Bildirim
Cevap: Yeni Polo 1.2 TSI BMT DSG 90 PS Sahipleri (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ben verdım yaklasık 3 saatte aldım camdanda an ve an takıp ettım yagcı oto gıdecek olursan tanıdık ısımde var senı yonlnedırrım belkı azda olsa bır ındırım alırsın hemde ızlersın ıcerıden yapılanları -
HIZ LIMITLEYICI/SABITLEYICI EKLETMEK?
Merhabalar, 2016 1.2 polo lounge sahibiyim. Hiz sabitleyicim var. Ayrica hiz sinirlayici (limitleyici) de olsun istiyorum. Mumkun mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
esp ışığı neden yanar? geçen gün yolda giderken yandı daha sonra kendiliğinden söndü. -
Kaygan bir zeminden geçmişsinizdir.Araç tutunamadığı zaman yakar. -
teşekkürler. yağmur falan yoktu aslında anlamadım vallaquote:
Orijinalden alıntı: hknunl
Kaygan bir zeminden geçmişsinizdir.Araç tutunamadığı zaman yakar. -
Yağış olması gerekmiyor.Toz tutmuş bir zemin yada azda olsa yağlanmış bir zeminden geçerken kayma eğilimi gösteren teker abs beynine sinyali gönderdiği an sistem gerekli önlemi alır ve uyarı verir. -
Merhaba 2016 1.2 TSI DSG Lounge araç aldım. Çok memnunum.
Tecrübeli arkadaşlara 2 sorum olacak;
1. Araçta Fabrika standardı olarak varolduğu yer yer belirtilen "Çarpışma Önleyici Frenleme" sistemi var mıdır?
2. Torpido içerisinde yer alan VW Infotainment sistemi ne işe yarar? CD veya DVD girişi de bulunmaktadır (SD card kullanımı dışında)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz777 -- 24 Mayıs 2020; 20:38:58 >
-
Çarpışma önleyici sanırım bi sonraki kasalarda yani şu anki kasalarda mevcut diye biliyorum.
Torpido içerisinde ki sisteme sd kart ve cd yi takıyorsun. Direkt multimedya ekranlı sistemin üzerine yapmamışlar. Kötü görüntü vs olmasın diye muhtemelen.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X