Şimdi Ara

çeviri yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Development ve Off Topic forumları dışındaki forumlar karakter içi forumlardır. Yani rol yapılması gereken forumlardır . Kendiniz olarak değil, karakteriniz olarak konuştuğunuz forumlar; kısacası çoğunuzun anlamadığı/kullanmadığı oyunun amacını oluşturan forumlardır. Karakter dışı, gerçek hayata dayanan konular Off Topic forumunda İngilizce olarak tartışılmalıdır.

Konu Dışı başlığı ise herkesin İngilizce bilmediği göze alınarak moderatörler tarafından sizlere ayrıcalık olarak tanınmış bir başlıktır. Popomundo'yu ilgilendirmeyen konularınızı konuşmanız için moderatörlerin iyi niyeti yüzünden açılmış bir başlıktır. Lütfen bu iyi niyeti, burayı bir chat odası gibi kullanıp "nbr", "slm", "kimse yokmuuu" vs. gibi mesajlara doldurarak; moderatörlerin uyarılarına uymamazlık ederek, forum kurallarını ihlal ederek, suistimal etmeyin.

Konu Dışı başlıkları ve diğer [MOD] başlıkları, sadece ama sadece moderatörler tarafından açılacaklardır. Eğer başlıklar kapanırsa online bir moderatörü beklemeniz gerekmektedir. "Mod online olana kadar ben açiim" gibi bir mantık içerisine girmeniz, moderatörler tarafından açılmamış bu başlıkları fırsattan istifade kullanmaya başlamanız, ceza almanıza neden olacaktır.

ben hergün forumda modlar tarfından yazılan tehtit mesajları okumak istemiyorum ve türkçe genel forumunda gereğinden fazla mod var ve yarısının amacı egosunu tatmin etmek ben vip alan oyuna para ödeyen bir kullanıcı olarak verilen yetkilerin kontrol edilmesini ve gereğinin yapılmasını istiyorum kimsenin oyundan soğutmaya hakkı yok beni....

bu tür msjlarını en çok gördüğüm forum moderatörü simin sancaklı dır
    tşk ederim...

biraz uzun oldu ama kusura bakmayın:) çeviren arkadaşa 10k vereceğim keşke çok olsada çok verebilsem:)

• Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRed -- 12 Kasım 2008; 20:58:08 >
  • kolay gelsin kardesim bu forumdaki yas ortalamasi lise yıllarinda olan insanlardan olustugu icin pek sanmiyorum derdine cagre bulcagini kimsenin ing bu kadar iyi deildirde o yuzde ole dedim
  • belki vardır iyi bilen:)
  • haberim yoktu böyle bi başlıktan eyw.. orayda yazayım:D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.