Şimdi Ara

CFWli Switch alırken nelere dikkat etmek lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar switch almak istiyorum. Ama kafam biraz karışık.

2.el cfwli aldığımız cihazda yazılım kaynaklı bir problem olup olmadığını nasıl anlarız?

Ayrıca CFWLİ cihazlarda oyun yükleme işi için internet gerekiyor mu yoksa bilgisayardan indirip atabiliyor muyuz? İnternete bağlı cihazlarda ban riski olduğu söyleniyor.

Bir de 1000 tl fark isteniyor cfwli cihaz için sizce bu fiyata değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerci cok yazildi ama nintendo meraklilarinin en son cihaz meraklari o kadar cok suistimale acik ki bu cihazi para yagdirmadan kullanmak imkansiz.nintendo her zamanki gibi var olmak icin ucuza uret pahali sat yol felsefesini sonuna kadar uyguluyor bunlari satan yerlerde kar in en tepesine oyna meraklisi kac para istersek verir felsefesinde eee alanlara gelsek. kirik cihaz sinirli piyasada meraklisi oyuna para vermektense bize versin..parayi ben nasilsa buldugum yerden yine bulurum derdinde..fiyat oldumu sana ruyanda gorsen inanamazsin modunda..
    hepsini gecersek...farka degmez...bekle sabret...bunu merak depresmesi sebebiyle sanmiyorum boylece o paralar gidecek demektir..e alindi...satan kisi nin cihazi taniyip tanimadigina bak once..yuklemesini bosaltmasini biliyor mu bunu sana gosterecek mi bilen kisi mi...neden satiyor..kar amaci yoksa bikma durumu yoksa bu cihazi taniyan biri onu ucuza satmayacaktir..tanimayan biri ucuza birakabilir ama tum bu ayarlari bilmeyen tanimayan kisiden alman seni cok yorar..ve bu kisiler satiyorsa ya beceremediklerinden ya da cihazda donanimsal yazilimsal bir sorun gorduklerindendir..satan durust degilse bunu paralari odedikten sonra kendin gorebilirsin anca...elden al ve sattigin kisinin adresini bil bu ucuz bir alisveris olmayacak..internete baglanan her cfw li cihazin ban riski vardir..bugun olmasa yarin olur.tum bunlari gecersen oyunlarin internetli internetsiz atilip atilmadigi cok hafif bir istisna olarak kaliyor.

• Oyun yüklerken internete ihtiyaç duyması ban riski için önemli. İnternete ihtiyaç duymazsa ban riski de ortadan kalkar. Bilgisayardan yükler internete baglanmayiz.
    Bu noktada yardımcı olacak varsa sevinirim.

• ban oyun yuklemede olmaz oyunu oynarken ya da resmi siteye baglanırken olur..youtube a switch game load cfw yaz cıkar.

• Ben cfwli cihaz alırken satan arkadaş sadece bilgisayardan oyun yüklemesini biliyordu. Bende en başlarda öyle yükledim. Baktım yorucu oluyor zaten switchin yazılım versiyonu da eskiydi. Yeni oyunlarda sıkıntı çıkarıyordu. Kendi başıma versiyon yükseltip tekrar cfw yaptım. Ardından free shop yükledim. Artık bilgisayara ihtiyaç duymadan oyun yükleyebiliyorum. Bilgisayarı artık sadece free shopu güncellerken kullanıyorum. Ban riski ise oyunlara online bağlanmayı denersen oluyor. Zaten o aletler ban yesen dahi zaten cfw'li kullanacağın için pek sıkıntı yaratmaz. Bin tl fark ödemeden de cfw'li alete sahip olabilirsin. Satış kanallarını iyi takip et. İyi fiyata yakaladığın olur muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsanlukk

Ben cfwli cihaz alırken satan arkadaş sadece bilgisayardan oyun yüklemesini biliyordu. Bende en başlarda öyle yükledim. Baktım yorucu oluyor zaten switchin yazılım versiyonu da eskiydi. Yeni oyunlarda sıkıntı çıkarıyordu. Kendi başıma versiyon yükseltip tekrar cfw yaptım. Ardından free shop yükledim. Artık bilgisayara ihtiyaç duymadan oyun yükleyebiliyorum. Bilgisayarı artık sadece free shopu güncellerken kullanıyorum. Ban riski ise oyunlara online bağlanmayı denersen oluyor. Zaten o aletler ban yesen dahi zaten cfw'li kullanacağın için pek sıkıntı yaratmaz. Bin tl fark ödemeden de cfw'li alete sahip olabilirsin. Satış kanallarını iyi takip et. İyi fiyata yakaladığın olur muhakkak.
    Siz nereden aldınız?
    Sahibinden inanılmaz pahalı

• theasus kullanıcısına yanıt
    Letgo dan aldım ben hocam. 256 gb baya bir aparatı da vardı. 2380 TL'ye mal olmuştu. Sürekli takip et. Muhakkak iyi fiyata satan bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.