Şimdi Ara

Cezalar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu banlanma olayı ile ilgili olarak şöyle bir önerim var. Kullanıcı cezayı hangi bölümden aldı ise sadece oraya girmesinin engellenmesi gerekmektedir. misal en çok banlanmalar konu dışı bölümünde olmaktadır. ceza limiti dolan kullanıcı dh forumunda sadece ceza aldığı yer olan konu dışı bölümüne girememeli. ceza aldığı için diğer bölümlerde o konu ile ilgili bir yazı yazarsa o zaman cezasının artırılıp dhye girmesi engellenmeli.
    bunları istemem sebebi şudur. kullanıcı konu dışında yazdığı bir yazıdan dolayı ceza aldıysa bilgisayar veya diğer konular hakkındaki bilgisiyle gerekli yardımı yapamayacak veya yardım istiyemeyecek durumda kalıyor. bu benim başıma çoğu kez geldi. tam alış-veriş yapacağım bir zamanda, o günden 1 ay önce açtığım bir konu yüzünden ceza aldığım için zor duruma düştüm. belki de benim gibi böyle duruma düşenler çoktur.

yani uzun lafın kısası nerelerden ceza/uyarı alındıysa kullanıcının sadece o bölümlere girişi engellenmeli.

sizce mantıklı değil mi?

Not: şimdi yaş sorarsınız. 07/07/1981 doğumluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 8 Eylül 2008; 23:27:41 >

• Olabilir aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeepSense

tek smileylı mesajlar yasak bildiğim kadarıyla değil mi yönetici bey ?
  • O zaman cezaların caydırıcılığı azalır
  • adam hakaret edecek ondan sonra hakaret ettigi bolume giremicek diyorsun
    iyi ozaman ben hakaret edecegim adami gereksziler bolumune veya overclock bolumune cagirip bolca kufur edeyim nasi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

adam hakaret edecek ondan sonra hakaret ettigi bolume giremicek diyorsun
    iyi ozaman ben hakaret edecegim adami gereksziler bolumune veya overclock bolumune cagirip bolca kufur edeyim nasi

yazıyı dikkatli okursan öyle bir durumda tamamen cezalandırılması gerektiğini yazdım.

yöneticiler de hemen diyorlar. acaba işleri mi çoğalacak!!!!! şimdi bu konuyu da kapatırlar. ama dediklerim tamamen mantıklı. nasıl ki üye olamayınca linkeri göremiyorsun hatta üye olduğun zaman bile vip bölümüne giremiyorsun burada da aynı mantık yürütülmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 8 Eylül 2008; 23:34:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Horned Hand

quote:

Orjinalden alıntı: DeepSense

tek smileylı mesajlar yasak bildiğim kadarıyla değil mi yönetici bey ?

"Yasak olanlar "önemli bir konu hakkında sorulan sorulardan sonra kullanılan ,, gibi smilelar". Kurallar forumun düzeninin sağlanması için konuluyor. Sizce tek smile kullanmam ne gibi düzensizlik yaratabilir ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orjinalden alıntı: gael

adam hakaret edecek ondan sonra hakaret ettigi bolume giremicek diyorsun

yazıyı dikkatli okursan öyle bir durumda tamamen cezalandırılması gerektiğini yazdım.

yöneticiler de hemen diyorlar. acaba işleri mi çoğalacak!!!!! şimdi bu konuyu da kapatırlar. ama dediklerim tamamen mantıklı. nasıl ki üye olamayınca linkeri göremiyorsun hatta üye olduğun zaman bile vip bölümüne giremiyorsun burada da aynı mantık yürütülmeli.

Forum düzenini bozan birisi örneğin konu dışında sizinle laf dalaşına girdi diyelim.
    Konu dışında 4 günlük ceza aldı ve akşam üstü notebook bölümünde bir mesajınızı alıntı yaparak hakaret etmeye devam etti. Tek tek bütün bölümlerde banlanması biraz garip olmaz mı sizce de ?

• @DeepSense
    işte öyle yapıldığında şu an ki ban yöntemi kullanılır ve cezası artırılır.

aslında benim demek istediğim dahili bileşenler, harici bileşenler vb. gibi bilgi isteyen bölümlerde kullanıcıların bilgisinden yararlanmadan ibarettir. buna 2. el bölümünü de eklemek gerekir. çünkü bu kısımlar diğerlerine göre daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 8 Eylül 2008; 23:43:20 >
  • o konu çok karışık dostum şimdi biri burda anabacı sövüğ diger bölümlerde takılmamalı cezasını almalı bunun gibi bir sürü aksilik çıkabilir yani karmaşık bi ceza stili olurki her moderatöründe kararı aynı olmayabilir karmaşa çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

o konu çok karışık dostum şimdi biri burda anabacı sövüğ diger bölümlerde takılmamalı cezasını almalı bunun gibi bir sürü aksilik çıkabilir yani karmaşık bi ceza stili olurki her moderatöründe kararı aynı olmayabilir karmaşa çıkar

tabi onların bir limiti olacak. benim kurallara aykırı bir konu açmamla aldığım bir ceza ile küfür edilerek alınan bir ceza arasında fark olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.