Şimdi Ara

Cgnat'ta olanlar kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
5
Favori
10.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beş senelik abonelik sürem boyunca ilk kez 2 ay önce cgnattaydım onu da bir alo ile halletmiştim. Bir sebebiniz varsa açıyorlar zaten sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RefiUlunay R kullanıcısına yanıt

Durumumuz aynı hocam. FTTHzedelerden.

• sarumana kullanıcısına yanıt

İtirazım kabul edilmezse bile taahhüt 3 ay sonra bitiyor. En kötü durumda bile statik IP + modem kirası dahil TT'den ucuz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefiUlunay -- 12 Ekim 2020; 17:56:39 >

THH sürecinin sonucu hakkında bilgilendirme yaparsan çok memnun oluruz.Ben de çok merak ediyorum bu konu hakkında THH ne diyecek bakalım.CGNat'ta olsaydım yada ISS benden modem haraç bedeli kesmek isteseydi, ilk yapacağım iş THH'ye gitmek olurdu zaten.

Merakla bekliyorum sonucu ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodlover

Fastpath geçişi daha önce binbir ricayla sağlandı ama upload hızları 2 kat arttırıldığında tekrar eski haline döndü. DLM, hızdaki değişimden dolayı hattı interleaved moduna geçirip korumaya alıyor heralde. Bir de CGNAT eklenince ping çok kötü oldu.

Dostum bilgili birine benziyorsun ayrica herkee sordum baslik actim bir allahin kulu cevap bermiyor surekli ping im degisiyor bir 22 bir 6 ms cikiyor.. pes oynuyorum maclar takilma lag icinde bunu nasil cozebilirim? Nedir sorun ? Simayet ettim modem degistirdiler

iss vodafone 100 mbps

Cgnat'ta olanlar kulübü
    Cgnat'ta olanlar kulübü

• ben arada bakarım konuyu görünce baktım modem ip 10 ile başlıyor siteden bakınca 70 ancak ping, doğrulama vs gibi sıkıntım yok.

müşteri hizmetlerini arayıp dertsiz başıma dert alayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 13 Ekim 2020; 7:37:50 >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt

Hala savunma bekleniyor yazıyor. Sonuçlanınca konuda paylaşırım. 

• Hiç dert alma hocam. Sorunun yok ise aynen devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Çok müteşekkir oluruz...Ne zaman THH'ye başvurmuştun peki?

• İPv6 ya geçmek demiş bazı arkadaşlar :D güzeldi espiri niyetine güldüm affetsinler. Muhtemelen 2050 gibi geçeriz diye düşünüyorum :)

• Charmlander kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 1 hafta oldu. Muhtemelen 1 aydan önce sonuç çıkmaz diye düşünüyorum.

• statik ip aldım İstanbul'dayım oyunda bölgem Ankara gözüküyor pingim 100 civari ps4 warzone

• marjinaltr M kullanıcısına yanıt
    Statik ip niz hangi blok ile başlıyor?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    85.105.

aradim tekrar iptal ettirdim yenisini almak için iptal etiler yenisini verdiler aynı ip mh şaşırdı bu nas olur diyor😄😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Statik IP iptal ettikten sonra farklı IP almak için 3 gün geçmesi lazım. Aksi takdirde aynı IP gelir.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    valla onlar bilmiyorlar demekki bunu 😄

Tesekkurler bilgi için

ip adresime baktığımda İzmit bölgesi gozukuyor

oyunda region Ankara diyor (ps4 warzone)

Statik IP'lerde konum olayı biraz karışık olabiliyor. Statik IP'nin barındırıldığı sunucunun konumu görünür genellikle. Bazen de önceki kullanıcının konumu hala görünüyor olabilir. Veritabanlarının güncellenmesine göre değişir. Her uygulama konum bilgilerini farklı sağlayıcılardan alır. Hepsinin veritabanı maalesef güncel olmuyor. Bazıları IP'nin bulunduğu ülkenin başkentini, bazıları da Türkiye için doğrudan İstanbul'u gösterebiliyor. Çok da kafaya takılacak bir konu değil sonuçta. :) Routinglerde ciddi sorun yaratmıyorsa hiç uğraşmayın.

Normal aslında. Gösterdiği konum her zaman doğru il olmayabiliyor normal şartlarda da.

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

statik ip aldım İstanbul'dayım oyunda bölgem Ankara gözüküyor pingim 100 civari ps4 warzone

statik ip almadan önce kaçtı hocam pinginiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

statik ip almadan önce kaçtı hocam pinginiz?

Alıntıları Göster
    130 ile 90 arasinda geziyordum şimdi 110 e 60 arası geziyorum statik ip etkiledimi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.