Şimdi Ara

Cezalardaki adaletsizlik !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gs Li 2 taraftar sahaya girsin 25,000 tL
    Beşiktaşlı 2 taraftar sahaya girsin 2maç kapama cezası ?

Fıkra gibi

• yürek yetmez galatasarayın sahasını kapatmaya niye? Liderler taraftarı parası fazla transfere o kadar para harcamış seyirciden toplayacaklar tabi o paraları kapatılırmı hiç saha? Fatih Terim çıktı maçtan sonra önüne gelene salladı hakemlere devamlı sallayacağım dedi bak seyret bu hafta 1 penaltı garantisi var hocası tribünde yardımcısı tribünde onunda yardımcısı tribünde 2 taraftar sahada 25bin TL ceza. Neyse inşallah bu durum yüzünden Fernandes 3 hafta ceza yemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay1903

Van için sahaya atkı at 125,000 tL
    Gs Li 2 taraftar sahaya girsin 25,000 tL
    Beşiktaşlı 2 taraftar sahaya girsin 2maç kapama cezası ?

Fıkra gibi

Hocam ne adaletsizliği, yapma, etme gözünü seveyim...

bu 2 kişi yüzünden biz ceza almadık diye seviniyoruz. Malum sahaya giren 2 kişi gs'li değilmiş, FB'li diyerek bize ceza kesmediler çok şükür. gerisi mÖhim değil
  • Aziz nesin olayı bence. Bu ülkedeki insanların %60i aptal.... Aziz Başkan fb CUMHURİYETİ diye tutturusa CUMHURİYETİ sevmeyen bastakiler tarafından ipe cekilirsin . yok siz hala şike diyorsanız biraz kitap okuyun yoksa malum aziz nesin....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

şike yaptığın mahkemece tescillensin puan silme cezası bile alma

bu fıkra daha güzel tavsiye ederim

Galatasarın 8-0 lık ankaragücü maçı ve
    Malatyaspor-beşiktaş maçında malatyada beşiktaşlıdan çok gsli yöneticlerin olması,malatyalı futbolculara tofaş marka arabalar alınması,hiç bir iddaası olmayan malatyanın sahaaya şampiyonluk maçını oynmuyomuş gibi çıkması daha komik fıkralar hocam.
    Velhasıl kelam maziyi boşver bence.Ben günümüzden bir örnek veriyorum.Olaya objektif bakamıyorum de tamam diyelim
  • quote:

Hangi mahkeme? Muhalefet olan her gazetecinin, kendilerinden olmayan her komutanın ergenekoncu diye içeri tıkıldığı mahkeme mi? Sen bu mahkemelere güveniyorsun yani.
  • quote:

quote:

Galatasarın 8-0 lık ankaragücü maçı ve
    Malatyaspor-beşiktaş maçında malatyada beşiktaşlıdan çok gsli yöneticlerin olması,malatyalı futbolculara tofaş marka arabalar alınması,hiç bir iddaası olmayan malatyanın sahaaya şampiyonluk maçını oynmuyomuş gibi çıkması daha komik fıkralar hocam.
    Velhasıl kelam maziyi boşver bence.Ben günümüzden bir örnek veriyorum.Olaya objektif bakamıyorum de tamam diyelim

O liverpool beşiktaş maçının sonucu olmasın.. Hala 8-0 diyorsunuz ayıp... Madem biz şike yaptık siz niye o takımın oyuncusu sinan engini klübünüze yönetici yaptınız... Bana bunu açıkla sonra gel konuşalım.. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olaydaki saçma adalet sistemi
    6 yıl önce açıldı
    Trafik Cezası İtiraz
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sike yapmadigimiz halde sikeci olduk lan. isin garibi sike yapmakla suclanan adamin 1 gol 1 asisti var. ulan yd sike yapmayi bile becerememissiniz. beceriksiz herif.

ayrica gs aleyhine verilen her karar sonra siz de sikecisiniz diye savunan kitleyi alip duvardan duvara karpasim var. ulan madem adaletten yanasin o zaman kendi takiminin yaptigi kotu seyleri de soyle de samimiyetini bilelim.

olayi sikeye getirip hakli cikmiyorsunuz bi kere bunu akliniza yazin.
  • 2 yildir sahasinda bir pet sise atilmamis stadyumda, organize olmayan bir sekilde 2 kisi sahaya atladi diye saha kapansa adalet bu mu olacakti?

Adalet herkes icin adalet olmali, cikarlar icin degil.

• Biz her maç roket atıyoruz zaten.
  • quote:

Bu yazdıklarının bızımle ne alakası var??? Kupayı kastedıyorsan bız o fıkraya hala guluyoruz zaten merak etme Kupayı penaltılarda guc bela alan bır takım. Karsı takımda şıkeyle suclanan 2 oyuncu dan bırı 1 gol 1 asıst dıgerı 1 gol atmıs. Demekkı sıke yapmasalarmıs vayy Besıktas'ın halıne.. Gecınız bunları... Gecmıste emınım sız hıc sıke olayına karısmadınız. Fenerbahce ve Besıktas dısında butun takımlar sutten cıkmıs ak kasık.
  • Konuya yorum yazan hiç bir gslinin konuya objektif bakamaması manidardır.
  • quote:

Biz her maç roket atıyoruz zaten.

• quote:

Konuya yorum yazan hiç bir gslinin konuya objektif bakamaması manidardır.

önce objektif siz olun sonra biz oluruz merak etme.

2 senedir ceza almıyoruz 2 kişi sahaya indi diye mi saha kapatılır ? objektif ol !
  • Hesap sorana kadar daha çok adaletsizlik görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skenderbeu

quote:

2 senedir ceza almıyoruz 2 kişi sahaya indi diye mi saha kapatılır ? objektif ol !

yardım kampanyası için sahaya atkı atmak 125bin
    Hakeme saldırmak için sahaya atlamak 25bin objektif bakmayada gerek yok.Az buçuk beyni olan bi orantısızlık olduğunu anlar
  • quote:

quote:

quote:

Hakeme saldırmak için sahaya atlamak 25bin objektif bakmayada gerek yok.Az buçuk beyni olan bi orantısızlık olduğunu anlar

Size verilen ceza yanlış zaten sen onu dogru kabul edip karşılaştırma yapıyorsun

• quote:

quote:

quote:

100 bin lira fark için mi bu kadar şamata ? allah aşkına fenere bu ceza verilseydi değil konu açmayı, itiraz edersiniz niye fenerbahçe ceza aldı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

quote:

quote:

quote:

Size verilen ceza yanlış zaten sen onu dogru kabul edip karşılaştırma yapıyorsun

Bu yıldırım demirörenin doğması yanlış.Yaşasın condom

• quote:

Orijinalden alıntı: RS13

2 yildir sahasinda bir pet sise atilmamis stadyumda, organize olmayan bir sekilde 2 kisi sahaya atladi diye saha kapansa adalet bu mu olacakti?

Adalet herkes icin adalet olmali, cikarlar icin degil.

Raki sisesi de inonu de atildi zaten

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.