Şimdi Ara

cevap yazsan canın mı çıkar arkadaşım:@hangisi??(üniversite seçimi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

cevap yazsan canın mı çıkar arkadaşım:@hangisi??(üniversite seçimi)

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2008)
Giriş
  • Sayısalcılar için işletme ortak bölüm fakat ekonomide ortakmıydıki???
  • sayısal bölüm çıkışlıyım..
    itü işletme mühü bıraktım..
    quote:

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

quote:

Orjinalden alıntı: garganetto

teşekkür ederim..

taşınmamız gerektiği için tercihimi şimdiden yapmam gerekiyor..

işletme ya da ekonomi istiyorum.

Sen ea-2'den 290 puan yapıcaksın ve işletme okumayı düşüneceksin,bence fake

ekonomi=iktisat..
    ekonomi iktisatın özel üniversitelerdeki adıdır..daha artistik duruyor diye sanırım..
    ortak olan oluyor yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: ssff_allthing

Sayısalcılar için işletme ortak bölüm fakat ekonomide ortakmıydıki???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garganetto -- 25 Haziran 2008; 20:04:19 >

• sabanci yi secmeni oneririm..
    yan dal, ana dal gibi uygulamalari var
    yani kendi bolumunu okurken bir baska bolumden de ders alip o bolumdende diploma alabiliyosun
    ayrica bolumun ne olursa olsun bolumunu degistirip istedigin bi bolume gecis yapabilirsin
    digerlerinde boyle uygulamalar var mi bilmiyrm
  • diğerlerinde de benzer uygulamalar var ancak en yüksek puanlısı sabancı ekonomi ve yönetim bilimleri..
    quote:

Orjinalden alıntı: arfeiniel

sabanci yi secmeni oneririm..
    yan dal, ana dal gibi uygulamalari var
    yani kendi bolumunu okurken bir baska bolumden de ders alip o bolumdende diploma alabiliyosun
    ayrica bolumun ne olursa olsun bolumunu degistirip istedigin bi bolume gecis yapabilirsin
    digerlerinde boyle uygulamalar var mi bilmiyrm

• yeditepe
  • Anlamadığım bir konu var;

Özel üniversiteye hiç derslerle alakası olmayan,parayı bastıran herkes girebiliyor.Şimdi adam 360 almış özel üniversiteye burslu girdi,mezun oldu diyelim.İş ararken özel üni mezunu olduğu için bir sorun çıkmıyor mu?

Ya da şöyle sorayım;parayı bastırıp diplomayı alan bi kişi rahatlıkla okuduğu bölümden iş bulabilecek mi?
  • ben de aynı soruyu bilen arkadaşlara yöneltiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: FenderX5

Anlamadığım bir konu var;

Özel üniversiteye hiç derslerle alakası olmayan,parayı bastıran herkes girebiliyor.Şimdi adam 360 almış özel üniversiteye burslu girdi,mezun oldu diyelim.İş ararken özel üni mezunu olduğu için bir sorun çıkmıyor mu?

Ya da şöyle sorayım;parayı bastırıp diplomayı alan bi kişi rahatlıkla okuduğu bölümden iş bulabilecek mi?
  • up
  • 2008 öss 2. senem olmasına karşın, bende EA cıyım ve 250 anca bekliyorum. Açıkcası moralimi bozdun ilk önce bunu söyleyeyim.

2) 290 ea-2 alan birinin, bir planı vardır bir amacı vardır. Amaçları doğrultusunda çalışmıştır, kendine hedef koymuştur. Gelip tanımadığı,yüzünü görmediği, sabancının,boğaziçinin önünden geçmediği insanlara OKUL SORMAZ.

3) Yada gerçeksin, ben kendimi ona inandırmaya çalışıyorum.
  • kusura bakma ben de bununla başlayayım..
    buradaki sorunun temel amacını bilmiyor oluşundan kaynaklanıyor problem.
    burada esas öğrenmek istediğim üniversitelerin insanlardaki imajı..
    yani çıkan sonuç neticesinde direkt tercih yapmayacağım.
    hatta son dönemde en çok yoğunlaştığım üniversite(tobb) sıralama da 4..
    o nedenle bana kızmamanı rica ediyorum sevgili judith.
    quote:

Orjinalden alıntı: judith

2008 öss 2. senem olmasına karşın, bende EA cıyım ve 250 anca bekliyorum. Açıkcası moralimi bozdun ilk önce bunu söyleyeyim.

2) 290 ea-2 alan birinin, bir planı vardır bir amacı vardır. Amaçları doğrultusunda çalışmıştır, kendine hedef koymuştur. Gelip tanımadığı,yüzünü görmediği, sabancının,boğaziçinin önünden geçmediği insanlara OKUL SORMAZ.

3) Yada gerçeksin, ben kendimi ona inandırmaya çalışıyorum.

• buyrunuz bu da 2006 da türkiye de 4847. olarak itüye girdiğiöde almış olduğum puan..
    fake diyenlere!

http://rapid share.com/files/125407164/ads__305_z.bmp.html

aradaki boşluğu sileceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garganetto -- 27 Haziran 2008; 18:06:49 >
  • burslu yazma hocayla takışırsın dersten bırakır bursun yanar
  • bir örneği var mı acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

burslu yazma hocayla takışırsın dersten bırakır bursun yanar
  • ODTÜ
  • seçeneklerim arasında olmadı olmayacak.kişisel sebeplerden dolayı
    quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

ODTÜ
  • upppp
  • Bilkenti düşünmelisin bence, kampüs olarak süper bir yer.

Öğrenciler biraz şımarık ama olsun. Eğitim öğretim açısından, derslerin işlenişliği bakımından ayrıca hocaların tutumunuda göz önüne alırsan tek tercihin bilkent olmalı diye düşünüyorum.

Bunları nerden biliyosun diyeceksin 10-11 arkadaşım bilkentte okuyor.
  • teşekkürler son derece mantıklı yorumun için..
    sonuçlar açıklanınca bilkenti gezmeye gideceğim..
    quote:

Orjinalden alıntı: :HAKAN:

Bilkenti düşünmelisin bence, kampüs olarak süper bir yer.

Öğrenciler biraz şımarık ama olsun. Eğitim öğretim açısından, derslerin işlenişliği bakımından ayrıca hocaların tutumunuda göz önüne alırsan tek tercihin bilkent olmalı diye düşünüyorum.

Bunları nerden biliyosun diyeceksin 10-11 arkadaşım bilkentte okuyor.

• Sen benim de universitem olan Bilkent'e gel eğer iyi bir eğitim almak istiyorsan oyle boş hediyelerede kanma nasolsa mezun olunca çatır çatır alabilecek hale geleceksin.Bilkent'te pişman olmayacağına garanti verebilrim.

Listedeki universiteler iyi güzelde listeye tobb u yazman bi hata bence.Hap kadar liseden bozma bir üniversite(dikkat kampüs demiyorum) kampüste okumak ayrıcalıktır ayrıca tobb ilk mezunlarını daha bu sene verdi çok yeni kendini daha kanıtlamadı onu geç onun için.
  • pm
    quote:

Orjinalden alıntı: liarda

Sen benim de universitem olan Bilkent'e gel eğer iyi bir eğitim almak istiyorsan oyle boş hediyelerede kanma nasolsa mezun olunca çatır çatır alabilecek hale geleceksin.Bilkent'te pişman olmayacağına garanti verebilrim.

Listedeki universiteler iyi güzelde listeye tobb u yazman bi hata bence.Hap kadar liseden bozma bir üniversite(dikkat kampüs demiyorum) kampüste okumak ayrıcalıktır ayrıca tobb ilk mezunlarını daha bu sene verdi çok yeni kendini daha kanıtlamadı onu geç onun için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.