Şimdi Ara

Champion Refund Denemelerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 4 kere verdim. 1. normal olarak diğer 3ünü server 2.ye ayrılırkenki kargaşada verdim 5. icin 1ay durmadan ticket attım.Bu konu hakkında bir daha ticket atarsanız oyundan uzaklaştırılıcaksınız diye bi mesaj geldi ondan sonra bir daha mesaj atmadım.Ama sana bir şey diyecem bence hiç uğrasma ben 4 tickettede geri verdim championları ilerleyen zamanlarda tekrar aldım gerek yok yani oyuzden :D
  • Ben birkac refund yaptim. Bunlardan ilki sistem nasil calisiyor diye denemeydi. Digerleride yanlis zamanlarda plansiz olarak aldiklarimdi. Sonra tabi hepsini geri aldim. Ustune ustuluk Rune ve skinleri ile birlikde.
    Teorik olarak geri verme hakkim hala var ama pratikde buna gerek varmi bilinmez :D
  • Refund ların arasından zaman geçsin biraz.Unutturun kendinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Refund ların arasından zaman geçsin biraz.Unutturun kendinizi

Hocam 1 ay vaktim var zaten 1 ay sonra hiç almıyolar. Ben her gün deneyeceğim durmak yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extraİnsan

Bana cevap verseler yine iyi cevap bile vermeden direk siliyorlar.

Cozulmus konulara tikla.Sayfanin saginda
  • Ben 5 ay önce aldığım skin'leri verdim iki üç gün önce. Bir ay muhabbeti daha önceden bana da yapılmıştı ama bu sefer "Lee Singer alıcam, RP lâzım, kendim de RP alıcam." dedim, kabul ettiler. Toplamda yanlış hatırlamıyorsam otuza yakın şampüyon geri verdim. Bendeki şu eksik rune olmasın karakteri yüzünden kala kala 40 şampiyonum kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.