Şimdi Ara

Cezam Bitti...edit:Bitmemiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mewluth

Yahu sizler forumda verilen cezanın mantığını hala anlayamadınız mı?

Cezalısın ama gelip foruma giriyorsun, istediğin yerde mesajını atıyorsun, geyiğini yapıyorsun. eee ne anladım ben bu cezadan?

Ceza üyeye verilir nickine değil. Kişinin forumu kullanma mahrumiyetidir. Sen cevap hakkı için nick al, o alsın, bu alsın nereye varacak bunun sonu?

Sonuçta yeni nick alarak seçimizi yapmışsınız ve buna katlanacaksınız. Bu nicklerle forumda gezdiğiniz taktirde bile cezanız bitmez. Amaç nickinizi bloklamak değil, kimsenin nickiyle alıp veremediğimiz yok. Cezadaki amaç, ceza alan üyeyi bloklamak.

çooooook kızmış çooookk
  • quote:

Yahu sizler forumda verilen cezanın mantığını hala anlayamadınız mı? HAYIR ANLAMADIM, UYARI BİLE YAPILMIYOR ŞU NEDENLE ŞU KADAR SÜRE CEZALISIN DİYE!!!

Cezalısın ama gelip foruma giriyorsun, istediğin yerde mesajını atıyorsun, geyiğini yapıyorsun. eee ne anladım ben bu cezadan? FORUMA GİRMEK İÇİN ÜYELİK GEREKMİYOR!!! ÜYE OLMAK İÇİNSE ONAY MAİLİ GEREKMİYOR, BU İSE SAHTE NİCKLERE YOL AÇIYOR... ANCAK BİZ SAHTE DEĞİL KENDİ İSMİMİZLE GİRMEYİ TERCİH ETTİK... AYRICA GEYİK İÇİNDE FORUMU KULLANMADIK.. ANCAK VERECEK CEVAPLAR OLDUĞUMUZDA KENDİMİZİ TUTAMADIYSAK BUNUN SEBESİ BASKICI YÖNETİM TARZIDIR

Ceza üyeye verilir nickine değil. Kişinin forumu kullanma mahrumiyetidir. Sen cevap hakkı için nick al, o alsın, bu alsın nereye varacak bunun sonu? SİZCE ÜYEYE CEZA VERMEK İÇİN DAHA FAZLASI GEREKMİYOR MU? ÜSTTE YAZDIĞIM GİBİ SAHTE Bİ DOLU NİCK YARATMAK MÜMKÜN VE KİMSENİN GERÇEK KİMLİĞİNİ BİLMESİ PEK OLASI DEĞİL!!! HAKKINI İÇİN İSİM BENZERİ NİCK ALMAK BENCE SUÇ OLMAMALI... ÇÜNKÜ KENDİMİZİ SAVUNMAMIZ GEREK.. AYRICA SAHTE İSİM ALMAKTANSA BENZERİ İSMİ ÖZELLİKLE AYNISINI SEÇMEK ARASINDA FARK YOK MU SİZCE... YOKSA SAHTEKARLARLIK YAPMAMIZ MI HOŞ OLURDU EY FORUM!!! BENCE ADALETİNİZDEKİ KUŞKUCULUK ÜYELERİ BU EYLEME İTİYORSA ONLARINDA SESİNE KULAK VERİLMELİDİR... ÖZGÜRLÜĞÜN OLMADIĞI YERDE ADALET YAZDIRILABİLİR!!!

Sonuçta yeni nick alarak seçimizi yapmışsınız ve buna katlanacaksınız. Bu nicklerle forumda gezdiğiniz taktirde bile cezanız bitmez. Amaç nickinizi bloklamak değil, kimsenin nickiyle alıp veremediğimiz yok. Cezadaki amaç, ceza alan üyeyi bloklamak. İSTEĞİNİZDE HAKLI İSENİZ KONU BAŞLIĞINA Bİ ANKET AÇILSIN, VE SORALIM SAHTE NİCK ALTINDA EYLEM YAMAK MI, KENDİ İSİMLERİMİZ ALTINDA SAVUNMA YAPMAK MI DİYE? SONUÇTA NE ÇIKARSA ÇIKSIN BU BU NİCKLE FORUMDA GEZİNMEYİ BU GECE 00.00 DA DURDURACAĞIM... ANCAK ZATEN CEZAMIZI KENDİMİZ ÇEKERKEN FORMDA GEYİK YAPMAZKEN, GEREKSİZ MESAJ ATMAZ VE KONU AÇMAZKEN, GERÇEK ÜYELER GİBİ DAVRANMAZKEN... YİNE DE KOVULMAMIZ DEMEK
    SAHTEKARLIĞIN YOLUNU AÇMAYA RAZI OLDUĞUNUZ ANLAINA GELİR... ELBETTE NİCK İÇİN CEZA VERİLMEZ ANCAK "BENİM ÜYEM İŞİNİ BİLİR, SAHTE KULLANIR ANLAMAZSAM HELAL OLSUN" MANTIĞIYLA Bİ FORUM NASIL YÖNETİLEBİLİR!!!

O RENGARENK YAZILAR ŞAHSIMA AİTTİR kibarfeyzo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıbarfeyzo -- 21 Mart 2005, 17:37:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CV_Aguney

Ayrıca yani alt tarafı 7 kez ceza aldık yaptığınız muameleye bak

• Orjinalden alıntı: kıbarfeyzo

Yahu sizler forumda verilen cezanın mantığını hala anlayamadınız mı? HAYIR ANLAMADIM, UYARI BİLE YAPILMIYOR ŞU NEDENLE ŞU KADAR SÜRE CEZALISIN DİYE!!!

Sana ve aguney'e email attım ben.

Cezalısın ama gelip foruma giriyorsun, istediğin yerde mesajını atıyorsun, geyiğini yapıyorsun. eee ne anladım ben bu cezadan? FORUMA GİRMEK İÇİN ÜYELİK GEREKMİYOR!!! ÜYE OLMAK İÇİNSE ONAY MAİLİ GEREKMİYOR, BU İSE SAHTE NİCKLERE YOL AÇIYOR... ANCAK BİZ SAHTE DEĞİL KENDİ İSMİMİZLE GİRMEYİ TERCİH ETTİK... AYRICA GEYİK İÇİNDE FORUMU KULLANMADIK.. ANCAK VERECEK CEVAPLAR OLDUĞUMUZDA KENDİMİZİ TUTAMADIYSAK BUNUN SEBESİ BASKICI YÖNETİM TARZIDIR

Foruma girmek için üyelik gerekmiyor orası doğru ama sen cezalı olmana rağmen cevap hakkı dolayısıyle yeni nick almışsın. Biz aslında o topiği bile kaldırabilirdik. Ama sen cevap hakkını cezan bitince kullanmak yerine cezalıyken kullanmayı seçtiğinden dolayı seçimi yapmışsın diyerek bişey yapmadık.

Ceza üyeye verilir nickine değil. Kişinin forumu kullanma mahrumiyetidir. Sen cevap hakkı için nick al, o alsın, bu alsın nereye varacak bunun sonu? SİZCE ÜYEYE CEZA VERMEK İÇİN DAHA FAZLASI GEREKMİYOR MU? ÜSTTE YAZDIĞIM GİBİ SAHTE Bİ DOLU NİCK YARATMAK MÜMKÜN VE KİMSENİN GERÇEK KİMLİĞİNİ BİLMESİ PEK OLASI DEĞİL!!! HAKKINI İÇİN İSİM BENZERİ NİCK ALMAK BENCE SUÇ OLMAMALI... ÇÜNKÜ KENDİMİZİ SAVUNMAMIZ GEREK.. AYRICA SAHTE İSİM ALMAKTANSA BENZERİ İSMİ ÖZELLİKLE AYNISINI SEÇMEK ARASINDA FARK YOK MU SİZCE... YOKSA SAHTEKARLARLIK YAPMAMIZ MI HOŞ OLURDU EY FORUM!!! BENCE ADALETİNİZDEKİ KUŞKUCULUK ÜYELERİ BU EYLEME İTİYORSA ONLARINDA SESİNE KULAK VERİLMELİDİR... ÖZGÜRLÜĞÜN OLMADIĞI YERDE ADALET YAZDIRILABİLİR!!!

Sahtekarlık yapmanıza gerek yok. Forumda ben şuyum ben buyum diye söylerseniz ve kimliğiniz diğer üyeler tarafından bilinirse forumu yine kullanmış sayılırsınız. Çünkü gerek PM, gerekse atılan mesajları ya da size verilen cevapları sizin siz olduğunuz bilinerek veriliyor. Bundan dolayı da varlığınızı forumda hissttiriyorsunuz Böylece forumdan hiç bir şekilde uzak kalmamış olursunuz. Yeni bir nick alarak forumda tutunmaya çalışırsanız bu dediklerimi anlarsınız. Yeni nicklere hemen güven olmaz hep kuşkuyla yaklaşılır bir müddet. Çünkü sizin kendi nicklerinizin bir saygınlığı ve itibarı vardır. Kimliğinizi belli eden yeni nick alınca sizler de bu eski nickinizin saygınlığını kullanmış oluyorsunuz. İşte biz bunu istemiyoruz. Artık yokmuş gibi olmalısınız forumda ceza alınca.

Sonuçta yeni nick alarak seçimizi yapmışsınız ve buna katlanacaksınız. Bu nicklerle forumda gezdiğiniz taktirde bile cezanız bitmez. Amaç nickinizi bloklamak değil, kimsenin nickiyle alıp veremediğimiz yok. Cezadaki amaç, ceza alan üyeyi bloklamak. İSTEĞİNİZDE HAKLI İSENİZ KONU BAŞLIĞINA Bİ ANKET AÇILSIN, VE SORALIM SAHTE NİCK ALTINDA EYLEM YAMAK MI, KENDİ İSİMLERİMİZ ALTINDA SAVUNMA YAPMAK MI DİYE? SONUÇTA NE ÇIKARSA ÇIKSIN BU BU NİCKLE FORUMDA GEZİNMEYİ BU GECE 00.00 DA DURDURACAĞIM... ANCAK ZATEN CEZAMIZI KENDİMİZ ÇEKERKEN FORMDA GEYİK YAPMAZKEN, GEREKSİZ MESAJ ATMAZ VE KONU AÇMAZKEN, GERÇEK ÜYELER GİBİ DAVRANMAZKEN... YİNE DE KOVULMAMIZ DEMEK
    SAHTEKARLIĞIN YOLUNU AÇMAYA RAZI OLDUĞUNUZ ANLAINA GELİR... ELBETTE NİCK İÇİN CEZA VERİLMEZ ANCAK "BENİM ÜYEM İŞİNİ BİLİR, SAHTE KULLANIR ANLAMAZSAM HELAL OLSUN" MANTIĞIYLA Bİ FORUM NASIL YÖNETİLEBİLİR!!!

Sahte nick alıp almamak senin seçimine kalmış ama yukardaki sebeplerden dolayı senin kimliğini belli eden nick alman kurala aykırı. Savunmanı cezan bitince de yapabilirsin. Ayrıca savunma yaptığın nick sahte nick değildir. Bu nick de sensin ve senin olduğunu biliyoruz. Sahte nick değil.

O RENGARENK YAZILAR ŞAHSIMA AİTTİR kibarfeyzo

• ne iş beee
  • quote:

Foruma girmek için üyelik gerekmiyor orası doğru ama sen cezalı olmana rağmen cevap hakkı dolayısıyle yeni nick almışsın. Biz aslında o topiği bile kaldırabilirdik. Ama sen cevap hakkını cezan bitince kullanmak yerine cezalıyken kullanmayı seçtiğinden dolayı seçimi yapmışsın diyerek bişey yapmadık.

SİZ ASLINDA NE YÜCESİNİZ EY DEVLETLÜ PADİŞAHIM!!!
    PADİŞAHIM ÇOK YAŞA... PADİŞAHIM ÇOK YAŞA... PADİŞAHIM ÇOK YAŞA...

Walla şaka yapmıyorum siz aslında bu topiği bile kaldırabilirsiniz

quote:

Yeni bir nick alarak forumda tutunmaya çalışırsanız hemen güven olmaz hep kuşkuyla yaklaşılır bir müddet. Çünkü sizin kendi nicklerinizin bir saygınlığı ve itibarı vardır.

ŞOK ŞOK ŞOK AÇIKLAMA : KİBARFEYZO DA FAKEMIŞ!!!
    bi zamanlar eleştirimi yazılı yerine eylem olarak yapmak için sahte bi isim almıştım, normal kullanıcı adı, maili falan olan bişeydi sanırım.. ben olduğumu ise kimse anlamadı, sanırım anlayamazda.. eğer forum yöneticileri biliyorsa açıklasın o sahte üyeliği... ancak açıklayamazlar çünkü o da engelli, engeli kalkması gerekenden yaklaık ben diyim iki hafta siz deyin bi ay fazla zaman oldu ve halen engelli.. acaba cezaların kontrolü yapılmıyor mu?

tamam ne için ceza aldığını da yazayım merakta kalmayın, üye olup o gün içerisinde dakka başı post artırma amaçlı gereksiz mesajlar atarak veattığı mesajları ise bir sene evvelinden veya daha eskisinden seçerek yapması ve bunun çoğunu mobil bölümünde olmaslı.. zaten biliyorsunuz ne kadar gereksiz yazanlar var veya bi iki karakterle geçiştirip post artıranlar var.. veya enson görüşünüzü yazacağınız konunun bi kaç sene evvelinde olduğunu görseniz ne yapardınız... veya geyiklerden hiç mi sıkılmadınız...

ama tüm bunlara rağmen sahte isimli kullanıcımın bir de amacı vardı, kısa sürede çok post sayısına ulaşmak ve sırayla btün rütbelere sahip olmak değil binbaşı, albay, general.. bu maraşelliğe hatta ebedi şef olmaya göz dikmiş bi post canavarı idi ancak daha onbaşını geçemeden sanırım engellendi.. sırf protesto ettiği açıkladığı için, ewet yaptığının eylem olduğunu yazdığı için cezalandırıldı.. cezalandırılmakta haklıydı da..

ancak post sayısının 2 dakka olması benim için bişey farketmez, zaten okuyorum, yorumluyorum ve yazıyor.. çok zeki biri değilim o nedenle bunları yapmam 2 dakkadan fazla sürüyor.. ancak halen forumda bir sene ve hatta daha eski tarihlere ait konular geziniyor, kimi kullanıcılar isteyince eski topikleri son sözü kendileri yazmış olsalar bile yine kendilerine cevap verip hortlatıyor.. tüm bunlar nedense benim sahte ismime yasaklandı ama herkese serbest...

burada amacım onu savunmak değil ancak halen o bile engelli ve kimse bana o sahte kişinin PM atıp şu musun demedi.. diyemedi.. kim hatırlıyorsa yazsın bakalım sahte kişilik kimmiş.. forum yöneticileri ortaya çıkacağını savunuyor madem ortaya çıkar veya belli eder o halde cevap verir misiniz nasıl oluyorda ben diyim iki hafta sen de bir ay kadar zaman oluyor ceza alalı suçu o kadar mı büyük de cezası dolmadı yoksa müebbet mi yedi bizim sahte nick?

verilen cezaların kontrolü yapılıyor mu? ceza alan kişilerin çoğunu forumda tekrar görmüyoruz acaba onlarında cezası affedilmedi mi, halen engelliler mi... mesela Savaş Ay ile Brcu arasıdaki tatsızlık sonucu ne oldular...

• Ben bu nickine fake demedim. Kullanıcının orjinal isminin belli olduğu nicklere fake nick denmez. Asıl belli değilse ona fake nick denir. Senin şu an aldığın bu yeni nick de fake değil. Ben sana yeni nick alarak tutunmaya çalış derken tamamıyle yeni bir nick almandan bahsetmiştim. Senin bu nickine olan saygı, eski nickine olan saygıdan dolayıdır. Tekrar söylüyorum senin şu andaki kullanıcı adın sahte değildir. Çünkü burada cevap yazarken sen olduğunu bilerek hitap ediyorum.

O söylediğin nick de sınırsız ceza almıştır ondan dolayı hala açılmamıştır.

Brcu'nun cezası bitti nicki açıldı ama forumu bıraktı sanırım o yüzden gelmiyordur.

Savaş ay kendi isteğiyle bıraktı forumu ve üye adı kilitlendi.

Başka aklına takılan cezalılar varsa onları da sorabilirsin.
  • quote:

O söylediğin nick de sınırsız ceza almıştır ondan dolayı hala açılmamıştır.

O söylediğim nick hangisidir? ve ne suçtan ceza almıştır? sınırsız ceza kavramı nedir? neler durumunda uygulanır?

quote:

Başka aklına takılan cezalılar varsa onları da sorabilirsin

Benim cezam ne zaman bitecek??? bu gece bu nicki bi süre kullanmamak için bırakacam litfen bunu engellemeyin nede olsa benim.. lazım olabilir yine ;-)
  • Cezanızın ne zaman biteceğini yukarda yazdım.

Ayrıca sen bile hatırlamıyorsan o nicki ben nerden bileyim. Günde 5-6 üye ceza alıyor.

Sınırsız ceza forumda üye olduğu halde sırf düzensizlik yaratmak için yeni nick alınınca oluyor. Ciddiye almıyoruz o tip nickleri ve açmıyoruz.
  • bende undeadlord97 hesabım nerdeyse 1 hafta kilitli.Reeacht gibi kullanıcı adı(reeachtx miydi neydi)onlarda benim.!
  • ÖNCELİKLE CEZALI KİŞİYİ HATIRLAMADIĞINI İTİRAF ETMELİSİN!!! BUNDA UTANCAK BİŞEY YOK.. YADA SAHTE İSMİN KİM OLDUĞUNU ANLAMAYINCA DA CESURCA SÖYLEYEBİLMELİSİN O KİŞİ "xxxxxxxxxxx" dı... ama forumda en kısa zamanda en uzun ceza alma rekorunu kıran kişi olarak tarihe geçmesi gerek sanırım

cezadaki amaç mademki kullanıcı içindir ve nicklerle alakalı değildir.. bazı önerilerim var!!!

öncelikle sahte üyelerin foruma girilmesine biraz olsun zorlaştırmak yada güvenlik için üyelerden onay mailine cevap verilmeden üyelik aktif olmasın!!! her üyelik için başka başka mailler ve benzerleri kullanılmasın!!!

madem ki foruma girmek için üye olmaya gerek yoktur, ve mademki üyeye uygulanan esas ceza foruma yazamamasıdır, ve madem ki, PM, şikayet gibi opsiyonlar üye olmadan dorumu gezenler tarafından kullanılmazken aktif ama işe yaramazken üyelere serbest bunun cezası ise muallaktadır.. ceza verme ve verilen cezalarda bunlar ve uygulamaları kriterlerde tutulmalıdır...

benim önerdiğim ceza sisteminde, cezalı kullnıcı, foruma girmesi serbest olsun, gelen PM ve profiline erişebilsin, forumun diğer özelliklerini kullanabilsin bunların yapılması zaten forum kulalnıcılarının gözü önünde olmuyor, yani forumdakilerin herkesin gözü önünde olmuyor...

ancak gerek foruma ve gerekse kulalnıcılara PM atmak istnildiğinde ise, cezalı olduğunu belli eden ifadeler veya şekillerle bu açıkca ilan edilebilir...
    mesela kişi kendini tutamaz ve foruma bişey yazmak isterse bu kişinin yazdığı yazıyı öncelikle herkes göremesin, nasıl biz isteyince engelleme yapabiliyoruz ve onun mesajlarını göremiyorsak, cezalı kişilerin durumu da böyle olsun, okumak isteyen kişi cezası bitene kadar okumak istediği mesajdaki "bu kişi şu tarihler arasında cezalıdır" uyarısını tıklayıp onun yazdıklarına ulaşabilsin.. böylece forumda göremediğimiz kişinin cezalımı yada girmiyor mu diye sorular oluşmaz kafamızda!.. ayrıca gerekli uyarıdan sonra cezalı kişinin yazdığı arka alanın farklı bi renkte mesela, kırmızı olarak belli edilsin, okuyan kişi daha sonra kimin cezalı olduğunu hatırlamaz ve okurken görerek anlayabilir cezalının kim olduğunu.. bunu ister cezalının her attığı mesajda engelleme yaparak yada bir kere forum genelinde engellee yaparak sağlanabilir... böylece cezalı kimseler utançtan dolayı ve yüz kızarmasından zaten o sürelerde yazmak istemeyeceklerdir veya yazsalar bile o kadar kişiyle muhatap olacağından vazgeçebilcektir..

PM içinse mesajı alan kişiye yine "bu kişi şu tarihler arasında cezalıdır" uyarısının ardından tıklmayla ulaşılabilmesi kişinin diğerlerine de ulaşmasında kendi onuru ve utancıyla mümkündür... ama yine de iletişim kurabilmektedir yalnız boynuna yaftayı yapıştırmış olursunuz...

böylece cezalı kişi eğer kendi isterse yazar ve o konuyla ilgilenenlerin gözü önünde ilan edilir, ve yaptırımlarına maruz kalır... ayrıca forumda ve PM de renk farkı ise değişik tonlarda olabilir mesela vişne çürüğünden alev kırmızısına kadar kırmızı tonlarda alınan cezanın ağırlığınca uygulanabilir..

cezalı kişi bu durumda yapacaklarından kendi sorumlu olacağı için onca kişinin önünde küçük düşmemek, utanç duymamak veya başka bi sebepten dolayı yerilmememsi için yazmamayı tercih etmesi muhtemeldir ancak profil, mesaj kutusu ve diğer özellikleri kullanmasına engel olmadığı için belki değişiklik yapabilir...

bu şekilde topluma teşhir etmek daha caydırıcı bi ceza olmaz mı?

NOT: 2 DAKKA UYGULAMASI NEDEN pm İÇİNDE GEÇERLİ!!! KENDİ ARAMIZDA YAZIŞMAK İÇİN NEDEN BEKLEMEMİZ GEREİR.. POST ARTIRMA, TEKRAR YAPMA OLMAYACAĞINA GÖRE BENCE APTALCA Bİ UYGULAMA OLMUŞ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıbarfeyzo -- 22 Mart 2005, 4:08:38 >

• Evet Abdullah Alpaslan'ı hatırladım. Sonradan bakınca sen çıkmştın. O aralar foruma veda etmiştin ben de veda ettiği için bu nicki alıp yeni kimlik alıp onunla devam etmiştir diye düşündüm. Ama o kadar çok şikayet geldi ki o nickten artık biz de sınırsız banladık.

Üyelikteki mail onayı açıktı zaten. Bazı mail adreslerine ulaşmıyormuş activasyon çok şikayet geldi biz de geçici olarak kaldırdık. Yani tekrar açılacak o.

Üyelerin kısıtlanması hakkında güzel şeyler yazmışsın ama bunların olunabilirliğini de düşünmek lazım. Belki de yeni bir forum yazmak gerekir bu dediklerini ayarlayabilmek için. Belki de ufak bir ayar. Forum kodlamadan anlamadığım için bişey diyemiyorum. Ama bu tip kişiye özel kıstlamalarda zorlanacağımız kesin.

Ayrıca ceza alan üyeleri teşhir etmek istemiyoruz, yoksa ceza tahtası bölümünü açardık sizlere de. Buraya neden ceza aldım diye topic açmayan bir üyenin ceza aldığını anlayamazsınız. Tabi bazen duruma göre o topic altında cezasını söylediklerim oluyor. Olay yeri inceleme o gün hangisini tercih etmişse. Bu konudaki kararımız bu yöndedir. Ceza alan kişi zaten forumdan kısıtlanıyor bir de teşhir edilmesine gerek yok diye düşünüyoruz.

PM'lerde 2 dk olayı da malesef geçerli Çünkü onun ayrı bir seçeneği yok.

• quote:

Ayrıca ceza alan üyeleri teşhir etmek istemiyoruz, yoksa ceza tahtası bölümünü açardık sizlere de. Buraya neden ceza aldım diye topic açmayan bir üyenin ceza aldığını anlayamazsınız. Tabi bazen duruma göre o topic altında cezasını söylediklerim oluyor. Olay yeri inceleme o gün hangisini tercih etmişse. Bu konudaki kararımız bu yöndedir. Ceza alan kişi zaten forumdan kısıtlanıyor bir de teşhir edilmesine gerek yok diye düşünüyoruz.

cezalıları teşhir etmeyi sizin yapmanızı istemiyorum zaten, ceza tahtası ise yine utanç verici ve ahlaki yapıya uymuyor.. ancak cezalı kişi, bile bile yazmaya niyet ederse forum genelinde cezası süesince engelli olduğunu bilmeli ve yazdığı başlık veya konuyu okuyanlar için mesela "kibarfeyzo 22-25 mart tarihleri arasında cezalandırılmıştır, yazdıklarını okumak için tıklayınız" gibi bi uyarı koyabilirsiniz.. ve tıklayan kişi artık kimin cezalı olduğunu biliyordur, arka alan rengi ise mesela kırmızı önermiştim değişmesi sınraki okuduklarında halen cezanın sürdüğü ve normal gri ton renklere döndüğünde ise cezasının bittiğini kolaylıkla anlayabilir, hatta bu süre zarfınca imzalara geçici düzenlemelerle yine cezalı olduğu yazısı eklenebilir...

bu yukarda anlattıklarım tamamen kişinin insiyatifine kalmıştır, ya benim gibi gözünü karartır ve cezalı olduğunu bilerek forumda yazar, ve teşhir olmasından kimseyi suçlayamaz, yada cezasının bitmesini beklediği günlerde de PM ile istediği kişilerle iletişim kurabilir, forumun genelinin bundan haberi olmadığından rencide olması da söz konusu değildir...

ayrıca bu şekilde olması ikinci, üçüncü veya başka şahıslar tarafından şu nick sahibi bunu diyor, bu cezalı kullanıcı böyle söylüyor gibi olaylarında önüne geçileceğinden, hem olaya başka taraf ve safların karışmasının önüne geçilir, hem cezalı kişiler istediklerini aracısız ve eksiksiz oolarak aktaracakları için içlerinde kuşku veya yazdıklarının takibinde sorun yaşamaz, forumdaki diğer üyelere muhtaç olmaz... hatırlarsınız Brcu ve Savaş Ay arasında yaşanmıştı o bunu dedi , bu şuu ekledi..

buraya kadar yazdıklarımızla sanırım ortak bi uzlaşıya varmak üzereyiz!...
    başka öneri yapmamı istediğiniz konu var mı? ;-)

• Dediklerin güzel şeyler buna benzer şeyleri bizde yapmayı düşünüyoruz ama sitemiz her ne kadar hobi sitesi gibi gözüksede ciddi giderlerimiz var ve bu giderlerin içinde forumla alakalı yatırımlarda var. Fakat şimdilik bu dediğin şeyi listede olsa bile alamadık.

İsteğimiz bunun gibi şeylerin normal aldığımız yazılımda kutudan çıkması yani sonradan bizim elle eklemememiz. Bu durumda versiyon değişimlerinde çok daha yararlı oluyor ve bizi uğraştan kurtarıyor forumun 3'üncü versiyonuna böyle bir şey ekletmeye çalışıyoruz umarım başarırız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.