En sevdiğiniz ceza resimleri,videoları vb. şeyleri paylaşalımmm
Bence paylaşmayalım...
quote:
Orjinalden alıntı: Mertallica
Bence paylaşmayalım...
quote:
Orjinalden alıntı: Mertallica
Bence paylaşmayalım...
Sana katılıyorum adamım bencede paylaşmayalım ama anlayamadığım şey sana giren çıkan ne? Kardeşim ki yeni dinlemeye başladı galiba Ceza'yı (rapi demiyorum) daha iyi tanımak, onun resimlerine ulaşmak istiyor ve böyle bir topic açmış ki topicte Ceza yazıyor ama anlayamadığım bu topicte senin işin ne? Tamam giriyorsun madem e peki o zaman neden laf atıyorsun? O paylaşım olsun istemiş. Bunun burada olacağını zannetmiyorum ama başka bir yerde mutlaka bulur istediğini. Biz herhangi açılan bir rock topiğinde bulunupta saçma sapan şeler yazıyor muyuz? Gerçi yazan gerzekler var ama onlara ben rapçi demiyorum ki hiçbirimiz demiyoruz. Onlar özentilikte iktisat tamamlamış yaratıklar. E peki sende mi özentisinde geliosun böyle yorum yazıyorsun? Zaten şimdi tam bilmiyorum özenti misin değil misin ama birazdan vereceğin cavaba göre bu gayet kolay anlaşılacak. Umarım özenti değilsindir ve neden bu topiğe girip böyle bir cevap yazdığını açıklarsın.
ssaamm, 18 yaşından küçükler ikili tartışmalara girmesin benimle demişsin o yüzden sana bir şey yazmayacağım, 25 günüm daha var 18'e.
cht_55, Özenti olup olmadığıma nasıl karar vereceksin bilmiyorum ama ben samimiyetimi bozmayacağım. Ben rapi sevmem hatta saymam da ama bunun konuyla ilgisi yok. Ceza ile ilgili açılmış, burada bir yığın konu var. Arkadaş arama işlevini kullanıp istediği bilgiye ulaşabilir.
o adamı dinleyen var mı hala
yukselen ben deilim bak asansor sozlere bak ne kadar sacma
Özenti olduğuma karar verdin yani...İlginç doğrusu. Bayağı bir hayat deneyimin var sanırım bu konuda ki herkesin ne olduğuna tek bir yazıdan karar verebiliyorsun.
Bu forumda herkes istediği yere istediği şeyi yazabilir. Rahatsız oluyorsan şikayet edersin.