Şimdi Ara

Champion Sneak Peek: Karma, the Enlightened One (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kogmawda extra boob extensionlu rus kızına dönüşsün.
  • Sadece tahmin olduklarini soyledim zaten. Hem sadece sekil degistirmek olarakda dusunmeyin biraz daha genis dusunun mesela buyu kullanim sekli degisebilir. Saldiri oranli buyulerden yeriğne support yada defans agirlikli buyu kullaniyor olabilir. Belkide Asassin halinden farkli bir yapiyada geciyor olabilir. Belkide hikayesi ile alakali bir motifde olabilir. Tek bir resme bakarak akla gelebilecek ilk seyler bunlar.
    Ayrica Vladimirin neresi ucaga donusebilecek kadar elestirisel onuda anlamis degilim. Amac geyik yapmaksa esprili sekilde yaklasilabilir.
    Diger forumlarda heronun resmi belirdiginde insanlar akillarindaki fikirleri soyleyerek yada tahminler yuruterek hem konuyu canli tutup hemde Heronun tasarimina yardimci olurken bizim forumda insanlar birbirlerini yemek icin banahe sayiyor.
  • Bence Malzaharın karısı
  • aldığım bilgilere göre cho gathın kızıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Sadece tahmin olduklarini soyledim zaten. Hem sadece sekil degistirmek olarakda dusunmeyin biraz daha genis dusunun mesela buyu kullanim sekli degisebilir. Saldiri oranli buyulerden yeriğne support yada defans agirlikli buyu kullaniyor olabilir. Belkide Asassin halinden farkli bir yapiyada geciyor olabilir. Belkide hikayesi ile alakali bir motifde olabilir. Tek bir resme bakarak akla gelebilecek ilk seyler bunlar.
    Ayrica Vladimirin neresi ucaga donusebilecek kadar elestirisel onuda anlamis degilim. Amac geyik yapmaksa esprili sekilde yaklasilabilir.
    Diger forumlarda heronun resmi belirdiginde insanlar akillarindaki fikirleri soyleyerek yada tahminler yuruterek hem konuyu canli tutup hemde Heronun tasarimina yardimci olurken bizim forumda insanlar birbirlerini yemek icin banahe sayiyor.

eminim riotdaki elemanlarda bunları düşünmüştür yaparken

• Birbimizi yememizimi?

• Evet art spotlightda çıktı
  • Teşekkürler Arch Enemy`
  • Rica ederim.Konuya katkıda bulunduysam ne mutlu.
  • son şeklinde adamın yelpazeye verdiği ışığa bakacak olursak birtane skili o yelpazelere buff veriyor irelia gibi umarım ona benzemez birazdaha eğlenceli olur
  • quote:

Birbimizi yememizimi?

vladimirin ceketini elleriyle tuttuğunu ve kollarını kaldırdığını düşün mesela hani vlad için söylemek istedim :) bence ucagı andırır.

ve birbirimizi yemek değil olay yani, hayal gücünü taktir ettim. Bende de vardı öldürdüler

bu arada
    rüyamda gördüm yeni gelcek champ ağaç falan olcak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 29 Ocak 2011; 0:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Birbimizi yememizimi?

vladimirin ceketini elleriyle tuttuğunu ve kollarını kaldırdığını düşün mesela hani vlad için söylemek istedim :) bence ucagı andırır.

ve birbirimizi yemek değil olay yani, hayal gücünü taktir ettim. Bende de vardı öldürdüler

bu arada

oha vahiy inmiş heralde
    http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=15733&d=1296200386

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 29 Ocak 2011; 2:28:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Birbimizi yememizimi?

bu arada

oha vahiy inmiş heralde
    http://eu.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=15733&d=1296200386

oha gözlerime inanamadım şu an.. bi dahaki sefere hedef milli piyango hadi bakalım

• Yeni ablamizin skilleri. Sanirim anlatmama gerek yok?

Abilities:

Heavenly Wave: Karma sends forth a wave of hidden blades from her fans, dealing magic damage to units in a cone in front of her.

•Mantra Bonus: In addition to dealing damage to enemies, Heavenly Wave will also heal allies in the cone. The amount healed is amplified depending upon the amount of life Karma, or her allies are missing
    Spirit Bond: Karma bonds an ally or enemy creating a beam between them. Bonded allies have increased movement speed and bonded enemies have reduced movement speed. Enemy units that come in contact with the beam take magic damage, and champions who pass through the beam receive the same movement speed modifier as bonded champions.

•Mantra Bonus: Karma imbues the beam to grant bonus movement speed to any ally that passes through the beam. Any enemy that passes through the beam suffers reduced movement speedKarma strengthens the bond to double the effect of the movement speed modifier.
    Soul Shield: Karma summons a protective shield that absorbs incoming damage.

•Mantra Bonus: In addition to the shield, energy radiates out from the shield, dealing damage to enemy units around the recipient.
    Mantra (Ultimate): Karma empowers her next ability to do an additional effect. Mantra is available at level 1 and does not require a skill point.

Inner Flame (Passive): Karma gains increased Ability Power corresponding to her missing Health.

Bu arada PhTx3 bol sanslar. Harbiden tebrik ettim seni :D

• quote:

Yeni ablamizin skilleri. Sanirim anlatmama gerek yok?

Abilities:

Heavenly Wave: Karma sends forth a wave of hidden blades from her fans, dealing magic damage to units in a cone in front of her.

•Mantra Bonus: In addition to dealing damage to enemies, Heavenly Wave will also heal allies in the cone. The amount healed is amplified depending upon the amount of life Karma, or her allies are missing
    Spirit Bond: Karma bonds an ally or enemy creating a beam between them. Bonded allies have increased movement speed and bonded enemies have reduced movement speed. Enemy units that come in contact with the beam take magic damage, and champions who pass through the beam receive the same movement speed modifier as bonded champions.

•Mantra Bonus: Karma imbues the beam to grant bonus movement speed to any ally that passes through the beam. Any enemy that passes through the beam suffers reduced movement speedKarma strengthens the bond to double the effect of the movement speed modifier.

•Mantra Bonus: In addition to the shield, energy radiates out from the shield, dealing damage to enemy units around the recipient.
    Mantra (Ultimate): Karma empowers her next ability to do an additional effect. Mantra is available at level 1 and does not require a skill point.

Inner Flame (Passive): Karma gains increased Ability Power corresponding to her missing Health.

Vay ilginç mekaniği olan ikinci bir hero geliyor , hadi bakalım.

• Kullanımı gayet kolay gibi gözüküyor.Skilleri kolay ve yararlı.
  • quote:

Yeni ablamizin skilleri. Sanirim anlatmama gerek yok?

Abilities:

Mantra olayı ilginçmiş.

• bir kaç oyun baktım bi halt yaramıyan champ olmuş neden böyle gerksiz champ ları yapıyorlarki
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

bir kaç oyun baktım bi halt yaramıyan champ olmuş neden böyle gerksiz champ ları yapıyorlarki

Bir dahaki sefere düzgün bakarsın umarım, karakter son derece op. Millet nerf nerf diye ağlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.