Bildirim
Çevirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Emniyet güçlerinin gerek trafik güvenliğini gerekse asayişi sağlamak için uyguladıkları çevirmelerden kaçmak, bu işlem sırasında polisin dur ihtarına uymamak Karayolları Trafik Kanununun 47/1-a maddesi uyarınca 1.506 TL idari para cezası ile cezalandırılır.
-
Araç durdurmanın da bir yolu yöntemi vardır herhalde. Polis durduracaksa uzaktan niyeti belli eden bir hareket yapmalı. Tam yanından geçerken hop şişt filan nedir. Bir cezası olmamalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çevirmeden önce hiç duba yada polis ışığıda görmedim arkadaşlarım ceza yazılsa hemen e devlete düşer dediler ama internette de 3-7 gün bulabiliyormuş düşmesi
-
Sen niye çevirmeye girmedin ki hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ee madem 2-3 m kala direksiyonu kırdın, polisleri duydun neden aracını kenara çekmedin 1 dk...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz hızlı geliyordum ama yolda radar yoktu çevirmeye girmedim
-
Plakanı okuduysalar affetmezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaş emniyet şeridi cezası yedi hemen düştü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X