Şimdi Ara

Çevre yolları da paralı oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oy verenler seve seve ücretini ödeyeceklerdir eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Paralı olacaksa yolun parasını da kendi cebinden versin.Bizim vergilerle toplanan paradan değil.Tabi öyle bir para varsa.

Toplanan vergiler derken?
  • ankara çevre yolunu kullananlar yakında yol için 5 tl ücret alacaklar hazırlıklı olun
  • İhalesi bugün yaplıyor;

http://haber.gazetevatan.com/dev-ihale-bugun/499983/1/Manset

Çevre yollarını özelleştirsinler şehir içi trafiği felç olsun.Amaçlanan bu heralde.
  • singapur'da girdiğiniz cadde belli saatlerde paralı ve koca şehirde bu şekilde sayısız cadde ve bağlantı yolu var, her girdiğiniz cadde ve yolda OGS'nizden 3-5$ para düşüyor, yani hareket ettiğiniz çoğu yerde devlete vergi veriyorsunuz, pıstım ve yerime oturmuştum, halimize şükretmiştim,

Çevre yolları da paralı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

singapur'da girdiğiniz cadde belli saatlerde paralı ve koca şehirde bu şekilde sayısız cadde ve bağlantı yolu var, her girdiğiniz cadde ve yolda OGS'nizden 3-5$ para düşüyor, yani hareket ettiğiniz çoğu yerde devlete vergi veriyorsunuz, pıstım ve yerime oturmuştum, halimize şükretmiştim,

ta ki bu başlığı görene kadar ...
  • Karadeniz sahil yolu ne zaman satilir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramla ev yapıyorum,daha sonra kendi evimde oturmak için komşuma para veriyorum,komşum evi kiraya veriyor, daha sonra ben kiracıya yine para ödüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

singapur'da girdiğiniz cadde belli saatlerde paralı ve koca şehirde bu şekilde sayısız cadde ve bağlantı yolu var, her girdiğiniz cadde ve yolda OGS'nizden 3-5$ para düşüyor, yani hareket ettiğiniz çoğu yerde devlete vergi veriyorsunuz, pıstım ve yerime oturmuştum, halimize şükretmiştim,

Singapır2daki hayat standartlarını ve trafikte o çeşitli yollar yüzünden HARCAMADIĞIn trafiği düşündüğünde, her kaleme vermediği ÖTV leri düşündüğünde, fazla MTV ödemediğini, araçları fahiş fiyata almadığını düşündüğünde, varsın Singapur'da o yollar da paralı olsun.

İmkanım olsa da keşke Singapur'da yaşasam, Allah'ım nolursun Singapur'da yaşamak bahşey bana, o hayat standartlarında yaşamak nasib et, benim arkadşaım çalışıyor orada, daha mutlu olamazdı heralde, ailesiyle gitti, çocukları süper bir okulda okuyor, çok iyi kaznaıyorlar, hayat standartları inanılmaz yüksek.

Sen ne diyorsun kardeş...

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

şu şu foruma bir daha girmeyecem sürekli moral bozucu haber okuyorum...yok benzine zam, yok muayene her yıl olacak,yok kışlastiği mecbur olucak sürekli can sıkıntısı bir taneside benzine 2 tl indirim,otoyollar %50 ucuzlayacak vs başlık açmıyor.

Oyle demeyin hocam allah carpar, dövletimiz herseyin en dogrusunu bilir.

Reis ne diyorsa o.

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Bu nasıl bir heyecandır, hiç kimse kısayolu tıklayıp okumuyor mu acaba?

Gerçi konuyu açan arkadaş da okumamış ya da okuduğunu anlamamış ya...

Çevreyolu diye birşey yazmıyor "çevre otoyolu" yazıyor.

YATIRIMCILARA DAVET

OTOYOLLAR VE KÖPRÜLERİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ HAKKINDA İHALE İLANI

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğunda olup, yapım, bakım, onarım ve işletimini üstlendiği; bağlantı yolları ile birlikte, “Edirne–İstanbul–Ankara Otoyolu”, “Pozantı–Tarsus–Mersin Otoyolu”, “Tarsus–Adana–Gaziantep Otoyolu”, “Toprakkale–İskenderun Otoyolu”, “Gaziantep–Şanlıurfa Otoyolu”, “İzmir–Çeşme Otoyolu”, “İzmir–Aydın Otoyolu”, “İzmir ve Ankara Çevre Otoyolu”, “Boğaziçi Köprüsü”, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Çevre Otoyolu” ve bunlar üzerindeki hizmet tesisleri, bakım ve işletme tesisleri, ücret toplama merkezleri ve diğer mal ve hizmet üretim birimleri ile varlıkların (OTOYOL), tek paket halinde birlikte, fiili teslim tarihinden itibaren 25 yıl süre ile “İşletme Haklarının Verilmesi” yöntemi ile özelleştirilmesine ilişkin açılan ihalede Son Teklif Verme Tarihi uzatılmıştır.

bence sen okuduğunu anlamamışsın

çevre yollarına girerken bir bak ne yazıyor

oradaki tabelada bile karayolları ücretsiz çevre otoyolu başlamış bulunmaktadır yazıyor

bizler kısaltarak çevre yolu diyoruz asıl adı çevre otoyoludur

koca ankarada ben çevre yolu diye birşey görmedim

bir tane çevre yolu var oda yeşil tabelalı çevre otoyolu oluyor

halk dilinde çevre yolu diye geçiyor

şimdi hangi şehirde hem çevre yolu hemde ayriyetten çevre otoyolu varmış bi söyleyiverde bilelim

çevre yolu ile çevre otoyolu farklı şeyler arkadaşım, çevre yolu dersen ki bu çoğu ilimizde vardır, bunun ücretli olması kabul edilemez, zaten böyle bir şey de yok

örneğin konya'daki çevre yolunu paralı yapmazlar, bu kapsamda değil ama otoyol olan çevre otoyollarını ücretli yapabilirler bu kapsamda, bu da hiç mantıklı değil ama yaparlar mı yaparlar, sonuçta o yolun bakım maliyetini yüklenici firma karşılayacak

dolayısıyla senin sadece istanbul veya ankara için düşünüp yazdığın başlık da mesaj da hatalı, diğer illerde yaşayanların yanlış anlamalarına sebep oluyor

senin "çevre yolu" diyor dediğin halkın da %50'sinin ne olduğunu biliyoruz, cahil cühelanın dediğine katılma, ufak ayrıntılara takılma, çevre otoyoludur orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 22 Aralık 2012; 10:38:40 >

• adamlardaki mantık şu, ÖLME ! ama YAŞAMA ! da ... (yaşama daki anlam canlı olarak hayatta kalmamak değil)

Ev bark sahibi olma,
    Ola ki cesaretin varda oldun, cebinde ki son kuruşu bırak doğmamış cocuğunu bile borçlandır, bol bol faiz öde,
    Otomobil alama,
    Yakıt alama,
    Oldu ki almışsan, alırken, kullanırken, kullana-mazken, satarken her daim vergi öde,
    Tatilden, oradan buradan ülkenin kendi öz varlıklarından faydalanama bırak elin gavuru görsün,gezsin,tozsun ...
    Üretim yapma, esnaf olma, şirket kurma, oldu ki dellendin yaptın bi hata, kira, kurum vergisi,geçici vergi,gelir vergisi, kdv, stopaj, reklam, tabela ssk kafayı ye kısaca,

kısaca ölmeyin, ama yaşamayın da, sürünün ...
  • Olsun be ya

• T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğunda olup, yapım, bakım, onarım ve işletimini üstlendiği;
    [size=5]bağlantı yolları ile birlikte,

Neden hiç kimse bu kelimelerin anlamını sorgulamıyor
    Bağlantı yolları gişeye kadar kullandığımız yoldur.

Topic başlığını görünce ilk aklıma gelen şey ;
    Gişeye kadar olan yolların da paralı olabileceği aklıma geldi.
    Hani paralı yola girmeden önce bağlantıdan girip bir yerlerden cıkıyoruz ya..

örnek sabihaya giderken Kaynarcadan girip kurtköyden çıktığımız gibi.
    Anadolu yakasında cok kullanıyorum
    Bu yollar da paralı olursa vay halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 22 Aralık 2012; 11:07:41 >
  • Şehir içinide paralı yapsınlar.Parası olan olmayan belli olsun bu ne arkadaş yaw herkes arabaya biniyor olmazki.Herkes tıklım tıklım otobüse binsin,metromu trenmi olduğu belli olmayan vagonlarda akraba olsun,işi olan işine gidemesin,işte olay budur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.