|
Cevaplanan mesajlar kısmı açılmıyor.

-
-
Bende de açılmıyor maalesef ayrıca sürekli hata oluştu bildirimi alıyorum web te
-
1 gündür sorun var, 17 saat önce konuyu açmışım. Bir forum yetkilisi konuya bakıp cevap vermemiş hala.
Yönetim kadrosunda da tek bir ilgili gözüküyor buraya bakan. Şaka gibi.
-
Zengin olsam ilk işim su forumu satin alip foruma bir duzen vermek ve gelistirmek olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne gerek var yahu. hayvan gibi reklam almak ve sıfır yatırım yapmak varken...
ayrıca bir forumun moderasyon kadrosu ancak bu kadar kötü olur. kafaya göre ban atarlar. banlaması gereken insanları banlamazlar. ilgilenilmesi gereken sorunlara bakılmaz. bakalım bu sorunu ne zaman çözecekler. destek kısmından da konu açtım.
-
Birde en büyük teknoloji sitesiyiz diye söyleyip duruyorlar gerçekten garip bir durum.
Dpreview foruma bakınca buranın ne kadar karışık ve göz yorucu olduğunu anlıyor insan, Bir sorunun çözülmesi bile günler buluyor burada garip bir şekilde.
-
Haklisiniz.Bir de soyle bir durum var.Mesela redditte bir mesele uzerine moderatorlere yaziyorum tinlayan yok bile.En son genel destege yazdim 'yapilacak bir sey bazi sinirlar dahilinde is tamamen moderatorlere bagli' yazdi bana.Yani topluluk buyudukce bazi seyler duzelirken bazi seyler de beraberinde bozuluyor.Muhattap bulamiyorsunuz bu sefer ama bu forumun en cok teknik destege ihtiyaci oldugunu düşünüyorum. Umarim daha iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Destek kısmında form açtıysanız yeterlidir. Gene de teknik geri bildirimleri toplayan ilgili yetkiliye buradan da haber verebiliriz. @ugur7seven
İyi akşamlar.
-
Selam, konuyu arkadaşlarıma ilettim.
-
Şimdi düzelmiş olmalı.
-
Evet, düzelmiş gözüküyor. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X