arkadaşlar cimbomun saha kapatma cezası olduğu için galatasaray maçını nerede oynar sizce adana ya gelirmi
adana'mı her zamanki gibi izmir'e gider.
Yaşasın Zulümpiyat stadı.
ya inşallah adana ya gelirler de bir maç izleriz adanalılar hasret kaldı...
quote:
Orjinalden alıntı: ensonundaüyeoldum
ya inşallah adana ya gelirler de bir maç izleriz adanalılar hasret kaldı...
demirsporu izle
saha kapatma kesinlikle bir ceza değil, ne olacak, gidecekler izmire, daha çok seyirci önünde, daha çok destekle oynayacaklar :)
geçen senelerde fenere böyle bişey yapılmıştı sanırım. saha kapatacağına stada sadece rakip takım taraftarı alınmalı bence
Saha kapatma yaptılar da noldu
Galatasaray Türkiye'nin en çok taraftara sahip takımı. Şimdi İzmir Atatürk Stadı'na koyacaklar maçı, Ali Sami Yen'de 15.000 kişi geliyordu. İzmir'de 45-50 bin kişi gelir. Bizim için daha iyi. Kurba olurumk böyle cezaya
ya herkes izmir diyor izmir kesin mi yani...
kesin değildir ama büyük ihtimalle orada olacağını düşünüyorum bende
izmirde olsun bizim olsun. bu sene 2 mac izledim burada.biri 2-1 yendiğimiz altay maçı, diğeri de drogbanın 90+3 te gol attığı türkiye macı. bu maçı izmire verirlerse o statta yer kalmaz ali samiyen den daha iyi olur.
Dostum bir an kendimi senin yerine koydum da maçın Adana'da olmasını ne kadar isteyeceğimi düşündüm...
İnşallah Adana'da olur
Çorum'daymış
quote:
Orjinalden alıntı: BéTo_GS
quote:
Çorum'daymış
puhahahaha
maç adana'da dostum sana iyi seyirler..dalga geçen arkadaşlar gibi kaldı
quote:
Adanalılar'a özel çağrı
04 Mayıs 2009 Pazartesi * 08:51
A.Gücü maçı için Adana 5 Ocak Stadı'nı tercih edeceğiz...
PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynama ve 1 maç saha kapatma cezaları alan Galatasarayımız, Ali Sami Yen’deki Ankaraspor mücadelesini boş tribünlere karşı oynamıştı. Cim Bom, bu haftaki Ankaragücü sınavına ise tarafsız sahada çıkacak. Adana 5 Ocak Stadı’nı tercih edeceği öğrenilen Sarı-Kırmızılı yönetim, kentteki Galatasaraylılar’a maça gelmesi için çağrıda bulundu. İdarecilerin, İstanbul’daki bazı taraftarları Adana’ya götürmek için de devreye gireceği belirlendi
kaynak:webaslan.com
quote:
Orjinalden alıntı: kemalist_18
quote:
Orjinalden alıntı: BéTo_GS
quote:
Çorum'daymış
puhahahaha
maç adana'da dostum sana iyi seyirler..dalga geçen arkadaşlar gibi kaldı
quote:
Adanalılar'a özel çağrı
04 Mayıs 2009 Pazartesi * 08:51
A.Gücü maçı için Adana 5 Ocak Stadı'nı tercih edeceğiz...
PFDK tarafından 1 maç seyircisiz oynama ve 1 maç saha kapatma cezaları alan Galatasarayımız, Ali Sami Yen�deki Ankaraspor mücadelesini boş tribünlere karşı oynamıştı. Cim Bom, bu haftaki Ankaragücü sınavına ise tarafsız sahada çıkacak. Adana 5 Ocak Stadı�nı tercih edeceği öğrenilen Sarı-Kırmızılı yönetim, kentteki Galatasaraylılar�a maça gelmesi için çağrıda bulundu. İdarecilerin, İstanbul�daki bazı taraftarları Adana�ya götürmek için de devreye gireceği belirlendi
kaynak:webaslan.com
Sana koca bi o zaman maç kayseride kadir has stadında oynanacak..
hadi ya ama ben daha yeni okudum webaslandan. kaynak var mı
Biraz önce ntvsporda maçın Kadir has Stadında oynanacağını söyledi
rezil olduk yaw.. ama ben webaslan.com un yalancısıyım.hay ben onların ...
bu arada çorum diye dalga geçen arkadaşa iyi oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme