Şimdi Ara

Olaydaki saçma adalet sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi tanıdıgım var, öyle uzaktan yani görünce selam verdiklerinizden işte, bunun karısı bunu aldatıyor, adam eve üstünü değiştirmeye giriyor evde yakalıyor bunları görür görmez bıçak alıyor mutfaktan, aldatan adam direk kaçıyor evden, bizim tanıdık da peşinden koşuyor, koşarken arkadaşının ilerde oldugunu görüyor ve tut onu diye bagırıyor, arkadaşı tutuyor, sonra bu adamı öldürüyor falan, mahkeme sonuçlanıyor, bizim tanıdık 12 yıl ceza alıyor, adamı tutan arkadaşı da tuttugu için 18 yıl ceza alıyor, bu çok saçma değil mi, şimdi çok yakın bir arkadaşınız birini kovalasa benim önüme düşse bende tutarım, nerden bileyim öldürecegini, belki hırsızlık falan yaptı kaçıyor, böyle saçma bir adalet sistemi olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anlattığın kadarıyla öyle.
  • Olaydan bağımsız ancak benim anlamadığım aldatılanlar neden öldürüyor bu herifleri
    Adam evine zorla girip karına tecavüz etmiyor, karın kapıyı açmış yatağına davet etmiş. 12 yıl hapis yedi karısı da rahat rahat istediğiyle yatıp kalkıyordur şimdi.
    Ayrıca olaya gelirsek mahkemede söylediklerin de önemli. Adam yine olsa yine tutarım arkadaşım haklı gibi sözler etmiş ise böyle ceza yemesi normal. Pişmanım, bilmiyordum ben hırsızlık durumu var sandım gibi sözler edersen bir ceza yemezsin tabi ya da küçük bir ceza. Öldüren kişinin cezası daha büyük olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 8 Haziran 2019; 8:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Olaydan bağımsız ancak benim anlamadığım aldatılanlar neden öldürüyor bu herifleri
    Adam evine zorla girip karına tecavüz etmiyor, karın kapıyı açmış yatağına davet etmiş. 12 yıl hapis yedi karısı da rahat rahat istediğiyle yatıp kalkıyordur şimdi.
    Ayrıca olaya gelirsek mahkemede söylediklerin de önemli. Adam yine olsa yine tutarım arkadaşım haklı gibi sözler etmiş ise böyle ceza yemesi normal. Pişmanım, bilmiyordum ben hırsızlık durumu var sandım gibi sözler edersen bir ceza yemezsin tabi ya da küçük bir ceza. Öldüren kişinin cezası daha büyük olurdu
    Adam zaten o tarz şeyler söylemiş, aldatan kadın demiş bu bilerek tuttu öldürsün falan diye, mahkeme kadını dinlemiş olacak ki bu cezayı vermiş

• Adamı bıçaklayacağına kendi karını bıçaklasana. Adamın kabahati ne?Kendi karın sana boynuzu takmış üstelik kendi yatak odanda.

• saçma ben olsam karıyı boşar devam ederdim ne gerek var cinayete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Haziran 2019; 14:6:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhtemel psikoloji farkı. Sen karını yatakta basıp cinayete teşebbüs ediyorsun. Cinnet geçirme gibi durumlar olabilir. Fakat yoldaki arkadaşın psikolojik açıdan herhangi bir sıkıntısı yok ve cinayete yardım ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.