Şimdi Ara

ÇEVİRİ İŞLERİNİZ YAPILIR(İngilizce-Türkçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
4
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gazi üniversitesi kimya mühendisliği bölümü mezunuyum, bu sene mezun oldum, eğitim dilim İngilizce, liseyi Konya'da Anadolu lisesinde okudum, bizim zamanımızda liselerde hazırlık sınıfı mecburiydi, ilk sene haftada 20 saat İngilizce gördüm, bir dönem İngilizce kursuna gittim. İngilizcem iyi, eğer ihtiyacı olan varsa çeviri yapıyorum.

İlan kuralları;

-İhaleler, işle ilgili metinler vs çevirisi yapmıyorum, bu işler için yeminli tercümanlar var, İngilizcem o kadar da iyi değil, üniversite öğrencileri, lise öğrencileri için makale, hikaye vs. çevirisi yaparım(bitirme tezim için 20'ye yakın makale çevirdim).
    -Çeviride sayfa başı değil kelime başı çalışırım,
    -Kelime başına 0,02 kuruş alırım, örneğin 300 kelimelik bir makale için 6 lira gibi,
    -Ödemeyi paypal, banka havalesi veya nesine hesabıma kabul ederim,
    -Çeviriyi yaparım, metnin içinden rastgele kısa bir kısmını(3-4 cümlelik) çeviriyi isteyen arkadaşa atarım, içinize sindikten sonra ödemeyi alırım ve bütün çeviriyi atarım.
    -Çeviriler verilen kelime sayısıyla doğru orantılı olarak, bir kaç saat içinde veya bir kaç günde teslim edilebilir. Süre için garanti veremem çünkü verilecek konuyu ve içinde geçen spesifik terimleri anlayabilmek gerekir. Yani ilk etapta acelesi olmayan çevirilere bakıyorum. Bu dediğimden de 1-2 sayfalık makaleyi 2 güne çevireceğim anlaşılmasın tabi Lise düzeyinde çevirileri ise daha kısa zamanda hallederim.
    -Çevirisi istenen metni Word formatına atıp otomatik sözcük saymadan kaç sözcük tuttuğuna bakabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 3 Kasım 2013; 21:28:04 >

• Hayırlı işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 3 Kasım 2013; 21:40:27 >
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Ne kadar alıyorlar peki?

Siz söylemeden başka forumlarda araştırdım kelime başı 0,02 kuruş alıyorlar genel fiyat bu, fiyatı güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 3 Kasım 2013; 21:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

Ne kadar alıyorlar peki?

Dostum senin ingilizce seyiveni bilemem tabii, ama benim ingilizce öğretmeni mezunu arkadaşım 2010'da sayfa başına 10 lira para isteyip iş bulamıyordu. Sonra biri çıkıp, çeviri şirketleri o kadar para istemiyor diye uyarmış arkadaşı. Oradan hatırlıyorum.

Şimdilerde; 750 kelime (Bir sayfa) için 18 TL isteyen bir çeviri ofisinde çalışıyor. Sanırım bu fiyat civarındadır ortalamalar..
    Siz demeden önceki mesajımı değiştirdim hocam, ortalama 0,024 kuruş yapıyor sizin verdiğiniz, bende 0,02 kuruş yazdım, uyarı için teşekkürler
  • Hayırlı işler. İşim düşebilir yakında size.
    Teşekkürler hocam, beklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce Çeviri 2
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de ceviri işi yapıyorum hocam. Metnin zorluguna işin acele olup olmamasına göre fiyat veriyoruz. Evet kelime basına calısılır ama mesela bi uluslar arası anlasma ile lise ödevini aynı fiyata ceviremiyoruz malesef. İngilizce seviyemize göre de ucret artıyor.
    Kolay gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drinkblood7

Ben de ceviri işi yapıyorum hocam. Metnin zorluguna işin acele olup olmamasına göre fiyat veriyoruz. Evet kelime basına calısılır ama mesela bi uluslar arası anlasma ile lise ödevini aynı fiyata ceviremiyoruz malesef. İngilizce seviyemize göre de ucret artıyor.
    Kolay gelsin :)

Sağolun hocam Ben zaten profesyonel olarak yapmıyorum bu işi, hem İngilizcem gelişsin hemde para kazanayım diye yapıyorum, yurtdışına çıktığımda kendi derdimi anlatacak kadar İngilizcem olduğunu fark ettim, bunu paraya çevireyim bari dedim

• Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Güzel tabi :) hayırlı işler. Sıkıntı olursa yardımcı olmaya calısırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drinkblood7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin hocam
    acizane bir tavsiyede bulunmak istedim
    fiverr.com diye bir site var duymuşsundur belki. Bende bu sitede birtakım işler yapıyorum getirisi iyi :)
    bence burada da çeviri işi yapabilirsin. 400 kelimeyi 5$'a çeviririm diye bir iş aç satarsan sana 4$ geliyor. bir dene istersen kaybedecek bir şey yok nasıl olsa
    kolay gelsin
  • roboken kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.