Şimdi Ara

Champion Refund Denemelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Red.

Red.

Bunda cevap verme gereği bile duymamışlar.

Red.

Daha önceden kullanmıştım biliyorum ama bazı arkadaşlar birden fazla kullanabiliyormuş. Ben de istikrarlı bir şekilde request atmaya devam ediyorum. Riot görücek el mi yaman bey mi yaman. Siz ne dersiniz? Denemeye devam etmeli miyim acaba? Supporttakileri deli edene kadar atabilirim yani bir şey gelmeyecekse başıma.

• Bende deniyorum. :D 3 oldu hala almıyolar. :D Yollamaya devam et bence bende devam edicem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Bende deniyorum. :D 3 oldu hala almıyolar. :D Yollamaya devam et bence bende devam edicem :D
    Ben 4. defa yolladım ticket almadılar, ama denemeye devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Bende deniyorum. :D 3 oldu hala almıyolar. :D Yollamaya devam et bence bende devam edicem :D
    Ya bak o kadar dikkat ettim account name için. Requesttekini kapatmayı unutmuşum. Neyse şimdi değiştirmeye üşeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skRillleexx_

Ya bak o kadar dikkat ettim account name için. Requesttekini kapatmayı unutmuşum. Neyse şimdi değiştirmeye üşeniyorum.

Alıntıları Göster
    Bende 2. refundumu deneyip duruorum dur bakalım ne olucak :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Bende 2. refundumu deneyip duruorum dur bakalım ne olucak :/

Alıntıları Göster
    10 tane felan vermişimdir rahat.Anında zorlarsanız banlamakla tehdit ediyorlar söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

10 tane felan vermişimdir rahat.Anında zorlarsanız banlamakla tehdit ediyorlar söyleyeyim

Alıntıları Göster
    bende yaklaşık 2-3 ay önce reddetmelerine rağmen inadına yapıyordum. sonunda değişik bir mesaj attılar;
    sevgili oyuncu
    bu 17. mesajın. daha açmaya devam ederseniz hesabınızı kapatmak zorunda kalacagım vs vs gerisi aynı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Good for you -- 26 Mart 2012; 0:02:46 >

• Ben baya bi tartismaya girmistim zamaninda tek ticketta. 5-6 kez refund yapanlar oldugundan bahsettim gelen cevapta "bazi oyunculara ekstra ayricalik yapilabildigi fakat bunun nedenini soyleyemeyecegini" yazmisti. yani; ne ka' cok rp, o ka' cok refund
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Ben baya bi tartismaya girmistim zamaninda tek ticketta. 5-6 kez refund yapanlar oldugundan bahsettim gelen cevapta "bazi oyunculara ekstra ayricalik yapilabildigi fakat bunun nedenini soyleyemeyecegini" yazmisti. yani; ne ka' cok rp, o ka' cok refund

Hatrı sayılır para yatırmışlığım var ben ikinci denememde rededildim.
  • İlk denemem kabul edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Ben baya bi tartismaya girmistim zamaninda tek ticketta. 5-6 kez refund yapanlar oldugundan bahsettim gelen cevapta "bazi oyunculara ekstra ayricalik yapilabildigi fakat bunun nedenini soyleyemeyecegini" yazmisti. yani; ne ka' cok rp, o ka' cok refund

Ben supportun soylediginden bu anlami cikardim sahsen. ancak senin durumunu bilemeyecegim. forumda senin gibi yuksek meblagda rp alanlarin yazdiklarini goruyorum, adamlar 10 kez 3erli gruplar halinde refund yaptim diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Blythe*

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Ben supportun soylediginden bu anlami cikardim sahsen. ancak senin durumunu bilemeyecegim. forumda senin gibi yuksek meblagda rp alanlarin yazdiklarini goruyorum, adamlar 10 kez 3erli gruplar halinde refund yaptim diyor

Alıntıları Göster
    Her ay 3 kez rp alıyorum. 400 Tl harcadım resmen lole. Ama 10 tane refund mesajı attım kabul edilmedi. Daha önceden oyunda acemiyken bi hero alıp refund etmiştim. Şimdi Tryn Legendary refund etmek istiyorum. Ama almıyolar.

• http://d1203.hizliresim.com/v/u/3ujzx.png ne ka çok rp o kadar refund diye bişey yok iyi bi supporta denk gelirsen alıyor 2. denememde almadılar 1 gunde 3 ticket attım yine yok yine yok son ticket Riot Games benim dediklerimi yapmayacaksa ben neden para yatırıyorum dedim cevap vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-47E8DEB22

http://d1203.hizliresim.com/v/u/3ujzx.png ne ka çok rp o kadar refund diye bişey yok iyi bi supporta denk gelirsen alıyor 2. denememde almadılar 1 gunde 3 ticket attım yine yok yine yok son ticket Riot Games benim dediklerimi yapmayacaksa ben neden para yatırıyorum dedim cevap vermedi
    Riot sizin her dediginizi yapacak olsaydi ayda verdiginiz 10€ ile bunu yapmazdi. Muhtemelen birkac 100bin € cuk verdiginizde her dediginiz yapilmaya baslar. Soyle dusunun Rİot bir bakkal ve siz bakkaldan gidip Siagara yada yiyecek birsey aliyorsunuz. Tadini sevmediginiz urunu geri vermek istediginizde bakkal size ne der?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Riot sizin her dediginizi yapacak olsaydi ayda verdiginiz 10€ ile bunu yapmazdi. Muhtemelen birkac 100bin € cuk verdiginizde her dediginiz yapilmaya baslar. Soyle dusunun Rİot bir bakkal ve siz bakkaldan gidip Siagara yada yiyecek birsey aliyorsunuz. Tadini sevmediginiz urunu geri vermek istediginizde bakkal size ne der?

100 bin euro ya ben riottan hisse alirim
  • quote:

100bin nabtın sen kardeşim adam hisse alırım dio haklı sende 10bin yatıranın sözü geçer dion :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

Bu kadar hızlı gelişen ve çok oyuncusu olan bir oyunun hisselerini almak 100.000 Euro kadar basit değildir diye düşünüyorum. ALAMAZSIN! Paran yok zaten fakir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

quote:

Bu kadar hızlı gelişen ve çok oyuncusu olan bir oyunun hisselerini almak 100.000 Euro kadar basit değildir diye düşünüyorum. ALAMAZSIN! Paran yok zaten fakir.

Para hakkinda en ufak bir fikrin yok gelmis konusuyorsun. TTnet halka acildiginda 1000 liraya bile hisse aliyordun neden bahsediyorsun ? Lisede sana 0-1 arasindaki sayilari ogretmeyi unutmuslar sanirim. 100 bin euro ya % 0.1 ini falan alirsin buyuk ihtimal. Senin matematiginin yetmedigi paralarla hisse alip satiyoruz biz kafani yorma :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

quote:

Para hakkinda en ufak bir fikrin yok gelmis konusuyorsun. TTnet halka acildiginda 1000 liraya bile hisse aliyordun neden bahsediyorsun ? Lisede sana 0-1 arasindaki sayilari ogretmeyi unutmuslar sanirim. 100 bin euro ya % 0.1 ini falan alirsin buyuk ihtimal. Senin matematiginin yetmedigi paralarla hisse alip satiyoruz biz kafani yorma :)

Alıntıları Göster
    Bana cevap verseler yine iyi cevap bile vermeden direk siliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extraİnsan -- 26 Mart 2012; 12:40:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Extraİnsan

Bana cevap verseler yine iyi cevap bile vermeden direk siliyorlar.

Alıntıları Göster
    Görmemişliğin böylesi, şu yaptığınız refund olayı başka hangi oyunda var söylesenize bana? Onu bırakın oturmuş oyunların %70'i para vermeden destek bile vermiyor. Hey büyük Allah'ım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.