100 girersen burs alabilirmiyim diye hep kafamda bu soru dolanıyor bazıları alamazsın diyor
Allah yardımcınız olsun hocam. Sıkı çalışın kurtarın kendinizi
gaziisteyengenc
kullanıcısına yanıt
Çok sağ olun hocam kaynak kitap tavsiyelerine açığım konu anlatımı soru bankası YouTube kanalları
HedefwwH
kullanıcısına yanıt
Şu an telefondayım yazmak zor olur ama benim eski açtığım bi konu var. An itibariyle kaf 1-2-3-4 bitti diye. Orda sayfanın aşağılarında yazmıştım hocam. Profilime girip konuyu bulursunuz galiba.
gaziisteyengenc
kullanıcısına yanıt
Çok sağ olun hocam.o kaynakları hala öneriyormusunuz fem yazıyor hangi soru bankası
gaziisteyengenc
kullanıcısına yanıt
Suan tyt ve ayt mat netleriniz nelerdir hocam?geometrim0 nasıl calısayım konu anlatımı sb youtube kanalı
HedefwwH
kullanıcısına yanıt
Hocam mezuna kaldığım için zamanında almıştım fem leri şu an kullanıyorum. Netler tyt de 80-100 aralığında değişiyor. Ayt sayısal 40-50 civarı
gaziisteyengenc
kullanıcısına yanıt
Hocam geometrim 0 ne önerirsin ?konunu favorilere ekledim ama daha sonra silinir mi ya da sonra istediğim zaman nasıl açabilirim
Mesela esitağırlıkta ve sözelde ilk 100 e girsem ikisindede iki tane mi ilk 100 bursu alacağımmm?1400*2 mi olacak
HedefwwH
kullanıcısına yanıt
Hayır hocam 1 tane
Rahat olun hocam. Daha genç insanlarız. Önünde uzun bir süre var. Moralini bozmadan ilerle. Böyle senin moralini bozacak karamsar şeyler okuma, izleme, düşünme. Sürekli bir şeylerle meşgul ol. Kendini salmak çok kolay. Zor olan şey böyle durumlarda kendine hakim olup üstesinden gelebilmek. Çoğu kişinin yaşamadığı zorlukları yaşadığın için bu seni oldukça olgun yapacak zaten sonunda. Rabbim yardımcı olur inşallah zaten. Rabbim kolaylık versin. Hız kesmeden ilerlemeye devam et.
Merhaba hocam. 15 ay bildiğiniz gibi çok uzun bir süre, halledemiyeceğinizi kesinlikle düşünmüyorum.
İlk adam gibi bir deneme yapın kendinize. Tyt 2018'e bakmadıysanız onu çözebilirsiniz. Zorlu deneme
Denemelerde aldığınız kötü netler sizi yıldırmasın, eksiklerinizi görün. Yapamadığınız soruları kesin makasla, bir şekilde çözümünü öğrenin. Dershane, kunduz şart değil. Zaten çoğu çözümlü ama çözümlü olmayanları da internette konuyu aratarak, o konuda çözülen sorulardan yakalamaya falan çalışın. O kestiğiniz soruyu çözmeden atmayın.
Türkçe için dil bilgisini Rüştü Hocadan vs. bir kanal bularak halledin bir an önce çünkü yıl boyunca Türkçe denemesi çözmelisin. İlkte konuyu halledersen bütün yıl çok iyi pekişir. Paragraf için denemeler alabilirsin, soru bankası da. Paragraf hız vardı bir ara, o iyidir.
Geometriniz sıfır yazmışsınız, bence antrenmanlarla geo alıp onu sindire sindire çözün. Youtube'da MetinHocam var, onun pdflerini çıkartıp videoyu izleyebilirsin. Oradan konuyu öğrenip antrenmanlarla geo.dan testleri çözebilirsiniz. En erken başlamanız gereken ders olsun geometri, bırakmaya gelmez.
Matematikte durumunuz nasıl bilmiyorum ama ben 11. sınıfta ve 12nin yazında mat akademi, sağlam matematik, şifrelerle matematik gibi temelden alan kanalların videolarıyla konuları halletmiştim. Aynı konuyu o kadar çok izledim ki hayvan gibi soru bankası bitirmek yerine onların çözdüğü sorular yetti. Sonra 345 ile tekrar etmiştim gerçi.
Tarih için vaktiniz bol. Youtube'dan anlatımı hoşunuza giden bir hoca bulun. Benim Hocam'dan Ramaza Yetgin (Kpss'ye yönelik anlatıyor, videolar uzun ama anlatımı harikadır), Selami Yalçın olabilir. Tarihte bir günde mesela birkaç konu bitirmeyin, tarih bu. Aklınız karışır, allak bullak olur. Bir program yapın eğer disiplinli olabileceğinizi düşünüyorsanız, haftanın şu günleri tarihten şu konuyu çalışacağım vs. O konunun videosunu izleyin, KENDİ notlarınızı çıkarıp o konuyla ilgili test çözün. Kendi notlarınızı çıkarmanız önemli bence. Başkalarının notlarından faydalanın ama doğrudan kullanmayın. Kendinize ait notlarınız olsun. Ayrıca çalışıp not aldıktan sonra o konuyu kendinize anlatmaya çalışın. Güzel yöntemler bence bunlar.
Coğrafya için ise yine kendinize kanal bulun. Hocalara geldik'teki hoca -Serkan Hoca olması lazım- iyi anlatıyor, Yavuz Tuna yine iyi bir hoca. Bol bol haritayla içli dışlı olun. Alın önünüze atlas, çalışma masasında mı nerede çalışıyorsanız çalışın bir yerde atlas olsun. Sıkıldığınızda telefona dalmaktansa atlasa göz gezdirin. Üzerine notlar alın, forumda bir örneği vardı arkadaş atmıştı sağ olsun fotoları ama şu an bulamadım. Coğrafya da bol test ile halledilen bir ders.
Edeb. için size özelden yardımcı olacağım. Kendinize ait bir defter bulundurun kesinlikle ama.
Ayt Matematiğini ise bir kanal bularak halledin yine. Temelden alan benim hocam var. İlyas hoca güzel anlatıyor sıfırdan. Mümkünse Kaf'a falan bulaşmayın. Defter tutarak ilerleyin. Ayt matta konular geniş olduğu için isterseniz her konuda başka bir kanaldan yararlanın, en iyi hocayı bulun o konuyu anlatan. Hocalara geldik, Yahya Tan, Benim Hocam, Matematiğin Güler Yüzü... Dolu dolu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme