Şimdi Ara

Cevap: YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben evde çocuğun ödevi eşimin ders çıktıları v.s. için bir yazıcı arıyorum...

1-fiyat üst limit)............................................................................: 00-700 TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı............................................................: 100-150
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)....: olabilir
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.........................: laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi?................................................................: gerekli
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?.............: evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?...................: farketmez
    8-Fax özelliği isteniyor mu? ............................................................: hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ......................................: wifi fena olmaz

Çok yoğun bir baskım yok ama inkjeti kağıdın nemlenmesi ıslanması sonucu mürekkep dağılması nedeniyle tercih etmiyorum.

Toneri evde kendim doldurmayı planlıyorum. Bu yönde tavsiyelerinizi bekliyorum...

• resolstice R kullanıcısına yanıt
    Hp CF547A Color LaserJet Pro MFP M176n Yazıcı amacınıza uygun yeni seri bir yazıcı. Sadece işin dolum kısmını evde kendiniz yapmakta zorlanabileceğinizi düşünüyorum.

Saygılarımla,
    Zafer ÖNEL
    E-KARTUSCU.COM
  • .http://www.vatanbilgisayar.com/dcp-1511--lazer-yazicitarayicifotokopi.html Çok fonksiyonlu mono lazerli yazıcı arayışındayım. Bu ürünü tercih etmelimiyim.Açıkcası yılda max 300 gibi düşük değerde bir çıktı alacağım için orjinal toner değişikliği yaparak kullanmak istiyorum.Orjinal toner konusunda diğerlerine nazaran brother süper uygun 55 tl gibi birşey.Brother in söylenen bulabildiğim en büyük sıkıntısı drum pahalılığı.Drumun ömrünün 12000 baskı olduğunu söylüyorlar.Bu sayı benim için çok uçuk zaten şimdi bu değindiğim noktalar çerçevesinde brother tercih etmemin ne gibi sakıncaları olur,olur mu? teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.