Şimdi Ara

CEVRE,ORMAN,ZİRAAT MÜHENDİSLİKLERİNDEN HANGİSİ ÖNERİRSİNİZ ÇOK ÖNEMLİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevre mühendisligi,Orman mühendisligi,Ziraat mühendisligi arasında gidip geliyorum arkadaşlar ziraat ve ormanda daya iyi üniversiteler geliyor ama cevrede atama yonunden daha acık görünüyor Gibi bu bölümlerden hangisini önerirsiniz acil yardım bekliyorum kısa bir zaman kaldı şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldkings -- 4 Ağustos 2010; 0:05:02 >

• Kendi sorularını cevaplayabilen , fikir sahibi olan insanları severim .
    Kendinde demişsin zaten devlette atama sorunu olmaz , diye.. seç istediğini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Kendi sorularını cevaplayabilen , fikir sahibi olan insanları severim .
    Kendinde demişsin zaten devlette atama sorunu olmaz , diye.. seç istediğini..

ben atama sorunu olmaz gibi bir cümle kurmadım sadece cevre muh daha acık GİBİ duruyor dedim.d
    Digerleri hakkında hiçbir bilgim yok zaten olsa sormazdım bu bölümleri bilen arkadaşlar acaba hangisini secerdi yardımcı olurlarsa cok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldkings -- 4 Ağustos 2010; 0:22:29 >
  • Ziraat Mühendisliği .
    Orman Mühendisliği.
    Çevre Mühendisliği..

Sıralama bu... devlette.. zaman zaman yer değiştiriler ..
  • teşekkürler başka önerisi olan arkadaş yok mu ya:(
  • Akadasım kendin bölm bilgilerine bak neresi icine siniyosa orayı yaz basa bizim yönlendirmemiz yalnıs olur istemedigin bir yer gelir sonra pişti olursun
  • Çevre içlerinde en iyisidir bana sorarsan
  • sıralaman kaç senin?
  • mf4 sıralamam 250 binlerde başka önerisi olan ark var mı az bir zaman kaldı...
  • çevre mühendisliği
  • peki neden cevre dierlerine göre atama şansı fazla mı biraz bilgi vererek söylerseniz cok sevinirim.
    kpss forumlarına baktım cevre muh aglıyor orman muhendiside makinacasıda bir türlü net bilgi bulamadım lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldkings -- 4 Ağustos 2010; 21:58:59 >
  • güncel+++
  • Çevre mühendisliğini bilmiyorum (Fazla olduğunu zannetmiyorum.); ama orman mühendisliği ve ziraat mühendisliğinin KPSS'de atamaları iyi durumda.

Eğer KPSS hedefi söz konusuysa ben orman ve ziraat mühendisliklerini çevrenin önüne yazardım.
  • teşekkürler hala tam karar vermedim ne zormus tercih ya hala önerisi olan var mı?
    birde devlet atanmada mühendislik icin yaş ısnırı var mı suan yasım 23 mezun olana kadar 27 28 olcak bir sorun olur mu?
  • yardımcı olcak kımse yok mu
  • ziraat müh en güzeli.. egede oku pişmsn olmazsın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.