Arkadaşlar psp 2001 sahibiyim. 5.50 cfw yüklü. Orjinal yazılıma dönmek istediğimde cfw buna izin vermiyor. Daha üst versiyonmuş gibi engelliyor. Sanırım yanlışla ofw yüklenmesini engellemek için yapmışlar. Güzel düşünce fakat isteyerek yapmak isteyenler için biraz sorun olabiliyor. evet arkadaşlar bilen arkadaşları konuya davet ediyorum..
Bataryayı çıkar tak aç psp'yi öyle dene bakalım.
İşe yaramadı. Forumda da yok internette de bulamadım detaylı bilgi. genelde cfw yüklemek geçiyor . Herhalde cfw kullananın ne işi vardır ofw ile diyorlardır
CFW'en kalıcıysa döndüremeyebilirsin.İstanbuldaysan khalkedonu ara yarın.Pandorayla olabilir belki.Tam bilemiyorum.
Bu arada nabıcaksın OFW'yi ?
valla sıkıldım cfw den. zaten elime aldığım yok bu aralar psp yi. Yani ofw yükleyip biraz psn falan takılmak istiyorum. Belki biraz renk gelir alete İstanbulda değilim. Biraz daha araştırayım. Olmazsa cfw ye devam
Bildiğim kadarıyla PSN'den birşeyler indirmek v.s için son sürüm olması lazım versiyonun.Öyle olursada bir daha kıramassın pspyi
Zaten artık elime almıyorum. Hem kırılmayacak psp versiyonu kalmadı ki. Biliyorsun zatı muhterem şahıslar ps3 ün içinde psp keylerini de ele geçirdiler. Yani sony hergün yeni bir versiyon çıkartıyor hatta resmi olarak son versiyon 6.37 olmasına rağmen forumda okumuştum alınan bir psp den 6.39 versiyon çıkmış. yani sony de ne yaptığını şaşırdı. Artık kimi dava edeceğini de şaşırdı. Hatta bu yorumumdan dolayı beni bile dava edebilir.