Şimdi Ara

cevap yazsan canın mı çıkar arkadaşım:@hangisi??(üniversite seçimi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

cevap yazsan canın mı çıkar arkadaşım:@hangisi??(üniversite seçimi)

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2008)
Giriş
  • hocam devletten şaşma derim. neden dersen, özel universiteler de kalırsan bursun gidiyor(kendimden biliyorum). yani sinir stres yaparsın. paşa paşa devlete git derim. en azından için rahat olur. gerçi bu puanı yaptığına göre gerçekten çalışkan biri olmalısın. ben kalmam diyorsan özel uni. seçmeni öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amet6

Ya bırakın inanmayın fake'e.

290 almış ama "öss sınavı" yazıyor hala.

Bir tm ci olarak dikkat etmesi gerekirdi anlatım bozukluğuna

F

• Seçeneklerde yok ama, bence en baba üni ODTÜ.......
  • özel üniversiteleri bas bas bağırıyorlar bursları kesmiyoruz diye ama çok fazla mağduru var anlamadım nasıl iştir..

sizinkini neden çıkardılar mesela?
  • quote:

Orjinalden alıntı: garganetto

özel üniversiteleri bas bas bağırıyorlar bursları kesmiyoruz diye ama çok fazla mağduru var anlamadım nasıl iştir..

hocam bursum devam ediyor ama yaz okuluna gidiyorum malesef. temmuzda veremezsem sene tekrarı olacak ve bursum kesilecek.
  • Sen Arnavutköy taraflarında bir hipermarketin karşısında mı oturuyorsun?
  • hadi ya,çok kötü olmuş o zaman..
    bu çerçeveden bakınca devlet daha mantıklı oluyor..
    kesmek için makul gerekçeler mi ararlar yoksa öylesnie kesiveriyorlar mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

quote:

özel üniversiteleri bas bas bağırıyorlar bursları kesmiyoruz diye ama çok fazla mağduru var anlamadım nasıl iştir..

hocam bursum devam ediyor ama yaz okuluna gidiyorum malesef. temmuzda veremezsem sene tekrarı olacak ve bursum kesilecek.

• hayır malatya da oturuyorum..
    birine benzettin heralde
    quote:

Orjinalden alıntı: emreturr

Sen Arnavutköy taraflarında bir hipermarketin karşısında mı oturuyorsun?
  • üni okuyan arkadaşlardan fikir alırsan senin için daha yararlı olur. bende ea öğrencisiydim.şimdi siyaset bilimi okuyorum.
    öncelikle tebrik ederim puanın çok iyi gelmiş.en iyi ea bölümlerinden birisi ekonomi ve en iyisi en gelecek vadeden en kariyerlisi sabancı da bulunmakta.
    seçeceğin bölüme göre değişir gideceğin üniversite ama koç ve sabancı kendi şirketlerine yönetim elemanı ekonomist vb mesleklerden elemanlar yetiştirdiklerinden ve kariyer fırsatın çok olduğundan bunları tercih et derim
  • Ya Boğaziçi yada Boğaz köprüsü..
  • teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

üni okuyan arkadaşlardan fikir alırsan senin için daha yararlı olur. bende ea öğrencisiydim.şimdi siyaset bilimi okuyorum.
    öncelikle tebrik ederim puanın çok iyi gelmiş.en iyi ea bölümlerinden birisi ekonomi ve en iyisi en gelecek vadeden en kariyerlisi sabancı da bulunmakta.
    seçeceğin bölüme göre değişir gideceğin üniversite ama koç ve sabancı kendi şirketlerine yönetim elemanı ekonomist vb mesleklerden elemanlar yetiştirdiklerinden ve kariyer fırsatın çok olduğundan bunları tercih et derim

bu da güzel

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Ya Boğaziçi yada Boğaz köprüsü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garganetto -- 19 Haziran 2008; 19:44:44 >

• quote:

hadi ya,çok kötü olmuş o zaman..
    bu çerçeveden bakınca devlet daha mantıklı oluyor..
    kesmek için makul gerekçeler mi ararlar yoksa öylesnie kesiveriyorlar mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

quote:

doğrusunu söylemek gerekirse okulunda yapacağı pek birşey yok. her ne kadar öss bursu ile girmiş olsan da ortalaman 2.0 dan düşük, sınıf tekrarı vs. gibi şeylerden bursun kesiliyor. ancak ertesi sene yeniden ortalamanı yükseltirsen bursunu geri veriyorlar.
    dediğim gibi düşün taşın iyi karar ver.
    her hangi bir aksilikten sonra kalınca yıllık 18-22 bin ytl gibi rakamlar vermek zorunda kalma.

• ben bilgi hukukta burslu okudum ve özel üniversite de burslu okumayı tavsiye etmiyorum. boğaziçine git kesinlikle pişman olmazsın.
  • Bilkent gibi bir üniversite dururken diğerlerini düşünebilmen ilginç.. Sabancı, koç gibi universitelerde burslu okursan belki biraz baskı görebilirsin fakat bilkentte 4 kişiden 1 i bursludur, ayrıca öss de derece yapanlar şu zamana kadar hep bilkenti seçmişlerdir..
  • burslu okumak neden kötü??
    yani bursun kesilmediği sürece problem olur mu??
  • bu genellemeler her zaman doğru mudur peki??
    yani boğaziçi de pek ala güzel bir üniversite bence..
    quote:

Orjinalden alıntı: kamil8135

Bilkent gibi bir üniversite dururken diğerlerini düşünebilmen ilginç.. Sabancı, koç gibi universitelerde burslu okursan belki biraz baskı görebilirsin fakat bilkentte 4 kişiden 1 i bursludur, ayrıca öss de derece yapanlar şu zamana kadar hep bilkenti seçmişlerdir..
  • bursun kesilmiyor ancak eğitim seviyesi kesinlikle devlet üni. lerine göre daha düşük oluyor. öğrenciler derse daha ilgisiz sen bu zamana kadar çok emek vermişsin o hiç emek vermeden gelmiş tabi kendini hemen belli ediyor. bide bol bol con con arkadaşın oluyor kötü bişey değil aslında ama devlet üniversitesinde okumayı tercih ederdim.
  • mantıklı
    quote:

Orjinalden alıntı: vires

bursun kesilmiyor ancak eğitim seviyesi kesinlikle devlet üni. lerine göre daha düşük oluyor. öğrenciler derse daha ilgisiz sen bu zamana kadar çok emek vermişsin o hiç emek vermeden gelmiş tabi kendini hemen belli ediyor. bide bol bol con con arkadaşın oluyor kötü bişey değil aslında ama devlet üniversitesinde okumayı tercih ederdim.
  • özel üniversitenin avantajli oldugu hususlar:
    -daha guzel daha teknolojik derslikler
    -daha donanimli laboratuvarlar
    -daha iyi bir cevre
    -daha iyi iş bulma olasiligi + staj
    -ogrencileri ile daha ilgilidir

devlet ünisinde senle ilgilenmezler;).
  • dezavantajlı hususları da yazsan süper olurdu aslında?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.