Şimdi Ara

Cevap: Yeni Polo 1.2 TSI BMT DSG 90 PS Sahipleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
10.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güzel bir degerlendirme olmus.
    Diğer araç sahipleri de yorum ve tecrubelerini paylasirsa,benim gibi almayı dusunenlere çok faydası olur.

Yaris ve polo arasında hala karar veremedim
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. polo 1.2 comfortline otomatik almaya karar verdim. Sorum şu aracın üzerinde bluetooth geliyormu yoksa sonradan mı taktırıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powersound

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. polo 1.2 comfortline otomatik almaya karar verdim. Sorum şu aracın üzerinde bluetooth geliyormu yoksa sonradan mı taktırıyoruz.

Vw sitesinde donanımlara baktığımız zaman polo'nun tüm modellerinde 'Composition Color' Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 5' renkli dokunmatik ekran) standart.Bu ekranın özellikleri arasında ise bluetooth yok.

'Composition Color Media Bilgi ve Eğlence sistemi ( 6,5') ' Radyo-CD-MP3-WMA çalar (Türkçe dil seçenekli, 6,5' renkli dokunmatik ekran) özellikleri arasında bluetooth var ama oda opsiyon listesinde yok bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhur_a -- 6 Mart 2015; 21:06:51 >
  • powersound P kullanıcısına yanıt
    standart "Composition Color" yerine;
    opsiyonlar arasında bulunan, bluetooth ve usb girişli 6.5" "Composition Media" cihazı yaklaşık 1000 tl farkla sipariş verebilirsiniz.
    bu cihazı araç geldikten sonra taktırmanız mümkün değil, bayide bulunan hazır araçlardan alacaksanız şansınıza kalmış.
    genelde "cm" donanımlı araç pek gelmiyor. özel siparişlerin teslimatı da 2-2,5 ay sürer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: untroubled

standart "Composition Color" yerine;
    opsiyonlar arasında bulunan, bluetooth ve usb girişli 6.5" "Composition Media" cihazı yaklaşık 1000 tl farkla sipariş verebilirsiniz.
    bu cihazı araç geldikten sonra taktırmanız mümkün değil, bayide bulunan hazır araçlardan alacaksanız şansınıza kalmış.
    genelde "cm" donanımlı araç pek gelmiyor. özel siparişlerin teslimatı da 2-2,5 ay sürer...
    polo lounge sahibiyim sormak sıtedıklerınız Varsa anlatırım teswt yaptım lınk paylasıyım ızleyebılırısnız

Bitkicelyoutube
    Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG lounge test inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=PTPV4jVOs7M

polo lounge

polo lounge

• quote:

Orijinalden alıntı: desi116

polo lounge sahibiyim sormak sıtedıklerınız Varsa anlatırım teswt yaptım lınk paylasıyım ızleyebılırısnız

Bitkicelyoutube
    https://www.youtube.com/watch?v=PTPV4jVOs7M

polo lounge

polo lounge

Alıntıları Göster
    Arkadaslar tekrar bır hatırlatma yapıyım onemlıdır araba calısırken vitesteyken emnıyet kemerını cıkartmıyoruz bılgınız olsun yoksa manuel modda calsıtırın dıye bır ıfade cıkıyor tekrar calıstırmanız gerekıyor yasayanlar bılır dıkkat edelım buna tşkler..

• quote:

Orijinalden alıntı: HuzuruArayanAdam

Merhaba, aracı alalı bir ay kadar oldu. Şehir içi/dışı yaklaşık 2000 km yol yaptım. Çok farklı koşullarda(Otoban, köy yolu, dağ yolu, şehir içi, tek kişi, beş kişi) kullandım. Sınıfına(B) göre genel değerlendirme puanım 10 üzerinden 8. Aracı çekinerek aldım çünkü 1.2 motorun performansının zayıf olacağını düşünüyordum, yanılmışım. B sınıfı araçlarda dizel/benzinli birçok modeli uzunca bir süre araştırdım ve poloda karar kıldım. Değerlendirmem şu şekilde:

Performans: Hızlanma ve maksimum hız verilerine bakarsanız birçok 1.4 motora göre daha iyi olduğunu görürsünüz. Gerçekten de öyle. Hatta 1,6 motoru aratmıyor. Bunun sebebi aracın TSI motora sahip olması. Özellikle diğer markaların 1.2 motorları ile arasında uçurum var. Performans açısından puanım 9/10.

Yakıt: Yaklaşık 1000 km uzun yolu dikkatli kullanım ile daha çok 90-110 km arası hızla 4,9lt yakıt ortalaması ile gittim. Şehir içinde ise ortalama 7 lt. Start-stop şehir içinde yakıt avantajı sağlıyor. Yakıt açısından dezavantajı yokuşlarda ve hızlanmalarda doğal olarak daha çok yakıyor. Gaz ayarını iyi yapmak gerekir. Puanım 8/10.

Donanım: İ20, Clio gibi modellere nazaran yetersiz buluyorum. Hız sabitleyici ve park sensörünün eksikliği hissediliyor. Kullanıcının da dediği gibi park sensörü 100 liraya rahatlıkla halledilebilir. Hız sabitleyici olsa rahatlık ve yakıt tasarrufu açısından daha iyi olurdu. Dokunmaktik ekran araca lüks bir hava veriyor. Arka cam buğu çözücü de çok işe yarıyor. Start-Stop ve fonksiyonlu direksiyonun ayrı bir havası var. Yokuş kalkış İstanbul gibi şehirlerde çok işlevsel. Donanım açısından puanım 7/10.

Konfor: Aracın konforundan memnunum. Passat konforuna sahip olmasa da rahatsız edici bir yönü yok. Hacim açısından akranlarıyla eş değer. Puanım 8/10.

Sonuç: Şık, Cimri ve Güçlü. Hakkını veriyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

merhaba kardeş, araçta plastik koruma var ve metal karter muhafaza yok değil mi ? ben de önümüzdeki hafta geliyor aracım servis bana karter muhafaza yok dedi. plastik koruma var dedi. seninkinde de oylemi. gerek varmı sizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: singlewalf

quote:

Orijinalden alıntı: HuzuruArayanAdam

Merhaba, aracı alalı bir ay kadar oldu. Şehir içi/dışı yaklaşık 2000 km yol yaptım. Çok farklı koşullarda(Otoban, köy yolu, dağ yolu, şehir içi, tek kişi, beş kişi) kullandım. Sınıfına(B) göre genel değerlendirme puanım 10 üzerinden 8. Aracı çekinerek aldım çünkü 1.2 motorun performansının zayıf olacağını düşünüyordum, yanılmışım. B sınıfı araçlarda dizel/benzinli birçok modeli uzunca bir süre araştırdım ve poloda karar kıldım. Değerlendirmem şu şekilde:

Performans: Hızlanma ve maksimum hız verilerine bakarsanız birçok 1.4 motora göre daha iyi olduğunu görürsünüz. Gerçekten de öyle. Hatta 1,6 motoru aratmıyor. Bunun sebebi aracın TSI motora sahip olması. Özellikle diğer markaların 1.2 motorları ile arasında uçurum var. Performans açısından puanım 9/10.

Yakıt: Yaklaşık 1000 km uzun yolu dikkatli kullanım ile daha çok 90-110 km arası hızla 4,9lt yakıt ortalaması ile gittim. Şehir içinde ise ortalama 7 lt. Start-stop şehir içinde yakıt avantajı sağlıyor. Yakıt açısından dezavantajı yokuşlarda ve hızlanmalarda doğal olarak daha çok yakıyor. Gaz ayarını iyi yapmak gerekir. Puanım 8/10.

Donanım: İ20, Clio gibi modellere nazaran yetersiz buluyorum. Hız sabitleyici ve park sensörünün eksikliği hissediliyor. Kullanıcının da dediği gibi park sensörü 100 liraya rahatlıkla halledilebilir. Hız sabitleyici olsa rahatlık ve yakıt tasarrufu açısından daha iyi olurdu. Dokunmaktik ekran araca lüks bir hava veriyor. Arka cam buğu çözücü de çok işe yarıyor. Start-Stop ve fonksiyonlu direksiyonun ayrı bir havası var. Yokuş kalkış İstanbul gibi şehirlerde çok işlevsel. Donanım açısından puanım 7/10.

Konfor: Aracın konforundan memnunum. Passat konforuna sahip olmasa da rahatsız edici bir yönü yok. Hacim açısından akranlarıyla eş değer. Puanım 8/10.

Sonuç: Şık, Cimri ve Güçlü. Hakkını veriyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

merhaba kardeş, araçta plastik koruma var ve metal karter muhafaza yok değil mi ? ben de önümüzdeki hafta geliyor aracım servis bana karter muhafaza yok dedi. plastik koruma var dedi. seninkinde de oylemi. gerek varmı sizce.
    ayrıca bagajda yangın tüpü için solda yeri var ama tutturmaya kilit felan yok mu sizde de. yani boşluk yeri var ama sabitlemek için bir ekipman yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singlewalf -- 31 Ağustos 2015; 10:42:19 >

• quote:

ayrıca bagajda yangın tüpü için solda yeri var ama tutturmaya kilit felan yok mu sizde de. yani boşluk yeri var ama sabitlemek için bir ekipman yok.
    Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG lounge 59.600

yeni zam hayırlı olsun :(
  • quote:

Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG lounge 59.600

yeni zam hayırlı olsun :(

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Sıfır araç sırasını beklememek ve sıfıra göre biraz da olsun fiyat avantajı olması adına 3 bin KM'de 1.2 TSI Lounge DSG satın aldım.
    Katlanır yan aynaların olmaması, navigasyon özelliğinin olmaması dışında şu anda negatif bir yönüyle karşılaşmadım. Bu eksik yönleri için bir çözüm var mı acaba? :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    MERHABA ARKADAŞLAR,

Öncelikle belirteyim çok takıntılı birisiyim sorunum size gülünç gelebilir fakat beni arabamdan soğuttu.
    bi hafta sonu yolda iken yol tek şeritli ve tam ortada bir taş vardı biraz büyüktü ama araba geçer diye düşündüm üzerinden geçerken fena bir ses geldi ve servise çektiğimde karter korumanın delindiğini gördüm korumayı söktürüp altına baktığımda resimde işaretli yerlerin çizildiğini ve siyah parçanın ucunun çok hafif yamulduğunu gördüm araçta titreme yolda giderken sağa sola çekme yok çok ayrıntılı düşünüyorum belki ama acaba motoru tutan yerlere zarar verme ihtimali varmıdır çünkü taş sağlam çarptı
     Cevap:  Yeni Polo 1.2 TSI BMT DSG 90 PS Sahipleri

• quote:

Orijinalden alıntı: onur668785

MERHABA ARKADAŞLAR,

Öncelikle belirteyim çok takıntılı birisiyim sorunum size gülünç gelebilir fakat beni arabamdan soğuttu.
    bi hafta sonu yolda iken yol tek şeritli ve tam ortada bir taş vardı biraz büyüktü ama araba geçer diye düşündüm üzerinden geçerken fena bir ses geldi ve servise çektiğimde karter korumanın delindiğini gördüm korumayı söktürüp altına baktığımda resimde işaretli yerlerin çizildiğini ve siyah parçanın ucunun çok hafif yamulduğunu gördüm araçta titreme yolda giderken sağa sola çekme yok çok ayrıntılı düşünüyorum belki ama acaba motoru tutan yerlere zarar verme ihtimali varmıdır çünkü taş sağlam çarptı

Alıntıları Göster
    Mehaba arkadaşlar,

bilginiz olsun, saat takvim ayarında yaz saati uygulaması seçerseniz ayarlarınız sürekli her çalıştırmada bozuluyor. yaz saati tik ini kaldırın ve sorun cozulmus oluyor. bende oyle oldu. servise 3 kez gittim hatta.

LASTİK OLARAK ARAÇLARINIZDA NE MARKA LASTİK GELDİ. BRİDSTONE OLAN VAR MI ? ÜRETIM HAFTA YILI YAZMIYOR BENDE. 3415 GİBİ BİR 4 HANELİ RAKAM OLMALI. DOT YAZISINDAN SONRA YAZIYOR GENELDE. 2015 IN 34. HAFTASI ÜRETİMİ OLUYOR EGER 3415 YAZARSA. ÖNEMLİ BİR KONUDUR. YENİ POLO SU OLAN ARKADAŞLAR LASTİKLERİNE BAKABİLİR Mİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singlewalf -- 24 Kasım 2015; 11:20:32 >

• singlewalf S kullanıcısına yanıt
    hankook var bende. 1 ay önce aldım. 1.2 comfortline dsg. 2015 üretiimi hafta hatırlamıyorum ama yılın ikinci yarısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabadakimvar

Bu mesaj silindi.
    hankok lastik verdiler. bu lounge modelinde mirorlink ve carplay desteklemesi nasıl oluyor bilgi sahibi olan var mı. cm 2 yurt dışında destekliyor bunu tr de serviste açılıyor sanırım. ek para alıyorlar..seneye vw modellerine gelince aktif olur mu ?..ayrıca arka hoparlörlerden öndekilere göre çok çok az ses geliyor bu normal mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 199kewell -- 3 Aralık 2015; 8:52:17 >
  • DEĞERLI POLO BÜYÜKSÜN ÜYELERI UZUN ZAMAN ÖNCE KURMUŞ OLDUĞUMUZ BU ORTAMIMIZA FACEBOOKTA POLO BÜYÜKSÜN OLARAK DEVAM ETMEKTEYİZ IMZAMDAN DIREK OLARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

27 ARALIKTA YILIN SON BÜYÜK BULUŞMASINI DÜZENLIYORUZ. YER YENI KAPI MITING ALANI SAAT 1100 da görüşmek üzere

• merhaba arkadaslar motor suyu ile ilgili birşey soracağım,

araç bi süre çalıştıktan sonra motor suyu seviyesine baktım min a iniyor. ama kapağı açtığımda poffflayıp max a geri geliyor. bu durum normalmidir ? değişkenmidir ? motor suyu kapağını açıp aracı 2-3 dk çalıştırsam mı . ? yani ben motor suyu azaldı zannettim saf su koyacaktım. kapağı açınca max a kendine geldi. ellemedim ben de.

yani sizler de motor suyu seviyenizi kontrol edermisiniz. araç sogukken bir bakarmısnız kırmızı su seviyesi nerededir ve değişiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singlewalf -- 3 Mart 2016; 23:44:03 >
  • quote:

merhaba arkadaslar motor suyu ile ilgili birşey soracağım,

araç bi süre çalıştıktan sonra motor suyu seviyesine baktım min a iniyor. ama kapağı açtığımda poffflayıp max a geri geliyor. bu durum normalmidir ? değişkenmidir ? motor suyu kapağını açıp aracı 2-3 dk çalıştırsam mı . ? yani ben motor suyu azaldı zannettim saf su koyacaktım. kapağı açınca max a kendine geldi. ellemedim ben de.

yani sizler de motor suyu seviyenizi kontrol edermisiniz. araç sogukken bir bakarmısnız kırmızı su seviyesi nerededir ve değişiyor mu ?
    Herkese kolay gelsın kendi test videolarımı tekrar yayınlıyorum sorularınızı beklıyorum ıcınde yakıt test videosuda

polo lounge 1.2 dsg 1500 km de araba

YouTube
    https://youtu.be/k4y8nMMm7Bo

YouTube
    https://youtu.be/PTPV4jVOs7M

YouTube
    Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG lounge yakıt testi
    https://youtu.be/zqOXhTQ_nJ8

• quote:

Herkese kolay gelsın kendi test videolarımı tekrar yayınlıyorum sorularınızı beklıyorum ıcınde yakıt test videosuda

YouTube

YouTube

YouTube

Bakım yaptıran oldumu serviste ne kadar ücret odediniz ? ayrıca rot balans rotasyon yaptıran oldumu serviste arkadalaşlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singlewalf -- 12 Temmuz 2016; 17:22:49 >

• quote:

quote:

YouTube

YouTube

YouTube

Bakım yaptıran oldumu serviste ne kadar ücret odediniz ? ayrıca rot balans rotasyon yaptıran oldumu serviste arkadalaşlar ??

1.2 tsi manuuel 2014.model 2015 aralikta yaprirdim.580 lira civari

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.