Şimdi Ara

Cezalardaki adaletsizlik ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan sonra her maçta sahaya 2 kişinin girmesi serbest futbolcularıda görürsün içerde dışarda yanına yaklaşamazsın.hatta formasını istersin ama sadece iki stadda.adalet herkese eşit uygulanırsa adalet olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

takımda defans kalmadı diye kırmızı yemiş adamın cezası ertelendi
    takım son maçları kombine yapıp sattı,saha kapanırsa kombine elde patlayacak diye kapatmama cezası aldı iş çözüldü
    gs yine 125bin ceza almıştır ama sadece 25bini tffye gelecek gerisi arka planda..

erteleme olayın yönetmeliğini sizin kurduğunuz fedarasyon uydurdu. tıpki şike cezası alanları kurtarmak istediği gibi
  • Birde şike yaptığı halde hiç hakkında soruşturma bile açılmayanlar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

ohooo forumdaki beşiktaş ahalisi toplanmış yine.oturdukları yerden sıkmaya da başlamışlar her zamanki gibi.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçın son bölümünde, bazı siyah-beyazlı taraftarlar sahaya girdi.
    Karşılaşmanın 85. dakikası oynanırken, kapalı tribünden bir taraftar sahaya girme teşebbüsünde bulundu. Kapalı tribünün önünden sahaya giren taraftarı güvenlik güçleri fazla ilerleyemeden etkisiz hale getirdi ve göz altına aldı.
    Maçın 90 artı 2. dakikasında ise yine kapalı tribünden bir taraftar sahaya inerek, Galatasaraylı Eboue’ye doğru yöneldi. Bu taraftar da hemen yakalanıp, göz altına alınırken, daha sonra diğer tribünlerden de 2 taraftar sahaya girdi. Bu taraftarlar da kısa sürede güvenlik görevlileri tarafından yakalanıp, göz altına alındı.
    Bu olaylar sırasında maça bir süre ara verilirken, kapalı tribün önünde alınan önlemlerin ardından karşılaşma devam etti.
    Hakemler ve Galatasaraylı futbolcular maç sonunda soyunma odasına giderken de zor anlar yaşadı. Futbolcular körüğe giderken tribünlerden yabancı maddeler atılırken, hakemler de polis kalkanları eşliğinde soyunma odasına gidebildi.
    reklam

Bu arada, maçın bitimiyle beraber güvenlik görevlileri tribünlerdeki taraftarlara müdahale etti. Bazı taraftarlar da koltukları kırıp sahaya attı.

arenada 2 kişi girdi pet şişe bile atılmadan.hakemler ilk yarı da 2. yarı da soyunma odasına rahatça gitti.maç durmadı.

şimdi ben size asıl adaletsizlik nasıl oluyor onu göstereyim.
    1-)
    galatasaray fener maçında sahayı sulamıştı taraftar hatırlarsınız. 5 maç ceza aldık o yüzden.türk futbolunda bir ilkti.

fenerbahçe geçen sezon kadıköyde polisle çatıştı , sahada gözyaşartıcı gazlar falan savaş alanına döndü.benzinlik patlatıyorlardı az kalsın.2 tane devrilmiş polis arabası hepimizin hafızasında.
    sonuç?
    6 maç seyircisiz.tekrar değerlendirme , 5 maç seyircisiz.

yani su atmakla polis arabası devirmek hemen hemen eşitmiş bu memlekette.

bir de fener seyircisiz ceza alınca hemen parlak fikirler devreye girdi değil mi , kadın seyirci olayını çıkardılar. burası türkiye.bir gecede kanun değiştirenler elbette ki bunları da yapacaktı.

2-)
    meireless hakeme top işareti yapıp 2 dakika ana bacı sövdü.8 maç aldı.tükürmedi dediler cezası 4 maça düştü.
    melo hakeme hiçbir şekilde bir hakaret küfür etmedi.sadece tükürdü diye yollandı.görüntlerde tükürmediği açık , 4 maçlık cezası 4 maç olarak onandı.

bir tane bjk li adam çıkıp da fenerin cezalarına yorum yapmadı.nedeni açık..

şimdi dağılabilirsiniz çok adaletsever bjk li arkadaşlarımız.

1 Maddene cevap olarak yazıyorum.

Gs 5 maç ceza almasına sebep olan su olayı maç oynanırken ve stadın içinde oldu. Bunla kıyasladığın ve Fenerbahçe 6 maç ceza aldı dediğin olayların büyük bölümü saha dışında oldu. Benzinlik de olay oldu ve sokakta polis arabası devrildi diye dünyanın neresinde Bir takımın stadının kapandığı görülmüş söyler misin.

Fenerbahçe stadı saha içinde yaşanan olaylardan ötürü 6 maç kapandı. Benzinlik de olan ve polis araçlarına yapılan eylemler 6 maçlık cezaya sebep olmamıştır. Saha içinde en ufak olay olmasa 6 maçlık ceza gelmeyecekti.

Stadın dışında olan bir olayla stadın içinde olan bir olayı bir tutamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Birde şike yaptığı halde hiç hakkında soruşturma bile açılmayanlar var..

örnek versen de herkes bilse
  • Ağar, Ulusoy, Süren....Tabii tv lerdeki itiraf programlarıda cabası...Cümle alem biliyor, sen bilmiyormuydun yoksa
  • @bajk

benim mesajımdan ne anladığın bilmiyorum. ben bjkli arkadaşların biz ırkçılık yapmadık yorumlarına cevap verdim

ayrıca gerekli cezaları fazlasıyla aldık

her sahaya girilmesinde ceza verilecek diye birşey yok. geçen sene fb-bjk maçında da taraftar sahaya girdi ama fbnin sahası kapatılmadı.
  • 1996-2000 döneminde hangi maçta şike yapmışız. Sallamak kolay. Türkiye tarihinin en iyi takımı o dönemdeki Galatasaraydı hem Türkiyede hem Avrupada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905ARMADA

1996-2000 döneminde hangi maçta şike yapmışız. Sallamak kolay. Türkiye tarihinin en iyi takımı o dönemdeki Galatasaraydı hem Türkiyede hem Avrupada.

14 sene sonra şampiyon olduğunuz sezon evlere şenlik...GS tertemiz yani, hiç bulaşmadı bu işlere..Buna sen bile inanmıyorsun ya neyse

quote:

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Türkiye´de şike olmadığını savundu ve bunu ilginç bir örnekle kanıtladı(!)

Gürsoy, ´Eğer olsaydı, biz geçen yıl Trabzonspor´a yapardık´ dedi.

Işık Sigorta´nın sponsorluğunda Türk Spor Ajansı (TSA) tarafından organize edilen ´´Işık Sigorta 11 Altın Adam Yarışması´´nın jüri toplantısında onur konukları arasında yer alan Gürsoy, mafya, futbol ve şike iddialarıyla ilgili sorulan bir soruya, ´´Ben Türkiye´de şike olduğuna inanmıyorum. Eğer olsaydı biz bunu geçen sezon Trabzon´da yapardık. Bunu herkesin böyle bilmesi lazım´´ dedi.

• Galatasarayın şike yaptığı maç söyle arakadaş 1996-2000 arası adamları söyledin şimdi 1986 lı yıllara döndün. verdiğin örnekten ben birşey anlamadım.
  • en çok onlar kollanır ama hep onların sesi daha çok çıkar hem suçlusunuz hem güçlü GS-FB bu ülkede size kimse dokunamaz bırakın bizi durdurmak istiyorlar yalanını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay1903

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

şike yaptığın mahkemece tescillensin puan silme cezası bile alma

bu fıkra daha güzel tavsiye ederim

Galatasarın 8-0 lık ankaragücü maçı ve
    Malatyaspor-beşiktaş maçında malatyada beşiktaşlıdan çok gsli yöneticlerin olması,malatyalı futbolculara tofaş marka arabalar alınması,hiç bir iddaası olmayan malatyanın sahaaya şampiyonluk maçını oynmuyomuş gibi çıkması daha komik fıkralar hocam.
    Velhasıl kelam maziyi boşver bence.Ben günümüzden bir örnek veriyorum.Olaya objektif bakamıyorum de tamam diyelim

100 kere söyledik kafanız almadı aynı sezonda sizde Ankaragücü'nü 6-0 yenmiştiniz biz iki tane fazla atınca şikeci mi olduk.İlla bunun ana konusunu mu açmak lazım kafanızın alması için?

• quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

ohooo forumdaki beşiktaş ahalisi toplanmış yine.oturdukları yerden sıkmaya da başlamışlar her zamanki gibi.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçın son bölümünde, bazı siyah-beyazlı taraftarlar sahaya girdi.
    Karşılaşmanın 85. dakikası oynanırken, kapalı tribünden bir taraftar sahaya girme teşebbüsünde bulundu. Kapalı tribünün önünden sahaya giren taraftarı güvenlik güçleri fazla ilerleyemeden etkisiz hale getirdi ve göz altına aldı.
    Maçın 90 artı 2. dakikasında ise yine kapalı tribünden bir taraftar sahaya inerek, Galatasaraylı Eboue’ye doğru yöneldi. Bu taraftar da hemen yakalanıp, göz altına alınırken, daha sonra diğer tribünlerden de 2 taraftar sahaya girdi. Bu taraftarlar da kısa sürede güvenlik görevlileri tarafından yakalanıp, göz altına alındı.
    Bu olaylar sırasında maça bir süre ara verilirken, kapalı tribün önünde alınan önlemlerin ardından karşılaşma devam etti.
    Hakemler ve Galatasaraylı futbolcular maç sonunda soyunma odasına giderken de zor anlar yaşadı. Futbolcular körüğe giderken tribünlerden yabancı maddeler atılırken, hakemler de polis kalkanları eşliğinde soyunma odasına gidebildi.
    reklam

Bu arada, maçın bitimiyle beraber güvenlik görevlileri tribünlerdeki taraftarlara müdahale etti. Bazı taraftarlar da koltukları kırıp sahaya attı.

arenada 2 kişi girdi pet şişe bile atılmadan.hakemler ilk yarı da 2. yarı da soyunma odasına rahatça gitti.maç durmadı.

şimdi ben size asıl adaletsizlik nasıl oluyor onu göstereyim.
    1-)
    galatasaray fener maçında sahayı sulamıştı taraftar hatırlarsınız. 5 maç ceza aldık o yüzden.türk futbolunda bir ilkti.

fenerbahçe geçen sezon kadıköyde polisle çatıştı , sahada gözyaşartıcı gazlar falan savaş alanına döndü.benzinlik patlatıyorlardı az kalsın.2 tane devrilmiş polis arabası hepimizin hafızasında.
    sonuç?
    6 maç seyircisiz.tekrar değerlendirme , 5 maç seyircisiz.

yani su atmakla polis arabası devirmek hemen hemen eşitmiş bu memlekette.

bir de fener seyircisiz ceza alınca hemen parlak fikirler devreye girdi değil mi , kadın seyirci olayını çıkardılar. burası türkiye.bir gecede kanun değiştirenler elbette ki bunları da yapacaktı.

2-)
    meireless hakeme top işareti yapıp 2 dakika ana bacı sövdü.8 maç aldı.tükürmedi dediler cezası 4 maça düştü.
    melo hakeme hiçbir şekilde bir hakaret küfür etmedi.sadece tükürdü diye yollandı.görüntlerde tükürmediği açık , 4 maçlık cezası 4 maç olarak onandı.

bir tane bjk li adam çıkıp da fenerin cezalarına yorum yapmadı.nedeni açık..

şimdi dağılabilirsiniz çok adaletsever bjk li arkadaşlarımız.

Sen olayın neresindesin yahu? Sanki bizim yaptığımız hareketlerden ötürü ceza almamışız. Bir de sizin yaptıklarınızı ve alınan cezaları yazmışsın ne alakasya. Her halikarda iki takım da ceza almış mı? Ne gerek var şimdi bunları dile getirip çöp yığını oluşturmaya? Konuyla alakasız şeyleri yazmışsın, bir de buradakiler ahkam kesmişsin.
    Sahaya girme cezası saha kapatma değil de para cezası olarak verilmiş Galatasaray'a. Konunun asıl ve hedef noktası verilen cezalardaki uyumsuzluk ve adaletsizlik. Olaylarla alakası olmayan anektodları buraya yığıp da kalabalık yapmayalım.

• İşinize gelmeyince çöplük değil mi?
    Adaletten yakınan sizsiniz, buna karşılık da bir örnek verilmiş.
    Yetmedi mi al bir kaç örnek daha:

Beşiktaş - Galatasaray Derbisi Süper Final ilk hafta(16 Nisan 2012)
    Beşiktaş - Galatasaray arasındaki olaylı maçta sahaya girdikleri belirlenen 4 kişiyle plastik şişe attığı tespit edilen 1 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Poliste ifadeleri alının bu kişilerin kendilerini "sahaya girmedik, itilince düştük" diye savundukları öğrenildi.
    Saha kapandı mı: Hayır

Beşiktaş - Mersin Maçı 10. Hafta (4 Kasım 2012)
    Sahaya bir Beşiktaş taraftarı girdi, maçın durmasına neden oldu
    http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/sahaya-taraftar-girdi-gonderme-yapildiSXHBQ301797SXQ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi: Süper final maçı (29 Nisan 2012)
    Beşiktaş derbisinin son dakikalarında sahaya giren Fenerbahçeli bir taraftar, sarı-lacivertlilerin yüreğini ağzına getirdi.
    http://spor.mynet.com/haber/fbahcede-buyuk-panik/49226

Al sana kapatma değil para cezası verilen son dönemde 3 maç (2 si Beşiktaş'tan)
    Karak doğru ya da yanlış tartışmıyorum, hayır hepsinde saha kapatılmalıydı derseniz, elbette itiraz etmem.
    Ama gelip de burda adalet savaşçılığına başlayınca komik duruma düşüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

İşinize gelmeyince çöplük değil mi?

Beşiktaş - Galatasaray arasındaki olaylı maçta sahaya girdikleri belirlenen 4 kişiyle plastik şişe attığı tespit edilen 1 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Poliste ifadeleri alının bu kişilerin kendilerini "sahaya girmedik, itilince düştük" diye savundukları öğrenildi.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/sahaya-taraftar-girdi-gonderme-yapildiSXHBQ301797SXQ

Beşiktaş derbisinin son dakikalarında sahaya giren Fenerbahçeli bir taraftar, sarı-lacivertlilerin yüreğini ağzına getirdi.

Karak doğru ya da yanlış tartışmıyorum, hayır hepsinde saha kapatılmalıydı derseniz, elbette itiraz etmem.

Adalate savaşçısı sizsiniz yani? Koy bakalım Galatasaray'ın verilmeyen cezalarını da bu yazdıklarının bir anlamı olsun birader. Koymuşsun rakip takımlarının iki maçını kalıp burada adalet savaşçısı diye mırıldanıyorsun.
    Sahaya girme durumu madem seyircisiz oynama olarak cezalandırılıyor herkese aynı ceza uygulanmalı.

• Yahu anlamıyor musun? Ben de aynı şeyi söyledim, oku bir istersen.
    Ben ne yapılanı savundum, ne de size verilmedi diye eleştirdim.
    Sadece, sizin "bize yapılınca hemen kapatma, Galatasaray'a ise SADECE PARA CEZASI" savınızı çürüttüm.

Gördüğün üzere son zamandaki tüm örnekler, sadece para cezasıyla geçiştirilmiş (Doğru yahut yanlış)
    Ben bunu savunmuyorum, ama Galatasaray'ın sahası kapatılmadı diye adalet arayışına giren sizsiniz.
    Sonra aksi örnek verilince hemen çer çöp muhabbeti yapan da sizsiniz.
  • varan 1: "ORDUSPOR Kulübünün, 07.04.2013 tarihinde oynanan ORDUSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına ve aynı müsabakada ORDUSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 30.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

varan 2:Mersin İdmanyurdu maçında sahaya iki seyircinin girmesi nedeniyle PFDK’ya sevk edilen sarı-kırmızılı kulübe seyircisiz oynama ve kapatma cezası çıkmadı. Kurul bu eyleme 25 bin lira para cezası kesti.

gökhan zanın cezası erteleniyor boboya ise erteleme verilmiyor

fenerli federasyon nedense hep gsnin işine yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Orijinalden alıntı: 1905ARMADA

1996-2000 döneminde hangi maçta şike yapmışız. Sallamak kolay. Türkiye tarihinin en iyi takımı o dönemdeki Galatasaraydı hem Türkiyede hem Avrupada.

14 sene sonra şampiyon olduğunuz sezon evlere şenlik...GS tertemiz yani, hiç bulaşmadı bu işlere..Buna sen bile inanmıyorsun ya neyse

quote:

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Türkiye´de şike olmadığını savundu ve bunu ilginç bir örnekle kanıtladı(!)

Gürsoy, ´Eğer olsaydı, biz geçen yıl Trabzonspor´a yapardık´ dedi.

Işık Sigorta´nın sponsorluğunda Türk Spor Ajansı (TSA) tarafından organize edilen ´´Işık Sigorta 11 Altın Adam Yarışması´´nın jüri toplantısında onur konukları arasında yer alan Gürsoy, mafya, futbol ve şike iddialarıyla ilgili sorulan bir soruya, ´´Ben Türkiye´de şike olduğuna inanmıyorum. Eğer olsaydı biz bunu geçen sezon Trabzon´da yapardık. Bunu herkesin böyle bilmesi lazım´´ dedi.

Ağlama fenerli kardeş ,Türkiye'de şikenin başını çeken iki kulüp belli.Siz ve kardeş kulübünüz Beşiktaş.Tescillendiniz ve tarihinize bulaştı bu leke..Anca sizde yaptınız diye kafadan sallarsınız kanıtınız ve hiç bir ispatı olmadan..Biz bulaştık size de sıçrasın hesabı.

Oyle oyle bembeyaz sayfa kadar temizsiniz, nasilda inanarak soyluyor....Hani ugandali filan olsak inanacagiz GS nin masumiyetine...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suphion

İşinize gelmeyince çöplük değil mi?

süper final ilk hafta maçında saha kapanmadı ama seyircisiz oynadık geri kalan maçları..

yani sadece kadın ve çocuklar geldi maça..

hani 34 cm ofsayttan gol atmıştınız da olayı hakemdir hata yapara getirmiştiniz..

ceza verilmedi gibi göstermeye devam et reyiz..

• cezalar Beşiktaş a hep katlanarak verilir.kesinlikle bilerek yapıyorlar.hakem hatalarıda aynı şekilde nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.