Şimdi Ara

cevap yazsan canın mı çıkar arkadaşım:@hangisi??(üniversite seçimi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

cevap yazsan canın mı çıkar arkadaşım:@hangisi??(üniversite seçimi)

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2008)
Giriş
  • Ben bilkent felan değil ODTÜ derim abi .
  • istanbulda okumak ıstıyorum dersen sabancı....
    ankaradan okumak ısterım dersen bılkent.

ama guvenıyosan kendıne vakıf unısıne gıt cunku bursunu kaybetmemek ıcın cok calısman gerekıcek... ayrıca her vakıf unısının burs yonetmelıgı farklıdır her okul burs kesmıyor bunları arastır. ben maltepe unıversıtesındeyım burs kesmıyor mesela...
  • Ne forumdur arkadaş herkes süper zeka herkes süper puanlar almış!Bütün gün internette takıl sınavda 340-350 puan al var mı böyle birşey?Hava atmak için mi yapıyorsunuz yoksa gerçekte böyle puanlar yok mu?Ben böyle yüksek bir puan alıcam kimseye sormadan hangi üniversiteyi istiyorsam onu yazardım.
  • kıskanmayınız
  • teşekkür ederim yorumun için

quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

istanbulda okumak ıstıyorum dersen sabancı....
    ankaradan okumak ısterım dersen bılkent.

ama guvenıyosan kendıne vakıf unısıne gıt cunku bursunu kaybetmemek ıcın cok calısman gerekıcek... ayrıca her vakıf unısının burs yonetmelıgı farklıdır her okul burs kesmıyor bunları arastır. ben maltepe unıversıtesındeyım burs kesmıyor mesela...
  • kesinlile bilkent istanbulun yoruculuğu yok,aldığın buırs direk cebine kalıyo yani...daha neleri var neleri yani

ayrıca şunu söyliyeyim diğer üniv. lerde 1 sene snıfta kaldımı bursun kesilir ve paralı olarak devam etmek zorunda kalrsın ama bilkentte hazırlığı 2 yılda toplamda da 7 yılda bitirebilirsin kaldığın bu sürelerde bursun hiç düşmeyecek ve kesilmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetaMode -- 21 Haziran 2008; 15:36:17 >
  • alabileceğim burs miktarları:::

boğaziçi:480*
    bilkent:275+480*
    sabancı:500+480*
    koç:400+480*
    tobb:1500+480*

*devletin ilk 100 e girenlere verdiği 3 kat burs miktarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garganetto -- 21 Haziran 2008; 15:37:37 >
  • anket sonuçlarından boğaziçinin insanlarda uyandırdığı duyguyu görebiliyorum
  • tobb 1500 ne ya?
  • nedense bu baslik bana hiç inandırıcı gelmedi. illa da bi secenek isterseniz bilkent diyorum.
  • forever itü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 22 Haziran 2008; 15:31:59 >
  • Türkiyede 3 üniversite var

ODTÜ
    BOĞAZİÇİ
    BİLKENT

gerisi hava civa eğer bu 3 üniverstenin iyi bölümünden mezun olursan hem iyi maaş alırsın hemde arkadaş ortamında otorite sahibi olursun bu konuda çok şanslıyım sen tercihini dediklerimden yana yap
  • HİÇ BİRİSİ... HEPSİ DE YARAMAZ. ÖZELLİKLE BOĞAZİÇİ
  • teşekkür ederim..
    quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Türkiyede 3 üniversite var

ODTÜ
    BOĞAZİÇİ
    BİLKENT

gerisi hava civa eğer bu 3 üniverstenin iyi bölümünden mezun olursan hem iyi maaş alırsın hemde arkadaş ortamında otorite sahibi olursun bu konuda çok şanslıyım sen tercihini dediklerimden yana yap
  • kasaplık mı yapayım
    quote:

Orjinalden alıntı: tunay_erbatur

HİÇ BİRİSİ... HEPSİ DE YARAMAZ. ÖZELLİKLE BOĞAZİÇİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: garganetto

teşekkür ederim..

taşınmamız gerektiği için tercihimi şimdiden yapmam gerekiyor..

işletme ya da ekonomi istiyorum.

Sen ea-2'den 290 puan yapıcaksın ve işletme okumayı düşüneceksin,bence fake
  • sabancı turkıyenın en yuksek puanlı ogrencı alan unıversıtesıdır(burslu).bunu belırtmek ısterım.basarılı bır ogrencının gırmesı bıle cok zordur.muhendıslık ve doga bılımlerı fakultesı son yıllarda en kotu 300. yu falan aldı.dıger okullar bu sıralamanın yanına bıle yaklasamaz.esıt agırlık ıcınde durum aynıdır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Türkiyede 3 üniversite var

ODTÜ
    BOĞAZİÇİ
    BİLKENT

hadi ya diğerleri fos mu..arkadaşım bunun koçu var itüsü yıldız tekiği var yani bunlarda da eğitim kalitesi gayet iyi..eminim ki ege dokz eylül vs. üniversitelerin eğitim kalitesi de iyidir... tüm üst yüzey yöneticiler sanki sadece 3 üniv. den mi mezun..hem üniv. de yetmiyor kendini gelştirmeye bakıyo iş bence yazdıın şey çok saçma

• Çok sevdiğim bir hocam şöyle demişti bir öğrencisini örnek gösterdi kız çok iyi bir derece almış ama sevgilisi için boğaziçine gitmiş oysaki koçüniversitesinden teklif gelmiş ve kız sonra çok pişman olmuş hocamızda bize şunu söyledi çok iyi bir derece aldıysan "boğaz içine gidersen kendikendini geliştirirsin koç üniversitesine gidersen onlar seni yetiştirir" demişti.Tabi bu üniversiteler değişebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.